icon

Fyzický kontakt mezi partnery - dotyky apod. Jak často si dáváte najevo?

7. únor 2021

Jak casto si s partnerem davate najevo lasku prostrednictvim fyzickeho kontaktu? Nemyslim sex, ale jen nesexualni dotyky jako je obejmuti, polibek, pohlazeni apod.

Strana
z2
madbetka
8. únor 2021

Já třeba nejsem úplně "dotykový a mazlicí" typ, ale manžel je hodně, takže se to snažíme nějak vybalancovat. On na mě nesahá pokaždé, když projde kolem a já se naopak snažím na něj sahat, kdykoli projdu kolem 😃
Jak už tu někdo psal, jsem hodně přesycená dotyky od dětí, které po mně lezou pořád. Takže si pak večer k tomu filmu nejdřív ráda sednu sama (a přitulím se až za chvíli třeba), to samé usínání - obejmeme se, dáme si pusu, ale na spaní potřebuji svůj prostor (což naštěstí chápe manžel, ale bohužel už ne naše děti 😃).

klokanka31
8. únor 2021

@madbetka Taky na spaní potřebuju svůj prostor, ale když se manžel chce přitulit tak mu to nezakazuju, čekám až usne, a pak se odsunu ☺

madbetka
8. únor 2021

@klokanka31 Tak já mu to taky nezakazuju, ale myslím, že je potřeba najít kompromis někde mezi. Protože u mě konkrétně to pak vede jen k tomu, že ten kontakt víc odmítám. Takže se přitulíme, ale jakmile už je to na mě moc, tak to můžu v klidu říct a vyhoví zase manžel mně. To je taky důležitý, nebát se říct, že je mi to nepříjemný a teď nechci. Se zakazováním to nemá nic společného.

Strana
z2