icon

Harry a Meghan. Co říkáte na jejich rozhovor? Změnil na ně někdo názor?

shakira007
11. bře 2021

Dobrý večer, téma na odlehčení. Co říkáte na rozhovor Harryho a Meghan? Změnil jste na ní nebo Harryho názor, ať už negativně nebo pozitivně? Já jsem měla že začátku Meghan ráda hlavně kvůli seriálu Suits a celkově se mi líbila víc než nudná Kate. Po odchodu z královské rodiny jsem jím fandila, ale pak mě naštvali jak se pořád cpali do médiích a tímhle rozhovorem si to u mě definitivně pokazili.

Strana
z2
gracinka7
11. bře 2021

Jí nemůžu vystát od začátku. Zdá se mi falešná a nafoukaná. Na něj jsem názor úplně neměla a moc nechápu, proč ho všichni tak žrali. Teď se mi zdá, že je ve vleku a dělá, co ženuška nařídí.

shakira007
autor
11. bře 2021

@gracinka7 Jako taky si myslím že je podpantlofak, ale zas mi vadí jak všichni dělají většinou mrchu jen z Meghan a z Harryho dělají chudáka.

gramar
11. bře 2021

@gracinka7 Já ho milovala, jeho mnohdy vtipné eskapády a to jak uměl rozbouřit vody britské královské rodiny... Ale buď jsem zestárla, nebo tento jeho vtip nechápu... 😂

inkheart
11. bře 2021

Meghan se mi ze začátku jakž takž líbila, těšila jsem se na jejich svatbu. Pak si u mě hodně brzy začala kazit dojem, přišla mi jako drama queen a později, jak se jejich vztah s královskou rodinou začal kazit, vyloženě jako egocentrický narcis. No a teď tomu dala korunku...

burnette
11. bře 2021

Harry mi byl vždycky sympatický, líbilo se mi že jde proti proudů co se týče královské rodiny. Bohužel Meghan mi nebyla a pořád není sympatická, ale i tak jsem jim fandila, když se rozhodli opustit královskou rodinu a žít svůj život. Ale tím jak se chovají jsou to jenom pokrytci, Meghan je vypočítává, hraje si neustále na chudinku a jde jí jenom o peníze. Nejvíc mě baví její hra na černošku a rasismus to je opravdu k smíchu.

zelenaesmolda
11. bře 2021

@burnette to na je ale misenka,nemusi si na to hrat

burnette
11. bře 2021

@zelenaesmolda já mám doma mišenky 😉 takže vím že jsou 50% jak černý tak bílý. Meghan se staví jenom do pozice toho že je černoška a že prožívá /prožívala kvůli tomu peklo. Má se hlásit i ke svému běloškemu půvabu.
Jindal jste napsal velmi správně že je mišenka ne černoška to jsou dva rozdílné etniky.

zelenaesmolda
11. bře 2021

@burnette
Jenze ona je proste na pohled vic cernoska nez beloska a verim tomu,ze nekde kvuli toho opravdu peklo mit mohla.Ale zase urcite ne vetsi nez slusny cikan u nas 🙂
Je fakt,ze cernosi se tim radi ohaneji,muj ex taky furt rval,ze se ho v praci chteji zbavit protoze je cerny misto toho,aby si priznal,ze je neschopny.

korin
11. bře 2021

Mně přijde jen jako snědý typ, nevědět, že je míšenka, ani mě to nenapadne.

treasurka
11. bře 2021

@shakira007 Mne se libil jeden komentar, kde se rika, ze pokud zdrava, zaopatrena ctyricatnice, se zjevne oddanym manzelem a zdravym ditetem neustale narika, a uz nechce byt na svete, tak si zaslouzi peci psychiatra. Jinak od doby, co vsude hlasala, jak ke hrda na svuj cernossky puvod, ale svoje cernosske rysy jako nos a vlasy si nechala upravit, tak mi zacala byt protivna. Co se tyce Harryho, tak si myslim, ze potřebuje proste silnou zenu, misto mamy o kterou tak brzo prisel, a Megan se do ni stylizuje a ti se mu libi...

