Historky s tchyní. Co trapného jste s ní zažily?
Holky co si dát něco na pobavení? Co trapného jste zažili se svými tchýněmi? 😀
Když u nás byla na návštěvě, manžel jí ukazoval fotky dcery. Pustil jí to pěkně na naší velké televizi. Zapomněl ovšem, že si nedávno vyfotil i můj zadek. Moje už takhle bledá tchýně ztratila barvu ještě víc a myslím že jí bylo trapněji než mě. Manžel tomu nasadil korunu, když to okomentoval slovy: "Klid, se přeci nezhroutíme z jedný p*dele." 😀
@95newmommy2020 To je mazec 😆
Tak to já mám asi oproti vám kulový, ale taky se podělím. Tchýně že chce koupit pro naše malé postýlku. Byla ale nemocná, tak mému manželovi dala kartu s tím, ať si postýlku s příslušenstvím vyberem a zaplatíme sami. Tak my v obchodě vybrali, postýlka byla poslední na prodejně, tak prodavačky nám ji ochotně rozmontovaly, zabalily, a jdem platit. A u pokladny se ale zjistilo, že karta neplatná. Ve mně by se krve nedořezal, prodavačky si musely myslet bůhví co. Manžel volal mámě, jaký máme problém, a ta mu s úsměvem řekla že si spletla karty a dala mu starou. A ať to zatím zaplatíme ze svého. Jenže my tolik u sebe neměli, tak jsme prodavačkám řekli ať nám to schovají, jeli jsme 50 km domů pro peníze, a zpátky. Trapas 😣
A druhý povedený nákup, nyní i s tchýní osobně. Ona že pro naše malé musí koupit plyšáka, a tak že si všichni vyjedeme na nákupy, a že si něco vyberu i já za to, jak se o malé hezky starám. To už ale známe, tak jsem si vzala pro jistotu peníze taky 😄 Plyšáka koupila, a pak že jdem do obchodu s oblečením, že si vyberu něco na sebe. My jí říkali že nemusíme, aby šetřila, ale ona že jdem. Tak jsem si vybrala tričko, manželovi jedno taky vnutila, a já ať si vezmu aspoň ještě jedno. No tak jo... Když jsme měli vybráno a mířili k pokladně, ona jakoby nic řekla, že počká venku a odešla. Můj manžel zbledl, nechápal, já mu s úsměvem podala peníze, a cvakli jsme si to sami 😁 a venku dělala jako by nic, jen mi podala obřadně dvacku s tím, ať si jdu pro zmrzlinu 😂
To my jsme zrovna nedávno vezli do záchranné stanice poraněnou malou veverku. Tchýně zastavila před přejezdem, kde na přejezdu ťapkali holubi. A jeden extra macatý se sotva odlepil od země aby před námi odlítl. Manželův syn, to okomentoval, ty jo ten je ale tlustý.... no a.naš chytrá tchýně co dělá ve zdravotnictví a přitom tam vytírá jen podlahy prohlásila, to asi čeká mladý... no hotovo, já byla mrtvá
Když jsme bydleli jeste u rodičů mého přítele a přítel se sel osprchovat. Tak me napadlo, že na neho půjdu bafnout. Plizila jsem se do koupleny, chytla jsem madlo u sprchového koutu, rozrazila dveře od sprchového kouta a zakřičela z plných plic: BAF! No ejhle, on tam nebyl přítel, ale tchán 🤷♀️😀 Nevím kdo z nás se lekl víc 😀
@michaela1990xx Tak tahle historka zatim vede 😂😂😂
@hajglish tak to mě těší 😀 Nejhorší je, ze mi to tchán při každé příležitosti připomíná. No a když sem to vykladala mamce, tak rikala, ze to mohlo dopadnout hůř. Treba mu vlézt do sprchy nahá v domnění, ze je tam ten můj přítel 😀
Tchýně z mého prvního vztahu byla maličko psychopat a pokaždé když jsme něco zahájily, tak se nám dobývala do pokoje. A to mě bylo 18 a jemu 20. Několikrát nás i viděla při akci. Ona se rozhodla v mládí žít bez chlapa, akorát si někde upíchla 2 děti a ani je neuvedla do RL a asi nechtěla, aby kdokoli v domě provozoval sex 😁 vždycky když jsme se zavřeli, tak přišla s nečim důležitým a mlátila na dveře jak šílená a pak s námi seděla na posteli a koukala na film nebo vyprávěla co dělala. Já tam pod dekou nahatá a ona odmítala odejít. Nejvíc mě pobavilo, když celkem nedávno přišel s tím, že se doslechl, že mám doma problémy a že by se mě rád ujal, že by i to cizí dítě, co teď mám nějak překousli 😂😂 jsem ho 6 let neviděla a jeho matku bych nechtěla potkat ani na ulici, ale pobavila jsem se takovou nabídkou.
