icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

many
17. led 2011

@paolin jooo 😀 já tak pomalinku 😉

many
17. led 2011

@e.k.t tak to si moc nepospala teda co, tak snad už teď chrupkáš

e.k.t
autor
17. led 2011

Míšo nechrupkám, musím usnout večer, když jdu zase na denní a vstávám ve 4 ráno

many
17. led 2011

@e.k.t aha, tak to jo, tak vydrž a ať ti to do večera rychle uteče, ať můžeš pak brzo zalehnout a pořádně pospat

many
17. led 2011

holky taky vám to odeslání trvá dlouho nebo mi zase hrabe počítač 😠

many
17. led 2011

áá dnes jsem na netu u Ladíka v pokoji a čekala jsem jestli usne nebo ne, furt se mu nechtělo a už je tuhoš 😀 tak mizím a nechám ho v klídku spinkat 😀 zatím páááááááááááá

anta
17. led 2011

No já ten záchod koupila za 74 korun, zdá se mi dobrý i kvůli té výšce, ale je to trápení s tím Honzíkem, on si tam sedne jako že čůrat a nic z něj nejde, chjo chjo 😒 Teď mi oznámil, že má rád maminku 😀 😀

many
17. led 2011

@anta tos koupila za dobrou cenu 😉 jinak to je Ladíčkova oblíbená věta 🙂 tu říkáte mockrát za den - maminko mám tě moc ááááád 😀

many
17. led 2011

a hlavně, když se na něj zlobím 😀 😀 😀 a poslední dobou je to dost často 😖 má teď fakt stavy každý den 😖 i tatin už chytá z něj nerva a to je klíďas 😀

many
17. led 2011

no chtěla jsem počítač opustit a nechat Ladíka v klidu spát, ale spal by dlouho, tak mu tu cvakám klavesnicí o 106, aby zase usnul aspoň po té 8 večer 😖 ten má poslední dobou fakt výdrž 😖

anta
17. led 2011

@many - co Ládík dospívá či co? Máte s ním trápení, ju? Honza taky rád odmlouvá, to si nemysli, když mu řeknu, seber si toto (např.), tak řekne "nemůůůůůžu", uááááááááá 🙄 . On má teď zase období tatánkování, na mě se tváří jak kakabus a tatínek to vyhrává, a já vím, čím to je, protože ho učím na ten záchod a to se mu prostě nelíbí, tatínkovi řekne, chci plínku, no a co udělá tatínek? No samozřejmě, dá mu plínku a tak můžu Honzu učit do alelujááá, že? A já jsem samozřejmě ta zlá a tatínek ten hodný 😒 Večer mi ani kolikrát neřekne bů (Honza) a řekne, nechci dobrou noc mamince dát, no tak to mě teda ale jako mrzí 😝 😝 😝

many
17. led 2011

@anta no začíná prostě řádit, odmlouvat a přestává poslouchat 😖 jinak tatánek, to on není, to je furt jen maminko, maminko.... 😀 a hlavně když řve 😀 s tatínkem se moc nemazlinká, to letí vždy zamnou 🙂 ale jak dorazí tatin z práce, tak se mu hned věnuje a hrají si,... ale jakmile není po jeho,.... nechce uklízet hračky, řekneš ať něco udělá a on to prostě neudělá a dřív to dělával, no jde vidět, že zkouší, takže pak musí dostat na zadeček a přehání to pak řevem ☹ no fakt síla, to čučíme, jak se vždy projeví 😠 a Laďa už fakt chytá nerva, že prostě poslouchat musí a je to fakt, když mu řekeš, pojď si pro kinder vajíčko ............ 😀 tak tomu taky rozumí a letí, takže uklidit hračky,... by neměl být problém, on nehce 😠 chytne nerva, ještě s hračkama dokola začne házet,........... no sííííla 😖 asi nějaký období 😠 to jak se zdravením, vždy v obchodě zdravil,... i když jsem venku někoho zdravila, tak taky a teď nehrozí, potichu, by mu pusa upadla 😀 no vypadáto, že prostě začíná zkoušet, co dovolíme 😖 ale to se nám vůbec nelíbí teda a víš jak, ráno máme klid, sám si hraje,..... a je zlatej, ale jak už je doma tatin nebo je u nás někdo, tak jede 😠 nechce pučovat hračky třeba a nebo se moc předvádí a co dělají jiné dítě škaredýho, tak on musí taky a když ho okřiknu, že to dělat on nebude, že nesmí, tak začne odmlouvat, Kiko taky může, nebo Dominik taky může,....dostaneš na zadek, nemám tě ááááád,................... 😠 tak takový věty mu jedou.............