burnette
11. bře 2021

@zelenaesmolda pokud se kouknu na Meghan vedle své mamky , určitě si neřeknu že je víc černá, její vlasy a rysy nejsou ani černošské. Ale ano, pokud se chce zalíbit Američanům bude pro ní lepší se ohánět rasismem. Mně spíš přijde jako by chtěla, aby jí lidi litovali, ale za mě osobně není zaco.

simkrk
11. bře 2021

Jako jsou hezky par.. 😁 Ale od zacatku jsem vedela ze to nebude delat dobrotu v kralovske rodine a megan to trochu tak rozostri a ze harry se stane podpantoflakem.. 😁🤷‍♀️ Vsak at si zijou podle sebe a jak chtej.. 😊 At s tim souhlasi ci ne, hlavne at jsou spokojeni.. 😊 Me se kate libi vic... Prijde mi takova dobrosrdecna a na prvni pohled uprimna a lidska..😊 U te megan vidim trosku fales.. 😁

krtcice
12. bře 2021

Já jsem Meghan zezačátku ráda neměla. Ale postupem času je mi sympatická čím dál víc. Já jí fandím že se dokázala od té rodiny odpoutat a mluvit o tom. Za mě, každý si z královské rodiny sedá na p*del, ale nikdo neví, co se uvnitř doopravdy děje. A myslím, že Harry se bál oprávněně, aby Meghan nedopadla jako jeho maminka. Kdo ví, jak to tam tehdy celé bylo.

zelenaesmolda
12. bře 2021

@krtcice Tak Dianu zabili,ne kralovska rodina ale tajna sluzba.

levandule_k
12. bře 2021

Nemám tušení jaká Meghan skutečně je, občas mi přijde trochu pózerka, ale důležité je, že jsou s Harrym šťastni a já jim fandím. Meghan je tak trochu profesionální aktivistka, to se úplně nehodí do tradicemi a protokolem sešněrované královské rodiny. Osobně si myslím, že svůj díl na vztahu Harry + Meghan a zbytek královské rodiny mají i média. Když Kate měla kytku z konvalinek, tak ctila tradici a bylo to úžasné, když Meghan tak psali, že málem těmi konvalinkami otrávila děti. Nejvíc zvláštní mi přišlo, jak se média rozplývají nad šaty Kate na svatbě Meghna a Harryho. Za mě ty šaty byly moc bílé a bílá je barva nevěsty. Takže v té rodině bude hodně hnoje a na povrch toho vyplave minimum. Už smrt Diany byla velmi zvláštní a člověk se prostě neubrání konspiracím.

https://cz.pinterest.com/pin/105060603793305384/

Meghan a Harry jsou mi sympatičtější než Kate a William.

malanoha
12. bře 2021

Meghan nebude nejspis svatousek, ale pekna megera. Ale at uz je takova nebo makova, nechapu, proc je neustale nekomu trnem v oku a propirana v mediich🤷‍♀️ Na kralovsky trůn se necpe, dokonce se rozhodli odtrhnout od rodiny a zit v Americe, tak co.. Nevim proc je nenechaji v klidu.

terezz29
12. bře 2021

Mně se hrozně moc líbí tento článek, souhlasím se všemi body! https://www.seznamzpravy.cz/clanek/meghan-s-har...

shakira007
autor
12. bře 2021

@malanoha Vážně? Vždyť oni sami se neustále cpou do médiích. Kdyby chtěli klidný a normální život, jak dřív pořád říkají tak věřím že by ho měli, ale oni naopak potřebuji být neustále probíráni, jinak by ani neměli peníze.

irmamala
12. bře 2021

Je to prostě herečka. Zklamali mě. Když se rozhodli odtrhnout od rodiny a žít si vlastním životem, tleskala jsem jim. Ale místo aby si užívali soukromí a obyčejného života, tak se všude cpou a vytahujou špínu, protože jinak se uživit neumí - přesně jak píše
@terezz29. Každému člověku, který má nějaký minimální všeobecný rozhled, je jasné, že život v královské rodině není zrovna pohodička jak v reklamě na Nuttelu. Ale pro spoustu lidí a řekla bych pro celou GB je to prostě něco posvátného a přijde mi to opravdu jako špinavost od Harryho. Místo aby svou zemi sjednotil v téhle zajebané době, tak jí cíleně rozkládá. Nechápu, jak můžou tuhle slávychtivou mrchu srovnávat s Lady Di.