Tahle zkušenost je Teda kamarádky ale strašně mě pobavila 🙂jeli všichni autem někam na výlet a kolem cesty krávy, během cesty bylo dlouho ticho a kámoška je typ co na srdci to na jazyku a napadla ji hláška,, Jitko, ty krávo '' ve chvilce co to dořekla si uvědomila, že se maminka přítele jmenuje Jitka 😀 Ta dostala výbuch smíchu i s pan tátou, tak ji to hezky prošlo 😀
vy jste u sebe nemeli kartu abyste mohli vybrat z bankomatu?by me ani nehlo jet 50km tam a zpatky kvuli postylce,to se vam pekne prodrazila...
@cherie24
se divim,ze ji pritel nic nerekl a nechal si takove narusovani soukromi libit...
@cherie24 jeee to. mi připomíná mámu taky prvního...Nikdo doma tak jsme něco zahájili.. najednou dveře letí z futer a... járousku, ty tu máš kamaráda? Přitom v chodbě červená holčičí bunda a kozačky.. Já ruda až na prdeli a ona ještě... nebudu Teda rušit, můžete pokračovat.. (jak asi nevím).
@linda_22 mno to oni spolu mají hooodně divný vztah. Občas mi to připadalo až perverzní 🙉 Mě urazil už jen tím, že má pocit, že potřebuju, aby se o mě staral chlap a větou, že by nějak překousl i to že mám dítě to naprosto dorazil. By si zasloužil cenu za největšího blba roku a jeho mamka by si jí mohla hrdě vystavit na poličku 😅
@chrystyanna tak proč by si nemohl kamarád vyrazit ven v kozačkách a holčičí bundě 😂😂 to je taky dobrá historka 😁
@zelenaesmolda My na účtě peníze nenecháváme 😆
kdyz sme rok žili u manzelovych rodicu, tak jsem jedno ráno šla hore na snidani. my jsme bydleli dolu, oni nahore kde je i kuchyň. Tchyne si tam zrovna delala kafe aby ji vystydlo dokud bude ve sprse. jenze to kafe si delala nahá 😁 to byl trapas jak hrom vám povím 😁 hneď utikala pryc a zakryvala si vsechno co šlo (stejne bylo videt ale co, jsme ženy) 😁 nikdy jsme to ani jedna nezminila 😁
kde mate penize,ve slamniku? :D
@zelenaesmolda neee každý si dává peníze na účet 😉Mám známého, co pracuje v jedné společnosti, kde se právě zabývají ochranou soukromi, citlivých údajů atd. A nedoporučuje si dávat peníze na účet. Takže výsměch není na místě 😉
@michaela1990xx Jiste, jsou mnohem bezpecnejsi mista, napriklad pod matraci 🤦♀️
@michaela1990xx v dnešní době bych se účtu nebála. Samozřejmě s dodržením bezpečnostních opatření. Když uvážím, kolik velkých fabrik, podniků, měst má své milióny na účtech..rozhodně to ve šuplíku nemají...
@meronym to jsem nerekla. Jen rikam, ze ne každý si dává peníze na účet. Já je na účtu mám. Jen konstatuju, ze je plno lidi, co preferuje jiné možnosti nez je účet.
@meronym pro me účet bezpečný je, ale jak rikam, je plno lidi, co pro ne právě účet a internetové bankovnictví neni bezpečné. Ale neznamená to, ze zrovna ja sem zastáncem si ukládat peníze jinam 😉
@zelenaesmolda To by tě zajímalo co? 😄 Já nemám ráda peníze nechávat na účtě, protože nemám pak takový přehled o financích.
To je na tom právě to nejlepší, když má člověk plno věcí a modlí se, aby mu to u pokladny nenahlásilo karta zamítnuta nebo nedodstatek peněz na účtě. To má pak člověk plno adrenalinu u v běžném životě 😁
@zelenaesmolda na účtě jsou peníze jen čísla, jeden magor, jedna blbá operace a ty čísla tam už nemusí být 😉 Neříkám, že to tak musí dopadnout a neříkám, že bankám nebo systému věřím/neveřím...., ale prostě je to tak... jen čísla
tak to je kravina,kdyz mas penize na ucte tak kdyz mas IB tak vidis kazdou transakci a mas prehled kolik jsi utratila.
@michaela1990xx
a kde je teda doporucuje mit?

Když jsme spolu začínali s manželem bydlet, tak jsme bydleli s nima v trojgeneracnim domku. Takže jsme měli svůj byt, svoje soukromí. Takže pohoda, a dělali jsme to kdekoliv kdy se nám zachtelo. Na proti vchodový dveřím byl rozkládací gauč, ve chvíli kdy jsme měli 69, tam vlezla s talirem a nesla nám koláč. Sice jsme něco slyšeli, ale nějak jsme to neřešili. Pak když jsme skončili, jsme viděli pootevreny dveře a před nima talíř s kolacem. :D
Je to už cca 5 let, a nikdy se o tom ani slovem nezminila. :D