icon

Hledám kamarádku na wellness víkend nebo výlet

vanilka_eva
9. lis 2014

Ahoj, hledám nějakou fajn kamarádku, se kterou bych jela na wellness víkend nebo nějaký jednodenní výlet (adventní Vídeň, Bratislava ...). Nejlépe Brno nebo jižní Morava, ale není podmínka. Je mi 33, takže přiměřeného věku, ale důležitý bude mít si o čem popovídat emoticon Těším se na odpovědi

Strana
z5
blanka.k
15. pro 2014

@vanilka_eva Musím zjisttit večer, který den by mohl manžel (musí dojít dřív z práce, aby hlídal) 😉

vanilka_eva
autor
18. pro 2014

@blanka.k Tak jak to vypadá, týden pomalu končí, já bych šla třeba dneska

blanka.k
18. pro 2014

@vanilka_eva Vypadá to tak, že nemám hlídání + se mi zas nakupila práce, takže ještě zítra večer makám 😔

vanilka_eva
autor
18. pro 2014

@blanka.k Aha škoda, tak třeba to vyjde ještě příští týden pondělí nebo úterý

blanka.k
18. pro 2014

@vanilka_eva příští týden už bohužel nemůžu 😔

blanka.k
18. pro 2014

@vanilka_eva vlastně v pondělí by to šlo mezi 16 a 18

vanilka_eva
autor
18. pro 2014

@blanka.k no to bych taky mohla 🙂

blanka.k
20. pro 2014

@vanilka_eva tak ja mam nakonec do cvrtka antibiotika :((( myslela jsem, ze to zvladnu bez nich, ale uz jsemnemohla tu bolset v krku vydrzet :( manzel se synem jeli ke tchanovcum, aby to nechytli, takze tu lezim v depce u tv...

vanilka_eva
autor
26. pro 2014

@blanka.k Hlavně se brzo uzdrav 🙂

vanilka_eva
autor
26. pro 2014

@veryk Ahoj, domluvíme se na nějaký ten pokec nebo výlet?

blanka.k
27. pro 2014

@vanilka_eva Děkuji moc, ve čtvrtek jsem dobrala ATB a dnes byla po týdnu venku....pěkně přituhlo 😀 A těšila jsem se na svařák ....a ony jsou trhy už pryč. Jsem myslela, že jsou někdy do 2.1. 😅

vanilka_eva
autor
27. pro 2014

@blanka.k Někde psali, že na svoboďáku mají být otevřené 4 stánky s jídlem a pitím do nového roku, ty tam nejsou?

blanka.k
27. pro 2014

@vanilka_eva To jsem si ani nějak nevšimla... na Moraváku už stánky rozdělávali, přes Svoboďák jsem šla, ale ničeho jsem si nevšimla (a to jsem měla chuť na svařák)...ale bylo to před 12:00. A tak "vymetené" centrum jsem dlouho nezažila, restaurace prázdná i obchody docela taky

vanilka_eva
autor
28. pro 2014

@blanka.k Jestli půjdu v týdnu do města, tak se musím podívat na ten Svoboďák, taky bych si něco dobrýho na pití dala 🙂

blanka.k
28. pro 2014

@vanilka_eva Dnes jsem kluky vytáhla do té nově otevřené Vidy u BVV... jako je to tam dobrý, jen jsme letos byli i v Techmanii v Plzni a ta je prostě mnohem lepší 😉 A lidí tam teda bylo hrozně moc, i když jsme šli hned na 10....a to jsem si říkala, že jsou všichni někde odjetí (aspoň teda centrum vymetené, u nás taky ulice poloprázdná parkoviště,...) 😅

vanilka_eva
autor
28. pro 2014

@blanka.k Jo o tom jsem četla, že se nově otevřelo. Ale pro tříletou to asi nebude co, i když já bych se tam ráda podívala

vanilka_eva
autor
5. led 2015

blanka.k Ahoj v novém roce. Domluvíme se na nějaký ten výlet?

blanka.k
5. led 2015

@vanilka_eva ahoj, vse nej do noveho roku 😉 U nas jsem konecne vsichni fit, takze ja muzu. Prosti tyden jdu na BVV , je tam veletrh cestovniho ruchu, letos chci jet na dovcu do Vych. CEch, tak chci tipy na zajimave vylety. Beru i syna, loni tam za nama behaly hostesky a nosily mu ruzne puzzle, hru, plusaka atd 😀

vanilka_eva
autor
5. led 2015

@blanka.k Na ten veletrh jsem taky chtěla jít, jenže budu ten víkend mimo Brno. No a kam bysme třeba jely?

blanka.k
5. led 2015

@vanilka_eva co treba Laa? Uvidime na co padnu pristy tyden, v patek se tam chystam.... Treba tamnarazim na najaky zajimavy tip. Ted mi do mailu chodi samo nabidky na lyzovani, coz neni nic pro me.... Ja na lyzich stala naposledy ( a podruhe v zivote) myslim tam 1995 na povinnem vycviku na gymplu 😀

vanilka_eva
autor
6. led 2015

@blanka.k Laa není špatnej nápad, ještě jsem tam nebyla a není to daleko. Lyže taky nejsou nic pro mě 🙂

vanilka_eva
autor
6. led 2015

@blanka.k Ještě mě napadlo, jestli bys nejela do Prahy na muzikál Jesus Christ Superstar nebo Dracula?

blanka.k
6. led 2015

@vanilka_eva to je super napad 😉 ja koukala na cebus, Ceske kormidlo a dalsi cestovky a v zime jezdi jen do termalu. Ale co me prekvapilo, tak Laa je soucasti IDS JMK, takze listky na bus za par kacek 😉

vanilka_eva
autor
6. led 2015

@blanka.k Tady jsou termíny těch muzikálů http://www.hdk.cz/repertoar/3-jesus-christ-supe... a http://www.hdk.cz/repertoar/39-dracula-2015/. Taky jsem se dívala na Čebus a nic mě tam nezaujalo. To jsem nevěděla, že Laa je v IDS JMK

blanka.k
8. led 2015

@vanilka_eva 13.2. jedu do Prahy na sraz, takže tam zrovna 14.2. budu. V dubnu bych mohla jen čtvrtek, prootže pak je "velikonoční" víkend, a to tu budu mít 100% rodinu 😉

vanilka_eva
autor
8. led 2015

@blanka.k Toho 14.2. už mají vyprodáno a ve čtvrtek já nemůžu ☹

blanka.k
8. led 2015

@vanilka_eva já si až teď všimla, že tam je i dokaz na Draculu, já to přelíla očima a myslela, že to je 1 odkaz. takže to bych mohla: so+ ne 28.2.+1.3., 11+12.4. 😉

vanilka_eva
autor
8. led 2015

@blanka.k ty termíny jsou vyprodaný, to je špatný

vanilka_eva
autor
15. led 2015

@blanka.k Ahoj chystáš se v pátek na ten veletrh?

blanka.k
15. led 2015

@vanilka_eva Ahoj, chystám, už mám vstupenky, tak doufám, že syn nelehne, zatím opět lehl manžel a syna taky začalo bolet v krku :( A už se těším na čokoládu 😀 😀 😀 http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/veletrh-...

Strana
z5