krtcice
12. bře 2021

@zelenaesmolda jistě, ale co bylo v pozadí nikdo neví, ale to je jedno, jak píšu, jde jen o můj názor 🙂

shakira007
autor
12. bře 2021

@krtcice Prosím tě, Meghan rozhodně není odvážna je jen vychcana. Nevěřím jí ani nos mezi očima, kdyby třeba řekla Kate měla rasistické poznámky na mě dítě a ještě by dala nějaký důkaz ( nahrávku). Tak jí samozřejmě věřím a taky bych jí fandila, ale ona jen vykládala samé lží a pošpinila manželovu rodinu. A všechno to udělala jen kvůli slávě a penězům, věřím že by byla schopna prodat vlastní matku.

krtcice
12. bře 2021

@shakira007 To je tvůj názor, můj je jiný, myslím, že to není tak nepochopitelné. Není na světě člověk ten, aby se zalíbil všem. Za mě má palec nahoru a nepotřebuji své mínění jakkoli obhajovat.

zelenaesmolda
12. bře 2021

@krtcice pozadi tehle kauzy je uplne jasne

urtica
12. bře 2021
editah222
12. bře 2021

Nelíbí se mi, že se chtějí od královské rodiny odstřihnout a nechtějí plnit královské povinnosti, ale chtějí at jim britská vláda platí ochranku, čili daňový poplatníci. Stěžují si, že jsou odstřihnout od peněz a musí vyžít jen s dědictvím po Diane.
A copak to muže být jinak? Když odejdu z postu ředitele firmy tak taky nemuzu očekávat, ze mi bude dal chodit plat.
A další věc, vadí mi srovnávání s Dianou. To byla mlada naivní holčička, která nevěděla nic o reálném světě. Megan je životem protřela žena, rozvedena. Jako herečka zvykla na pozornost, tisk, paparazzi...
Z UK útěk kvůli novinářům a v USA si nechávají za rozhovory platit. Chápu, že potrebuji peníze a nepůjdou si sednout za kasu, ale kydání hnoje na královskou rodinu mi přijde jako odveta.
Jo a ten rasismus - přemýšlet nad tím jakou barvu kůže bude mít dítě světlého zrzka a misenky mi nepřijde jako rasismus. Já jsem taky řešila jake oči a vlasy budou asi mít naše děti 😂.
Chtěla bych vidět rozhovor vedeny třeba Piersem Morganem😂. Oprah a Meghan jsou kamarádky a podle toho ten rozhovor vypadal.

editah222
12. bře 2021

Ale jinak jsem jim vlastně vděčná, lepší tyhle blbosti než covid. Beru to jako únik od reality.

vikinkav
12. bře 2021

Ja si myslim ze Meghan je fakt kocka 😍 a jinak jsou mi ukradeni, chteji zit z publicity a medii, tak to maji mit, kdyz to lidi zajima...

levandule_k
12. bře 2021

@urtica Jj to jsou velmi zajímavé a dobré postřehy. Nemyslím si, že Kate je taková dokonalá světice a Megan zlá mrcha, ale ten rozkol se dobře prodává.

Ještě k tématu, jak se dané dvojice daly dohromady, tak u Kate to bylo prezentováno, že trpělivě čekala (Katie waitie), Williamovi ledacos odpustila a skvělé rozhodnutí, kdežto u Meghan je to hned kariéra u dvora a manipulace s Harrym.

burnette
12. bře 2021

Jinak Kate William je za mě ještě větší pokrytci než
H a M . Nikdo jim to jejich "štěstí" nemůže ani věřit. Kate bude určitě větší herečka než Meghan.
Problém je že Meghan a Harry se chvastali s tím jak chtějí žít "za své peníze". Ale z toho rozhovorů to spíš vypadalo že jim vadí že přišli o královské výhody. Chtějí žít svůj život, ale za královské peníze a to prostě nejde. Byli mi víc sympatické, ale po tom rozhovorů jde vidět že jsou úplně stejný jako zbytek královské rodiny.

voskovkyapastelky
12. bře 2021

Na zacatku se mi libila. Chapala jsem i touhu po odchodu. Ale to chovani po odchodi a ten rozhovor, to byla dost velka chyba.

Strana
z2