icon

Grandoptical, máte zkušenost?

petka345
27. pro 2017

Hezký večer přeju. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenost s touhle optikou. Mám už staré brýle a přítel mi dal voucher jsem do grandu abych si vybrala nějaké nové. Nevím teda jak to tam funguje s těmi vouchery, ale to bych si zjistila až tam, ale zajímá mě kvalita brýlí a jak jste s nimi spokojené. Říkal mi že mu to doporučila kolegyně z práce, že je tam s brýlemi spokojená, ale víc hlav dá víc rad, tak se chci i já zeptat 🙂

Strana
z3
frenny
22. kvě 2023

@motlinda Jo taky mám s kvalitou dobrou zkušenost. Ale to určitě záleží i jak o brýle pečuješ.

leejkaa
6. čer 2023

Já jsem si teď v Grand Optical pořídila mé první brýle. No musím říct, že jsem si chvíli musela zvykat, že mám něco na nosu, ale teď dobrý. Nevím teda, jestli cena byla vysoká nebo ne, nemám jak porovnat, ale zase je to investice na dlouho, tak mi nevadí, jestli jsou dražší, pokud jsou dobré kvality a dlouho vydrží🙂

kulisek_28
22. čer 2023

@leejkaa
No jo taky na brýlích nešetřím. Měla jsem i značkové obroučky, ale posledně jsem si koupila jen jejich značku a taky je mám dlouho, takže za mě dobrý. A jak už jsem psala, tak když jsou akce, tak se dá krásně ušetřit.

georgee
30. srp 2023

Nakupuju tady několik let a zatím bez problémů. Brýle jsou kvalitní, ceny jak kdy.

kamcali
4. říj 2023

Dá se u nich výhodně nakoupit, jenom je potřeba mít trochu přehled o cenách. Zatím jsem teda měla docela štěstí a vybrala brýle v super cenách.

georgee
9. říj 2023

@kamcali Tak to určitě, taky mám většinou v merku nějakou chvíli konkrétní obruby a když je akce, tak vidím, jestli se vyplatí. No zatím jsem to docela vychytal a koupil levněji. I teď je například sleva podle věku, což mi přijde taky super.

kamcali
18. říj 2023

@georgee No jo ta je dobrá, hlavně když je ti víc jak mně a udělá to docela dobrou slevičku. Naposled jsem koupila docela dobrý značkový obroučky, jinak kupuji z těch levných, ale když jsem tyhle viděla, tak jsem je tam prostě nemohla nechat 🙂

Strana
z3