icon

Druhosnažilky 2012

larryw
14. led 2012

Ahoj holky, najdete se tady někdo na pokec, kdo už má doma jednoho skřítka chtěl by se v blízké době začít snažit o druhé. Ráda si popovídám jak o dětech co už máme, tak o těch, co by teprve mohli přijít 😀

luciebx
16. led 2012

@antana123 ty hele o te druhe diskusi nevim vubec nic pas weri ci jak se jmenuje me od tam vyhodila a i kdyz sem ji psala ze bych obcas chtela dojit pokecat tak mi na to ani neodepsala. proste me nema rada a nechce me tam i kdyz sem ji nic nikdy neudelala takze nevim vubec nic.. a ktera to byla? no hele jestli budu driv to neni vubec jisty. .pac my se fakt zacneme snazit tak v lete.. cervenec bych to videla.. tak bych do prosince chtela byt tehu abych stihla 3 roky rozdil... no tak zacnem zavodit ne.. 😀 😀

antana123
16. led 2012

@luciebx tak o tom vyhazovu teda nic nikdo neví 😲 😲
jinak porodila vojtaxx jestli ti to něco říká ???
a závodít no můžem to zkusit 😀 😀 😀 😀

sarkachmelova
16. led 2012

Mně je nechtěných dětí taky líto, strašně moc !!! vždy když něco takového vidím, tak mě napadá jenom jak by se asi ten malý človíček měl v milované rodině.. a mám potom hrozné nutkání Anežku celý den objímat a říkat jí, jak ji miluji..
@romcovaklarka ona jí strašně, už jak jsme začali dávat první příkrmy tak bylo jasné, že to bude otesánek, co nás jednou sní 😀 přitom není žádný úplný macek, je tak akorát, v 10 měsících má 8,5kg, přibírá 0,5kg za měsíc, ale celý den musí něco jíst 😀 já už třeba vůbec nemůžu kupovat hotové příkrmy protože ona by ty skleničky snědla snad i tři 😀 to se teda ještě nestalo, ale 2 jedla běžně a to se pak fakt prodraží 😀 já jí teda od začátků vařila, ale třeba tuňáka, krůtí maso, králičí maso, to, co jí doma neudělám, jsme kupovali no.. tak teď má smůlu 😀

luciebx
16. led 2012

@sarkachmelova jeee ja ti ani neodpovedela na to kde bydlim.. jsem v anglii.. uz kolem 7 let.. s manzou sme spolu tak 3,5 roku.. a vlete sme meli svatbicku.. doma mame psika yorkshire.. Terri se jmenuje..

sarkachmelova
16. led 2012

@antana123 tak, tak, jsem za to ráda 🙂

luciebx
16. led 2012

@antana123 ty ne ze jako vyhodila.. ja proste jednoho dne sla ze tam dojdu a koukam mistnost zamcena.. tak ji pisu jako proc tam najednou nemuzu proc je to pro me zamceny a ona mi na to ani neodpovedela.. tak nevim.. vic sem se ji nedoprosovala..

sarkachmelova
16. led 2012

@luciebx to jsem právě četla že v Anglii a kde přesně ? 🙂 a jak se tam žije ? jsi tam dlouho ?

larryw
autor
16. led 2012

taky si jdu udělat kafčo...i když teda nalej stále ještě nespí, tak ho asi půjdu vysvobodit a budu to s ním muset vydržet do večera 🙂
@sarkachmelova já jsem taky vařila a akorát jsem občas kupovala ty rybí příkrmy, abych aspoň měla pocit, že sem tam nějakou rybku má, i když v té jedné lahvičce toho myslím zas tak moc nebylo 😀

sarkachmelova
16. led 2012

@luciebx jo 7 let jsi tam 😀 promiň, jsem nějak mimo 😀

luciebx
16. led 2012

@sarkachmelova ty sme kousek od oxfordu.. jako libi se mi tu.. je to obr rozdil jak v cr.. ja bych v cr uz byt asi nemohla.. ja jen kdyz vidim ten rozdil.. ohledne porodu a pece tu.. a ohledne penezi pridavku a materske.. proste jiny.. vyhoda prace.. ze si muzes jit na to jak to vyhovuje tobe.. a tak podobne. proste jiny.. do cr bych ssla jen kdyby se neco hooodne vaznyho stalo tu a bydlela bych u nasich.. ale jinak.. ne ne ne.. miluji anglii 😀 😀

larryw
autor
16. led 2012

@luciebx jé to by mě taky zajímalo, jak se vám tam žije a jak dlouho tam chcete zůstat? a budete malýho učit hned anglicky nebo jak?

larryw
autor
16. led 2012

@luciebx tak to já zas nevím, jestli bych si zvykla tam 😀 na chvíli, na dovču nebo na rok za prací, ale delší dobu asi ne....nevím, jak bych si zvykla na jejich styl života, zvyky a hlavně, by mi bylo smutno po celé mé rodině....jak často jezdíš třeba za rodičema?

