Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
@martinka79 Marti jo jo. dělám ho v domácí pekárně
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3934
a krém tento. klasické máslové nějak nemusím 😉
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=6091
tento krém dělám roky a přidávám různé příchutě a je nejlepší plním tím i vánoční cukroví klasika vařený krém co nekysne...
@martinka79 Marti jo jo. na černou se prý používá černé uhlí 😉
Marti a dáváš do toho krému i žloudek, jak píší v receptu? přemýšlím, jestli je to opravdu nutné.
musím vymyslet něco pro toho našeho dědulu... co mu vytvaruji,
no snad se mi to povede do srpna času dost.
Ahoj holky, dneska straším od 5 hodin, normálně mě vzbudila záda, strašně mě bolela 😝
@paolin - asi to bude z toho tahání Honzíka, ono nejde o to nošení jako o to "pokládání" např. do kočárku, na sedačku, na postel, to je jakoby ten největší zápřah 😉 No Honza zase s tátou moc taky nevychází, otevírá si na něj hubu a je tu řev, takže si hároše vyměníme a rozdíl asi nepoznáme, co? 😀 😀 😀 Jak to, že nemůžeš na sluníčko?
Jani tati na je doma?
na sluníčko nesmím, páč mám antibiotika. tak se nemůžeme s klukama ani pořádně venčit.
@paolin - je doma, protože jsem z kluka ztrhaná jak kalendář, to tahání je smrtelný, fakt. Já jsem si obarvila hlavičku, holky, ze mě je najednou tmavovláska 😀 😀 😀 Nechám se vyfotit od manžela a hodím foto, nejsem na to vůbec zvyklá, protože jsem taková počůraná sláma, tak jsem zaexperimentovala a dobrý, ta barva se mi hodí k obočí, ale dítě mě asi nepozná 😀 😀 😀
ČUS Tedy Jani krasavice, super jen jemně ztmavená. 🙂
my dnes trak nějak přežívali, dělali knedlíky a holky míša je všechny zabalil se mnou a fakt sám udělal polovinu šikula místo kuličk\ byli válečky, ale super.
nabalila jsem Nikolku na tábor zítra jedem do ZOO.🙂
Ahojky, holčiny. Dítě nám zase vstává v 5,45 hodin a má rýmu, blé. Ale jinak dobrý, včera jsem se sem ani nedostala, ale to nevadí 😉
ahojky holky jak se vám dŘÍ MY BYLI VČERA V ZOO dnes jsem odvezla Nikolku na tábor a domas pohoda. tak zatím páček
🙂 my se vrátili dnes odpo. mám tedy osypaný dekolt a krk, páč jsem dnes celé dopo hlídala kluky u vody, ale co nadělám, že 🙂 Mirek opravoval loď. jsem byla poněkud naserýnkovaná, páč mám ta ATB a za celou dobu nemoci jsem ležela tak hodinu a ještě jsem lezla na to slunko..ale kluci si vodu užili, byla báječná 🙂
já vytřela dům a lidi jsem celá zpocená až na prdelce....😀 jdu do sprchy a to chci žehlit asi blbá volba teď.

@paolin díky moc.
já to udělám dědovi k naorzkám bude mít radost. 🙂 a pak na ostor Nikolce.
nmarcipám děláš normálně ze suš mléka viď