icon

Hledám maminku na spolubydlení v Praze

adidinka
4. zář 2015

Ahoj, hledám maminku s dítětem na spolubydlení v Praze. Stěhuji se od partnera a nechci bydlet sama. Představuji si 3+1, nejlépe Praha 2,3,4, ale není podmínkou. Cenově tak 7000 pro každou maminku. Navzájem si vypomůžeme a nebude to tak těžké🙂 Synovi je rok

Strana
z5
avelik
27. čer 2017

@slecnaveru Ahojky 🙂 Jestli je toto jeste aktualni, ozvi se kdyztak kamaradce terezaplacha2014@seznam.cz

michaelkaaa
6. črc 2017

@avelik Ahoj, hledám maminku na spolubydlení, moje číslo 724 391 794

pixi81
10. črc 2017

Ahoj,mám 36 let a hledám maminku na spolubydlení v Praze,na lokalitě mi tolik nezáleží.Mám dceru,22měs..Nájem na osobu včetně poplatků do 7000 .Jana

marketamars
Odpověď byla odstraněná
janakamenicka
12. říj 2017

@marketamars Ahoj, stále hledáš? 🙂 Jsem ve stejnè situaci, mám 4 leteho syna.

kaccci1
14. říj 2017

janakamenicka Stále hledáš? Či někdo další hledáte? Jsem v podobné situaci. Je mi jedno kde, spíš se přikláním střední Čechy.. Ozvěte se když tak tady nebo na email kaccci@seznam.cz

janakamenicka
14. říj 2017

Zdravím, psala jsem mail ale nápisu i tady, jelikož mi spolubydleni docela hoří 🙂 Jestli mate zájem, určitě se můžeme na všem domluvit. Děkuji za odpověď. Hezky večer

martinasabo
24. lis 2017

Holky znova hledám nějaké bydlení nejlepe Praha 3 ,6,7 ... nevíte někdo ó něčem začínám být zoufalá 😔😔😔

kaccci1
25. lis 2017

@martinasabo A hledáš i spolubydlení? V jaké cenové relaci??

martinasabo
25. lis 2017

@kaccci1 klidně i spolubydleni 😔

terpol
9. pro 2017

@martinasabo ahojky pořád hledas?

terpol
9. pro 2017

@kaccci1 ahoj, taky hledas spolubydleni? Teď jsem akorát vyvesovala do téhle rubriky podobnou nabídku..

kaccci1
9. pro 2017

@terpol Ahoj, ano, též stále hledám.. Uvedla jsem výše případně i email na sebe..

martinasabo
9. pro 2017

@kacci1 ahoj i spolubydleni do 8000🤐

terpol
10. pro 2017

@kaccci1 Napsala jsem Ti email 😉

qeeny
Autor odpověď smazal
kubiks
20. pro 2017

Hezký předvánoční čas, vím že je tohle portál pro maminky, ale snad nevadí, když sem napíše jeden tatínek, který může nabídnout azyl nějaké mamince, která třeba nemá kam jít a potřebuje někde složit hlavu, zvláště když má dítě. Jinak přeji všem hodně štěstí a hezké prožití vánočních svátků.

hancaa123
25. pro 2017

Ahoj holky, vidím, že je tu stále otevřená diskuze na téma spolubydlení maminek. Také sháním bydlení v Praze mám půlročního chlapečka a momentálně žiju s rodiči, situace je už dost neúnosná a tak hledám bydlení. Sama bych v Praze nájem neutáhla a tato možnost mi přijde fajn 🙂 . Tak pokud někdo víte o spolubydlení pro maminku s miminkem dejte vědět, budu moc ráda. Moje číslo 777 794 259.

swam23
14. led 2018

@hancaa123 ahoj ,tak jak jsi uspela? 🙂 ja ted resim neco podobneho .....

kaccci1
14. led 2018

@kubiks Ahoj, nabídka stále platí? V jakém městě? Když tak prosím pro bližší info email na mě kaccci@seznam.cz nebo číslo 607 194 339. Děkuju, Katka.

pixi81
17. led 2018

Holky,hledám vcelku AKUTNĚ SPOLUBYDLENÍ.Ideál na praze 9,ne podmínkou.Jedná se o to,že moje spolubydlíci prestala platit svoji část nájmu,no nějak mi to opomněla říci.Mněli sme tak něšťastně postavenou smlouvu,že když přestane platit jedna,letí obě.Nemněli sme smlouvu zvlášť na pokoje,bohužel.Když jsem se dovědela co se děje,už bylo pozdě k sobě někoho schánět,už si našel náhradu.Můžu si dovolit 7000kč/měs.Pište mi do správy,nebo tel.č. 774 064 488..Děkuji,Jana

hancaa123
23. led 2018

@swam23 Ahoj, neuspěla, ale rozhodla jsem se to řešit jinou formou. Najít si menší byt za nižší cenu a s příspěvkem na bydlení se to musí zvládnout. Není to jednoduché, stále hledám.

petrasameer
8. únor 2018

Zdravim, je tu nejaka single maminka v Praze nebo okoli ktera by potrebovala spolubydlici? Bohuzel budu si moci dovolit (aspon tak pul roku) dat jen 4000,-
Mam rocniho synka. Email anelita@seznam.cz

konstantina
17. únor 2018

Ahoj maminky, take shanim spolubydleni v Praze..mám dvě děti, holčičku 3 roky a chlapečka 6 let. Jestli je někdo v podobné situaci, nebo ví o někom, prosím, ozvěte se..moje číslo 732877059

konstantina
17. únor 2018

Ještě můj email: ma.no@email.cz

adric
27. únor 2018

Ahoj maminky, také sháním spolubydlení v Praze. mám syna 8 let. Nejraději bych baráček, mohu měsíčně tak 12.000kč. Nenajde se někdo, kdo by do toho šel? Můžeme být i tři mamky. Nejraději bych Praha 9,10, nebo Praha východ, ale není to podmínka. Děkuji.

janakamenicka
27. únor 2018

@adric Ahoj. porad shánís? Mám syna v dubnu 5let a šla bych do toho hned . Školku má na Praze 9 takže pro mě ideál. 🙂

adric
27. únor 2018

Ahoj, pořád sháním. Můžu se zeptat, kde na Praze 9 ? Jestli Letňany nebo Kyje, nebo Černý most atd. je to docela velké. A co by sis představovala a za kolik? Jestli byt, nebo nějaký baráček? Já našla v Horních Počernicích, ale pořád se dívám po něčem.

misulka91
1. bře 2018

Ahoj, právě se z manzelem rozvadime. A hledam nějaký pokoj pro nas nekde na peknem miste v Praze do 6000kc zatim,nedokazu si ted predstavit vic kdyz nevím jake budou alimenty. Me je 27, mam dve holcicky jedne je 3roky aa druhe 1 mesic.

adric
2. bře 2018

Ahoj, tak když budeme tři, můžu se podívat po nějakém domečku k pronájmu. Ale nevím zda když dáme každá 6000 něco seženeme. Kdyby každá 8000-10000kč, tak už se něco sehnat dá. Když budeme tři, potřebujeme tři pokoje, pro každou jeden a kuchyň s obývacím pokojem si myslím.

Strana
z5