Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
holky to ležení mě nebaví 😀
Evi teda u vás se kuchtí 🙂 škoda, že mám rýmu, určo bych cítila vůni až u nás 🙂
jinak Ladíkovi už taky začínají konečně chutnat párečky 🙂 i ta klobáska 😀 ale dokonce jedl už i bramborák, jsem čučela, no už rostou a zachvíli budou chtít sníst i nás 😀 to nééé snad, si dělám srandu 😀
holky, ten Adámek je jak vyměněnej! hrál si sám, já uklidila!! pak se mnou vařil, poslouchal a teď krásně jí ani neutíka! zírám! ono ho to přejde, jak se vyspí a šupne do starých kolejí 😉 ale takový zlatíčko..to je fakt pro radost 🙂
Tak holčinky, byli jsme venku, Honzík měl pláštěnku a už umí tedy další značky aut - fiat, audinu a mitsubishi, vždy mě překvapí. Na vánoce k nikomu jezdit nehodlám, ať přijedou oni. Mají auto k dispozici, tak nevím, proč bychom se měli tahat s harantem a ještě s dárasama na zádech v krosně, to si raději do batohu dám Honzu, ono to vyjde nastejno 😀 😀
Pavli, z té scény si nic nedělej, klucí jsou třeba přetažení, tak řádí, no a co. Aspoň o nich všichni ví 🙂
Jo a Pavli, na ty rádoby dokonalé matky fakt kašli, nevíš, co se děje u nich za zavřenými dveřmi. Co ty víš, odejdou z návštěvy a z dokonalých holčiček se stanou smradi v cukuletu 😀 😀
tak já mám nakynuto, udělané bochánky, pokmínované, posolené a čekají na nakynutí a troubu, doufám že si Joli deá
Tak jsme si dali dva plné vrchovaté talíře obídku a zmizelo to tedy hned. Snědli jsme to i s talíři 😀 😀 😀
Tak to vypadá, Evi, jako že na ní něco leze anebo taky to může mít z únavy, když řádila do těch půl druhý. Honzík, když je moc unavený, tak taky moc nepapá 😉
tak bochánek zahučel celej, ale chrupat nechce, tak aby si nemyslela v 15 00 ji tahám z postele a může se stavět třeba na uši, tady prší tak se moc nedá
teda jsem úplně unavená a záda jauuuu, potfora mrňavá polila postel džusem, tak jsem převlíkala a ta potvora mi ještě nadala že nemá poltářek 😝 no dostala malinkej s kočkou a klubíčkem, protože ten její je samo mokrej 😠
a už su spí, takže má nezbytnou potřebu dostat vyhubováno aby pak klidně chrněla, hmmmm xerox po mamince haauuuuu
tak jsem si namazalas bochánek paštikou a oloupala mrkev a dopuju se baštou, musím vynést odpadky a plíny a potom i pověsit první půlku politýho prádla a dát druhou, aby nezůstaly fleky 😝
Tak jsme byli venku v tý zimě, brrr. Honzík usnul, nejdřív, že ven nenenene, ale pak si to rozmyslel, že teda ven jo, když ta máma jedna chce. Tak spí.Ráno jsem ho našla v posteli a byl mokrej vepředu a celý břicho měl mokrý, no prostě pročůranej až hrůza! 😒
tak teď jsem na ni musela vyrukovat s tím že jestli si nesedne k jídlu poliju ji studenou vodou, a sedla a baští a děla mňam, neeemááám ráááádddd období vzdoru 😠
jééé tady se papká 😉 asi Ladíkovi uvařím krupici 🙂 jaksi teď prd obědvá,..... málo jí 😖 tak krupici si třeba dá 😀
tak Ladík už baští krupici 😀 no nic holky , nechte si tu dařit a zítra za váma zase juknu, jdu si lehnout k telce, páááá

teda moje mlsoňka celý dopo že jíst néééé a pak mi slupla půlku klobásy