luciebx
16. led 2012

@larryw hele zije se tu fajn.. dam priklad s hypotekou.. v zivote sme nebyli nikde osobne.. v zadny bance nic.. vse sme vyrizovali prez emaily s poradcem.. pak nam byli zaslany papiry postou.. my to podepsali a poslali zpet. a bylo to.. penize na ucte do tydne..

malyho mluvim teda vic anglicky.. ja i kdyz sem v cr a chci neco rict rychle najednou do me vjede anglicky slovicko.. jako mam tu cesky a slovenky kamosky ktery maj taky deti hodne blizko u benicka.. takze s nema chodime do detskyho centra.. a mluvime cesky ze jo.. takze jako malej neco umet bude.. pac chci kvuli nasim kdyz sme v cr.. a zustat tu chci na furt no

sarkachmelova
16. led 2012

@luciebx tak to je super, že jsi tam tak spokojená 🙂

larryw
autor
16. led 2012

@luciebx jj to je paráda, že se ti tam líbí....a ty jsi tam šla za prací?

luciebx
16. led 2012

@larryw domu jezdim no tak 3x do roka mozna.. mamka moje tak 2x do roka dojede sem.. a prez skype si volame a vidime se skoro kazdej den.. takze jako to neni tak hrozny no..

luciebx
16. led 2012

no ja se v cr seznamila s anglicanem .. tak sem jeden den odletela a zustala tu uz na furt.. 😀 😀 s malym kufirkem a 2 parama bot.. 😀 😀

larryw
autor
16. led 2012

@luciebx to je jak z nějakýho romantickýho filnu 😀 to z tebe mamka musela mít radost, když už ses nevrátila...každopádně máš odvahu, na to já jsem právě poprděná 🙂

luciebx
16. led 2012

tak ja dala malymu ted poprvy prez prdel.. ma jit spat.. a uz tam prez pul hodky dela bordel.. a ted rve.. no spis si brepta pro sebe.. a huci.. zmetecek mrnavej.. nejak se mu spatne chodi spat v poledne. ale uz to na dlouho nevidim.. ale kdyz uz usne.. spi treba 2 hodky.. tak jen zabrat..

javyb
16. led 2012

@sarkachmelova to je malá drobeček, Baru měla v půl roce 9kg, teď v 16m má 12,5kg a 84cm😀

romcovaklarka
16. led 2012

@sarkachmelova Já zatím vařím, ale skoro nejí, už to je přes 3 neděle. Tak snad se rozjí. Přitom macek to je pořádnej, na půlroční prohlídce měl 9,55 kilo a 72cm, plně kojený 😅 No holt asi mu mlíčko pořád ještě stačí, tak nic jiného nechce...
@luciebx Týjo, až takhle akčně ses přestěhovala? Tak to je mazec 😀

luciebx
16. led 2012

@larryw ty vis co.. jako domu sem litavala driv casteji ze jo.. ale ted s malym ty ceny letenek sileny.. a hlavne chodim uz do prace 2 rokem .. takze nemuzu odletet kazdou chvilku tolik dovci nemam a chci taky byt s manzou doma ze jo.. ale v kvetnu letime k nasim na 3 tydny to se tesim.. uz bude hezky.. a pak jak se vratime.. chci teda to s manzou poradne probrat.. ze na to vlitnem..

larryw
autor
16. led 2012

@luciebx tak malej už dnes dostal i plácnutý vařečkou...a nic, bez efektu 😀

antana123
16. led 2012

@sarkachmelova to je drobeček náš měl ve 14m 11kg a 83cm ale to už je víc jak 2měsíce ted má ještě víc je to náš obr 😀

luciebx
16. led 2012

@romcovaklarka 😀 😀 akcne.. no muj ex byl magor.. ja musela odjet.. bylo to desny ale to je na dlouho.. ted sem stastna.. fakt se mi tu libi.. i kdyz mam par kamosek hlavne ze slovenska kterym se tu moc nelibi no.. ale ja to tu mam rada.. proste jiny

luciebx
16. led 2012

@larryw sou to svinky mrnavy.. vycurany.. oni vi co nesmi ale i tak to delaj 😀 on vi ze chodi po obede spat. ale ne a ne.. pak mu trva hodinu nez se tam unavi ja litam nahoru do patra jak magor.. sem ko driv nez on.. a pak nevi kdy ma stavat.. ho budim kolem 3.. a to kdyz ma byt v 8 zase v posteli. nekdy je to boj

sarkachmelova
16. led 2012

No ono jí to jde jen do břicha, takže ruce a nohy hubené a břicho obří 😀 je srandovní a roztomilá, taky ale kaká třeba i 3x denně takže ona co sní, tak jde ven.. proto asi může jíst celý den 🙂

vamam
16. led 2012

jejda! my měli v roce 9,40 kg!!!

luciebx
16. led 2012

@antana123 jooo myslim ze to jeji jmeno mi neco rika.. ty jo leti to co.. zensky uz rodi druhy treti ctvrty mimi.. 😀

luciebx
16. led 2012

@antana123 ty jo tak 11 kg mame tak v roce a pul.. haha.. se jeste vlezem do veci pro rocni deti.. 😀 😀 a to ji jako blazen

Strana