icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

martinka79
16. led 2011

@paolin jj mluvili jsme ale jen lehce více ví jak přichází dítko na svět a tak teď jako řekni jí že sex jsou radovánka... jelikož ona tak to jste s ta´tkou měli dvakrát pohlavní styk... 😝 no když vás dítko zaskočí tak najednou nejsou slova.
a to mi kadeřnice dnes vyprávšl, aže se její 11letý syn udělal při jakémsi nečekaném sexcu na netu... to je pak maso byl vykulenej a co?? mu říci nechtěl vůbec komunikovat. doma byla jen jeho sestra a tak mu dala kapesníka konec.. pak to řešil otec a co nechtěl o tom mluvit... 😝
@e.k.t díky za podporu snad už dá bába pokoj ona to je totiž je babi co ho má v péči.

anta
16. led 2011

@paolin - možná mm tu práci změní ouplně a přestoupí na ministerstvo vnitra 😕

anta
16. led 2011

@martinka79 - teda Marti, to jsou peprné zážitky 😕

e.k.t
autor
16. led 2011

@martinka79

Marti ono je těžký třeba jen zvolit správně uchopitelná slova a přitom nevzbudit příliš zájmu a zvědavosti o to to vyzkoušet

anta
16. led 2011

Tak jsem šoupla nějaké ty fotečky do albíčka, pro nudící se vstup volný 🙂

paolin
16. led 2011

Marti, to je fakt drsný... tyjo..si to nedovedu vůůůbec představit! 😨
Jani, na fotky jsem jukla 😉

e.k.t
autor
16. led 2011

Jani já teda předstírám pracovní nasazení na druhé noční a to jem po první spala pouhé 3 hodiny, když naši volali že vyráží a vezou Jolinku, takže fofrem uvařit a uklidit a ani jsem se doma nestihla najíst, a o odpoledním prospání nemohla být ani řeč, takže se obávám, že brzo padnu na hubu a bude vostuda

paolin
16. led 2011

@e.k.t Evi ☹

e.k.t
autor
16. led 2011

horší že jsem si asi vzala málo jídla, no po půlnoci mám 90 minut odpočinku, tak to snad bude dobrý

martinka79
16. led 2011

@e.k.t Evi drž se a nech si o jídle v 90min. zdát.. 😀 😀 a jinak budu na tebe ve snech myslet i když já teď mívám morbidní a divoké sny tak raději ne. ještě by tě někdo rozčtvrtil a tak.... ☹

martinka79
16. led 2011

holčičky jdu žehlit.. 😝

anta
16. led 2011

@martinka79 - já nedělám nic, nějak mě to neba 😀 😀 😀

anta
16. led 2011

Dostala jsem super mail s kalkulátorem věku, holky, já tu budu strašit do 93,5 let - prý, haha, to se máte na co těšit 😀 😀 No jinak jsem vám zabudla napsat, že jak jsem byla v té Praze, tak jsem potkala takové dvě dívky, kteréžto měly na sobě mikinu s nápisem "děvka"! Jedna to měla ve žlutém provedení a druhá v růžovém, no to jsem si vážně málem klepala na hlavu, co to jako má být za módu? 🙄 😝 😀 😀

e.k.t
autor
16. led 2011

zatím mám co jíst, našla jsem ve skříni amarouny a letitý croissant, tak dobrý začátek

e.k.t
autor
17. led 2011

no odpočinek sice byl ale stejně jsem nemohla usnout, ale poloha ležmo byla fakt příjemná 😉

many
17. led 2011

Dobré ránko holky a Drobečci 😀

many
17. led 2011

@e.k.t tobě se nechtělo spinkat 😉

many
17. led 2011

@e.k.t jéééé ty jsi asi byla v práci, jak dočítám 😉

many
17. led 2011

@martinka79 tééééda to jsou zážitky 🙂 tak nás to bude čekat za pár let to vysvětlování 🙂 ................

many
17. led 2011

tak a už nedočítám, je toho moc 😀 snad se vám všem moc moc daří,................. 😉

many
17. led 2011

pořád nikdo nikde 😉
holky taky už vám dětičky odmlouvají 😉 Ladík teda začíná pěkně a už začíná být i škodolibý 😖
něco po něm chci - maminko nemůžu, mám plný ruce a nebo věta - nemá čas 😀 tu taky používá často, rošťák jeden a začíná nás pěkně zkoušet, my nepovolíme, aby se naučil poslouchat a pak na nás s pořádným brekem 😠 no síla, snad ho toto brzo přejde a nejvíc teda na večer, když už je unavenej víc no 😖

many
17. led 2011

kuky kuky 😉 vy asi lítáte po venku a nebo pracujete co 😉 já se dala do trhnutí kuchyně 🙂 tak pomalinku a sem tam si spočnu 🙂 a Ladík dostal vodovky, tak si maluje 😀 to je klidu 😀

many
17. led 2011

drhnutí 😀

anta
17. led 2011

Koupila jsem Honzovi záchod 😀 Kuk

e.k.t
autor
17. led 2011

@many chtělo ale nešlo, navíc ráno na střídání došla kontrola, tak jsem jela o hodinu později, do postele jsem se dostala v 9 a v 10 ven, spakovat Joli a k babi. teď jsme doma, něco slupneme a snad i schrupneme

e.k.t
autor
17. led 2011

@anta

Jani pěknej a zdá se i pohodlnej, tak snad jej dude používat rád

paolin
17. led 2011

@e.k.t Evi, ty ti tedy dávájí ☹

@anta Jani, měla kamoška. byli spokojení 🙂

@many Míši, jaká kuchyně, ty lumpačko! ležet máš 😉

anta
17. led 2011

Snad joooo, už se těším, až ho "pokřtí" 🙂

e.k.t
autor
17. led 2011

Jani to víš že jsem byla fakt nadšená, a to ofiko děláme do 6ti, takže jsem místo m6:20 jela 7:10 brrrrr

many
17. led 2011

@anta pěkný záchodek 🙂