icon

Fenka kouká do stropu. Nesetkal jste se s tím někdo?

anirij332
9. říj 2019

Holky, tak já nevím... naše fenka je od minulého týdne čumí do stropu... Jakože ne v kuse, ale každých pět minut tam koukne a chvilku kouká... V jakékoliv místnosti.. jednou na ten strop začala i štěkat a vrcet...to jsem se hodně bála a šla jsem radši na vycházku :D na duchy totiž věřím.. když si hraje tak i mezi hraním ten strop zkontroluje... Nikdy to nedělala...dělá to i venku, že kouká prostě nahoru, ale tam ne moc často.. nesetkal jste se s tím někdo?

Strana
z5
zelenaesmolda
10. říj 2019

@lery92
jeste,ze jsem tu diskuzi necetla pred spanim,asi bych neusla

katherinka33
10. říj 2019

@sudylichozrout Já se pořád těším na Tvůj ducharsky příspěvek a pořád nic. Si to naschvál necháváš až na noc, že? 😀

sudylichozrout
10. říj 2019

@katherinka33 ahoja, jej, sry, jsem dneska jak hadr na holi. Dovecerim, napisu 🙂

katherinka33
10. říj 2019

@sudylichozrout Jasně, v klídku. Já si schovám pak nohy pod peřinu, až půjdu spát. 😉

sudylichozrout
10. říj 2019

@sudylichozrout Meli jsme rodinne zname, pro mou mamu byli jak babi s dedou. Oni sve deti (vnoucata) nemeli, tak meli nas. Ona r. 1912, on 1906, stalo se to v r. 1997. "Babi" zemrela a my se pak starali o "dedu". Jenomze on mel uz sileneho alzheimera, zacal si byt nebezpecny, zacal byt i nebezpecny pro okoli, protoze jednou se mu malem podarilo vyhodit bytovku do luftu. Takze mama zacala uvazovat o tom, ze bude treba ho umistit do nejakeho zarizeni, kde bude pod komplet dohledem i v noci, kdy pochodoval zmateny po byte, padal a podobne. Pres den take padal, venku se ztracel... Proste pokrocily alz. A v te dobe, kdy jsme se rozhodli pro aktivni shaneni pecovatelskeho domu, nam zacalo doma drobne peklicko. Padaly obrazy, ruzne veci jsme nachazeli neustale jinde, nez kam patrily, v prachu na policce jsem mela treba i vyjezdene ruzne symboly jak od prstu, triskaly dvere... No a pak mame neviditelne ruce sundaly z ucha nausnici a pomalu ji je vlozily do dlane. Z toho mela mama vlasy jak po trvale, v zivote jsem ji nevidela tak vydesenou. Prisoudili jsme vsechny ty veci tomu, ze nas "babi" takhle prosi, abychom "dedu" nedavali pryc z jeho prostredi a pecovali o nej dal. Tak jsme se na to fakt vybodli a od te doby nic. Deda pak za 2 mesice na to zemrel. Doma.

katherinka33
10. říj 2019

@sudylichozrout Já bych asi na místě zesedivela a šla si druhý den pro prášky, kdyby se mi stalo to s tou náušnicí. Brrr... ale má to aspoň takový hezky konec.

sudylichozrout
10. říj 2019

@katherinka33 No, mama z toho byla chvili fakt vyklepla, ale pak ji doslo, ze to nebylo ve zlem. Ze nas babi timhle o neco peosi a jinak nam to rict nemuze. Tak se ji to podarilo nejak zpracovat. Ja z toho byla tenkrat taky dost vyrizena, bracha to same. Ale pichopili jsme to a jeji duse mela klid, vedela, ze bude o jejiho milovaneho muze postarano v kruhu rodinnem i nadale. Ale bylo to pro nas hodne tezke, stridali jsme se tam u nej, pak jsme zaplatili i pecovatelku na nejake hodiny, protoze jsme to sami cele nedavali. Ale jsem rada, ze to cele tak dopadlo. Mame ciste svedomi, udelali jsme v jeho pripade uplne maximum.

odula
10. říj 2019

@sudylichozrout mě jenom hlava nebere jak ty "duše " můžou být aktivní v tom našem kontextu. Jako by tenhle prostor vlastně neopustili... nevím jestli je to útěšný ("žiješ" dál a vidíš svoje blízký ) nebo děsivý ( jseš v nějaký podivuhodný dimenzi ale nemůžeš komunikovat a soudě podle některých zážitků /pes a jeho hlava
mezi lednici a linkou/ tak ta dimenze nemusí být úplně.... "pohodová " 😱) no prostě... je to trochu mazec

odula
10. říj 2019

Prosím vás - btw - taky vám furt vypadava konik? Nehlede na duchariny... POKAZDY kdyz čtu tohle vlákno, tak začne Kůň být nedostupný. Nebo..... tantantaaaaaan..... maj duchove svoje "lidi " i mezi (de)buggerama .... 😃 na konikovi se to ostatne "duchama " jen hemží 😃😃

sudylichozrout
10. říj 2019

@odula ano, take se mi to stava. Vzdy, kdyz nekdo prida prispevek, tak mi skoci zalepeny houpaci kun a kdyz mam rozepsano, text je v trapu. Jinak vem si, ze Rekove meli Asfodelske louky, krestane maji predpekli. Zkratka prostor, kde vartuji urcite duse. A teprve cekaji, co s nimi bude.

