Grandoptical, máte zkušenost?
Hezký večer přeju. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenost s touhle optikou. Mám už staré brýle a přítel mi dal voucher jsem do grandu abych si vybrala nějaké nové. Nevím teda jak to tam funguje s těmi vouchery, ale to bych si zjistila až tam, ale zajímá mě kvalita brýlí a jak jste s nimi spokojené. Říkal mi že mu to doporučila kolegyně z práce, že je tam s brýlemi spokojená, ale víc hlav dá víc rad, tak se chci i já zeptat 🙂
Já jsem si teď v Grand Optical pořídila mé první brýle. No musím říct, že jsem si chvíli musela zvykat, že mám něco na nosu, ale teď dobrý. Nevím teda, jestli cena byla vysoká nebo ne, nemám jak porovnat, ale zase je to investice na dlouho, tak mi nevadí, jestli jsou dražší, pokud jsou dobré kvality a dlouho vydrží🙂
@leejkaa
No jo taky na brýlích nešetřím. Měla jsem i značkové obroučky, ale posledně jsem si koupila jen jejich značku a taky je mám dlouho, takže za mě dobrý. A jak už jsem psala, tak když jsou akce, tak se dá krásně ušetřit.
Nakupuju tady několik let a zatím bez problémů. Brýle jsou kvalitní, ceny jak kdy.
Dá se u nich výhodně nakoupit, jenom je potřeba mít trochu přehled o cenách. Zatím jsem teda měla docela štěstí a vybrala brýle v super cenách.

@motlinda Jo taky mám s kvalitou dobrou zkušenost. Ale to určitě záleží i jak o brýle pečuješ.