many
17. led 2011

kuky kuky 😉
kluci si malují s vodovkama 🙂 a já ještě nakukuju a asi se dám do žehlení, troška mě tam čeká 😀

many
17. led 2011

tak si nechte dařit 😉 jsem to zapomněla napsat, tak dodávám 😉

anta
17. led 2011

@many - tak to mi něco říká to chování synátora 😀 😀 Já vím, není to legrace, ale měla jsem pocit, že tak trochu píšeš o našem Honzulákovi ve vztahu k taťuldovi, hele toho neposlechne na slovo, tak holt musí nastoupit generál maminka a už to jede 😀 😀 😀

e.k.t
autor
17. led 2011

tak já byla vyprovodit mm na vlak na noc, už maká, potom kupy kupy, uvařím mu na zítra chilli con carne, sobě vepřové na houbách a zkusím fresh z čerstvého ovoce a zeleniny, do deníčku přesný popis a co bude nasládlé chutné zkusíme nabídnout Joli a třeba konečně pozře i něco čerstvé zeleninky

e.k.t
autor
17. led 2011

tak jablko mrkev mandarinka citron a řapíkatý celer, moooc dobrý a nasládlý, to by mohlo projít

čili už se taky dělá a voní

paolin
17. led 2011

@e.k.t teda Evi, co ty všechno nezvládneš! a ještě takový chutě děláš 😉

@many Míši, Ladík začal vzdorovat? ono ho to určitě brzy přejde 😉

@anta Jani, už jste pokřtili? 😉

paolin
17. led 2011

my jsme měli dnes relativně klidný den 😉 jupí 😀
dopo tu byla kamoška, pospa jsme zvládli v klidu zajít pro Vítka, rovnou jsme šli na cvíčo a kluci si to užili. tak to mají asi na střídačku - 1x v poho, 1x se řevem 😀
no a nahlásili jsme Vítka na školu v přírodě. to jsem tedy zvědavá!
jinak horká novinka! magistát Brna prý odsunul nový způsob přijímání do školek o rok! takže sice se před nás asi dostane pár úplatkářů - netříleťáků, ale máme velkou šanci, že vezmou Adámka! ač si to nedovedu vůůůůbec představit, tak super 😉

taky poněkud bojuju se ségrou, páč nechápu její myšlenkový pochody a prostě jí nerozumím. ať udělám cokoliv, tak je to špatně a nezavděčím se... ☹ rodina, no..

e.k.t
autor
17. led 2011

Pavli netrap se rodinou ač je to těžké, příbuzný si nevybíráme, takže hlavně zdraví a pervné nervy. čili je skoro hotové, až trochu ochladne ochutnám jestli bude poživatelné i pro mne, do práce si v každým případě udělám to na houbách, tam by mi i pikantní dělalo zle

anta
17. led 2011

@paolin - bohužel ☹ Se mu nechce čůrat do nočníku vůbec, sice neřve, ale prostě to nepustí a nepustí, huž nevím, co s ním a to jsem se ho ptala, na co toho pinďu má 😅 😀 😀 Jů školka by vám přece jen vyšla! Moc vám to přeju, ať nemáte starosti 😉 Co ti ségra zase, kurňa, udělala. To je děs, všichni se po tobě neustále vezou, bych se už vzepjala jak kůň! 😖

anta
17. led 2011

@e.k.t - nechceš si přivydělávat rozvážením těch tvých dobrůtek? Všechny se tady olizujeme až za ušákama, viďte holčiny? 🙂

paolin
17. led 2011

Jani, třeba se potřebuje krapet seznámit s novou vychytávkou 😉
se ségrou je to těžký. ať řeknu, napíšu nebo udělám cokoliv, je to vždy otočeno, než bylo myšleno a omláceno o hlavu. ať bych se bránila sebevíc, nemá to smysl. stejně to udělám blbě a zase mi to bude omláceno o hlavu 😀

e.k.t
autor
17. led 2011

no je to trochu z ruky 😀 😀

e.k.t
autor
17. led 2011

Pavli, jenže ač je to moc smutné, tvá rodina není s tebou tak často jako my 😉

many
17. led 2011

kuky kuky 😉

many
17. led 2011

kuky kuky 😉
@paolin no snad ho to teda přejde brzo, abych já brzo z něho neporodila 😖

many
17. led 2011

@e.k.t tééééda ty fakt děláš chutě 😉 a já už mám vyčíštěný zuby a budu muset zachvíli určo valit pro něco do žaludku 😀

many
17. led 2011

@anta no nic, tak zatím na záchodek čůrej ty a třeba to zabere 😀 a řekne, běž pryč , ten je můj 😀

paolin
17. led 2011

holky, tak dobrou! frčím uspat pinďu Aďu a pak půjdu taky 😉 v pátek bychom rádi na ples, tak budu chodit spát co nejdřív, abych tam vydržela alespoň do 22:00 😀

anta
17. led 2011

@many - dobrý nápad 😀 😀 😀 Snažím se ho motivovat, ale je to k prdu, on mi na to řekne, že na to prdí a to doslova, nechápu, jak se dohadovat s inteligentem 😀 😀 😀 😀 😀

@e.k.t - potrubní poštou by to nešlo? 🙂 🙂 🙂