icon

Hledám kamarádku na wellness víkend nebo výlet

vanilka_eva
9. lis 2014

Ahoj, hledám nějakou fajn kamarádku, se kterou bych jela na wellness víkend nebo nějaký jednodenní výlet (adventní Vídeň, Bratislava ...). Nejlépe Brno nebo jižní Morava, ale není podmínka. Je mi 33, takže přiměřeného věku, ale důležitý bude mít si o čem popovídat emoticon Těším se na odpovědi

Strana
z5
blanka.k
15. led 2015

@vanilka_eva V šalině byla reklama na Laa, kdo má šalinkartu, tak cesta 2x63,- a na vstupném sleva 15% (pro každého, kdo ukáže IDS jízdenku, i jednorázovou)

vanilka_eva
autor
15. led 2015

@blanka.k My asi půjdeme v sobotu, nakonec o víkendu zůstávám v Brně. Já zase sháním tipy na ubytování v Třeboni nebo okolí, chceme tam jet v létě.
Ta cena jízdenky do Laa je dobrá, to bysme měly využít 🙂

blanka.k
15. led 2015

@vanilka_eva loni byla u stánku Brna soutěž s hvězdárnou, tak jsem vyhráli nějaké puzzle, cd, knihu o hvězdách, a Wellness Kuřim tam rozdával 1+1 vstupenka zdarma + dětem rukávky 😉 A vstupenky na BVV jedině přes net, mají tam možnost platit online nebo přes portál Mbank, RB, Fio, GE a ještě jednu banku tam myslím měli, takže vstupenky jsou hned zaplacené a přijdou na mail 😉 Já to kupovala v úterý, aby do pátku jim došla platba atd.(neb nemám kartu pro platby přes net) a byla překvapená, že to došlo hned, když mám Mbank 😉

vanilka_eva
autor
15. led 2015

@blanka.k Dívala jsem se, že ty vstupenky jsou levnější přes net. Říkala jsem si, jestli to malou bude bavit, ale když třeba dostane nějaký dáreček tak to bude fajn 🙂 V sobotu tam mají být jako hosté Čenský a Morávková, tak jsem zvědavá

blanka.k
15. led 2015

@vanilka_eva Já syna beru schválně, dostal plno cukroví, balonky, plyšáka, nějaké hry , pexesa atd. 😀

vanilka_eva
autor
16. led 2015

@blanka.k Tak mi pak prosím napiš, který stánek byl zajímavý a kde jste co dostali 😉

blanka.k
16. led 2015

@vanilka_eva ahoj, dnes me to zklamalo, fakt malo stanku, nektere uplne o nicem, chci jet na dovcu Orlicke hory-Adrspach-Krokonose .... A nemam odtam nic :(( vubec tam tyhle oblasti nebyly ☹ jeste syn mel svuj den, uz v saline vyvadel a zlobil, na miste se vztekal, kolikart mu nekdo nabidl nejakou hracku, sladkost a nechtel nic... Ale aspon jsem tamnakoupila Davidkovo koreni, to miluju , u nas je maji na farmarskych trzich, ale posledni 3 mesice jsem na jejich terminy byˇ la pryc, tak jsem rada, ze jsem aspon to tam nakoupila 😀 o co tam bylo min cestovani o to vic stanku s jidlem, tolik jich zatim nebylo, co tam cca 8 let chodim... Jo a stanek Ghany, ktery sliboval tu cokoladu, byl prazdny ... Ale uplne, ani zadne police, nic, takze asi nedojeli vubec 😔

blanka.k
16. led 2015

@vanilka_eva tak jsem prosla co jsme dostali zajimaveho a byly tam stanky 100+1 a Lide a zeme a tam davali zadarmo jejich casopisy. A u stanku Brno v sekci hvezdarna jsme dostali zas puzzle 🙂

vanilka_eva
autor
16. led 2015

@blanka.k Hmm tak to si mě docela odradila, přemýšlím jestli má cenu tam chodit.

vanilka_eva
autor
18. led 2015

@vanilka_eva Tak jsme šli nakonec do technickýho muzea a bylo to fajn. Je tam teď výstava miniatur, to se mi líbilo

blanka.k
18. led 2015

@vanilka_eva Myslím, že jste udělali dobře. Včera byla sestra a byla zklamaná. I třeba ty časopisy, co rozdávali v pátek, tak samo v sobotu už neměli co rozdávat a zbytek taky bída 😅
V únor bude super akce, za 30,-/ akce... byla jsem kdysi na 3 exkurzích a super...chystám se zas na 1O i 14:00:
http://ticbrno.cz/cs/prochazky/mezinarodni-den-... 😉
A ještě chci na Bodies, snad to v úterý konečně stihnu 😅

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k Ty exkurze vypadají zajímavě 🙂

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k tak kdy jedeme? 😉

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva můžu oba termíny, ale 6.2. jdu na ples= syn bude i 7.2. u babičkky = mám 100% hlídání a manžel bude rád,že se nás obou zbavil a bude mít klid

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k Já můžu vlastně taky oba termíny, tak můžeme klidně toho 7.2. 🙂

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva tak jdeme do toho? já to večer ještě proberu s MM, jeslti teda platí, že synátor bude pryč a zítra bych to mohla objendat 😉

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva V Gyoru jsem byla před asi 6 lety a bylo to super. Hlavně to bylo za cenu, co by nás stály 3hod. v Laa....myslím, že i teď to bude podobný poměr 😔

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k Já tam ještě nebyla ani teda v Laa, takže nemůžu porovnávat. Jak dlouho se tam jede? A myslíš, že ta cena je dobrá? Ale je to i s dopravou, tak asi jo. Já bych do toho šla, potřebuju zrelaxovat. Manžel mi to schválil 🙂

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva cestu už si nepamatuju, mapy.cz píšou 2:30, takže bus zastávky 3,5hod? 😉

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva a ještě jsem našla toto.... tady by byla cena cca 650,- dle kurzu koruny
http://www.cebus.cz/last-minute/gyor-mimoradne-...

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k Tak to radši ten první zájezd, tady se jede už v 7 ráno a to je fakt brzo 🙂 A nezkusíme přece jenom to Laa, tam se jede jenom hodinu a půl, teď se dívám na IDOS

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva jak chceš....je fakt, že to můžeme přizpůsobit ev.nemocem atd. 😉

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k Můžeme klidně toho 7.2. A nemusíme dopředu nic kupovat, to je výhoda

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva ok, tak předběžně domluveno 😉 jééééé, já už se tak těším 😀

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k já taky 🙂 a v kolik pojedeme, jede to 8.30 nebo 10.30h

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva jak chceš 🙂

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva A nedáme někdy po práci sraz i s dětma? Ať se trochu poznáme 😉

vanilka_eva
autor
19. led 2015

@blanka.k Jo asi bychom se měli poznat. A který den a v kolik se sejdeme?

blanka.k
19. led 2015

@vanilka_eva já můžu skoro pořád, tento týden nemůžu čtvrtek, příští zatím nemám nic 😉 Ve školce syna můžu vyzvednout 15-16:45,pak cca 30min do centra.

Strana
z5