teckadvojtecka
Autor odpověď smazal
teckadvojtecka
10. říj 2019

@odula Taky mi to vypadává. Něco zvláštního na tom bude..

teckadvojtecka
10. říj 2019

@odula Já mám ráda duchařské (testové) diskuze na koníkovi 🙂 Taková sranda... Ale tato diskuze má teda grády 😲

odula
10. říj 2019

@teckadvojtecka hele ... Já teď prispela na 2 fóra( na jedno jen z prce) - a v pohodě!!!! Pisu sem a zas zalepenej kůň.... ještě někdo kdo má zalepenyho koně? Mě klepne 😃😃

odula
10. říj 2019

Zase!!!! 😃😃😃 do háje

teckadvojtecka
10. říj 2019

@odula Blbne to jenom tady. Asi někdo nám ještě dluží nějaký příběh. Duch chce, aby se o něm vědělo!

odula
10. říj 2019

@teckadvojtecka hele nedelej si že mě prcu. :D teď už se mi nekolikrat stalo ze mi vlitnul zalepenej kůň během psaní a to mi vymaže příspěvek. Hlavně když odepisuju @sudylichozrout 🤦‍♀️🤪

teckadvojtecka
10. říj 2019

Taky nemůžu napsat nic delšího, pač se mi to potentuje.

odula
10. říj 2019

Dělaj si z nás prcu admini.....

apple_tree
10. říj 2019

Tak vam holky dekuju. Musim jit ted jeste vyvencit psa, pritel uz spi, tak si nemuzu ani roznout. Venku samota, uplna tma. Ja toto psa snad spustim z okna na lane, at se vycura, a pak ho zas nejak vytahnu :D

sudylichozrout
10. říj 2019
teckadvojtecka
10. říj 2019

Taky vám něco povím. Před několika lety jsem dělala au-pair v Anglii. Když jsem tam byla, tak mi umřel děda. Na pohřeb jsem nejela. Noc před pohřbem mi někdo bouchal s dveřma od skříně a pak mi štípal do tváře přesně tak, jak to dělával děda. Nikdo tam v noci nemohl být, protože jsem se každý večer zamykala takovým tím zámkem, který jde zadělat a oddělat jen zevnitř, aby mě brzy ráno děti nebudily. Ráno se mě dvanáctiletá, která měla pokoj pode mnou, proč jsem v noci uklízela a dělala takový rámus.

teckadvojtecka
10. říj 2019

Dobrou noc a sladké sny přeju všem 😘

odula
10. říj 2019

@teckadvojtecka hele... ono mi to dela zalepenyho kone i na kompu.... chjo. 🙈 no dobrou no... 😉

teckadvojtecka
10. říj 2019

@odula Dlužíš příběh

teckadvojtecka
10. říj 2019

Já se s příběhem podělila a už mi to nedělá 😲

2hanah
10. říj 2019

@zikisek ano, to jste udělala dobře, já jsem taky u nás udělala "vyprovázecí rituál" = přes celou jednu noc otevřít všechny dveře z bytu ven na ulici a požádat ducha, aby odešel a od té doby taky klid, je to už 11 let, ale než jsem to udělala, děly se zvlaštní věci - v noci se sám zapnul vysavač, když jsem já, syn a manžel spali, sama se zapnula televize, zase když jsme spali v noci, spadl obraz ze zdi, ale hřebík byl ve zdi dál a my opět spali a neměl prostě sám jak, převrátil se mi sám od sebe na stole lak na nehty v tlusté skleněné čtveraté lahvičce přřed mýma očima jako by ji někdo převrhnul, já ale byla sama doma a seděla kus od toho stolu a nehýbala se a mamka údajně viděla postavu nad ránem než se od nás odstěhovali. Já jsem teda spíše realistický člověk, ale tohle mi už nikdy nikdo nevymluví, protože jsem to zažila. Takže težko říct, jestli fenka varuje, je to kuna nebo někoho vidí, možné je vše.

odula
10. říj 2019

@teckadvojtecka hele vis co... pisu to a zalepenej kun. ja uz na to kaslu. Pisu na ostatni fora uplny debility abych to vyzkousela a nic. a tady se furt houpe. uz mi z toho hrabe 😨 😀

lilian2111
10. říj 2019

Taky mi to hází koně a to to jen čtu 🙈🙈😀

katherinka33
10. říj 2019

@odula Taky mi to pořád vypadává. Už to musím psát mimo a kopírovat, protože bych to psala popáté. K těm dusim. Mám za to, že se při úmrtí člověka (myslím, že hrají velkou roli i okolností toho úmrtí) uvolní nějaký druh energie, ktera tu zůstane. Je pripoutana k nějakému místu, věci či osobě a buď čeká na nějaké osvobození (vyřešení nějakého trápení, dluhu), nebo na správný čas, kdy bude moci odejit, nebo se rozplynout. A ta energie má prostě tu sílu "dělat tyhle věci".

Strana
z5