icon

Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!

darkwitch
6. bře 2023

Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.

tajemneknihovny
31. bře 2023

@mon_88017 rekla bych ze jo, ikdyz knizka je stara dost dlouho, vetsina mych vrstevniku se o tomto dile dozvedela az tak dva roky zpatky 😉

tajemneknihovny
31. bře 2023

@nadenkas koukni na slovenskej martinus, tam te to trkne hned

sarunatko
31. bře 2023

Tak máme hotovo, jsem zvědavá, jestli někdo z nás něco vyhraje. Dnešní knížka opět není můj žánr,slyšela jem o tom, ale musela jsem googlit.

teryem
31. bře 2023

Tak hotovo..bez nápovědy na databázi bych teda vůbec nevěděla, ani jsem to nezaregistrovala, vůbec to neznám...ale mám ráda tenhle žánr, takže se aspoň podívám na film 😂😎 ty jo co teď budu dělat, když je hotovo 😂 možná, že číst knihy, které jsem tu objevila 😄 díky za rady a společnost bez předsudků a posměšků..bylo to fajne 💐👍

mon_88017
31. bře 2023

Gůgl budiž veleben. Neznám, neviděla 😅 Díky všem za nápovědy a milou společnost.

pexi
31. bře 2023

Byla jsem tady spíš tichý pozorovatel, tak bych chtěla všem poděkovat, kdo jste tu dodával extra nápovědy, když jsem byla ztracená. Dneska bych asi musela hodně Googlit, knížku znám jen název, ale manžel ráno hned věděl 😃

1772
31. bře 2023

@teryem Mám to stejně. Něco jsem věděla hned, u něčeho jsem nápovědy potřebovala. Bylo to tady fajn, kdo něco vyhraje, dejte sem vědět.

linncerna
31. bře 2023

Fů, o dnešním titulu jsem do dnešních dnů nikdy neslyšela 😄 No zkušenost navíc. Přeji mnoho štěstí a děkuji za nápovědu z minula. 👍

nadenkas
31. bře 2023

@tajemneknihovny koukám a nic 😢 asi přemýšlím tak moc že nevím. Šla by další rada 🤨

nadenkas
Autor odpověď smazal
tyname
31. bře 2023

@nadenkas Vermox a Pouštní květ

betelgeuzz
31. bře 2023

@nadenkas Jde o starší knížku, nedávno nově zfilmovanou. Spousta triků, efektů.

nadenkas
31. bře 2023

@betelgeuzz a je to i PC hra, možná už vím, ale nechce mi to vzít žádnou postavu... 😔

betelgeuzz
31. bře 2023

@nadenkas já si našla hlavní, jméno i příjmení a zkopírovala ho.

nadenkas
31. bře 2023

@betelgeuzz tak asi mám jinou knihu, ani jedna postava nejde. Tak nevím, jestli se pořád motám dokola. Ty přesýpací hodiny s pískem mě asi matou, nebo nevím 😭

betelgeuzz
31. bře 2023

@nadenkas tak mi napiš do IP název, co myslíš.

nadenkas
31. bře 2023

@betelgeuzz tak už, hurá, ale chvilku jsem myslela něco jiného, i to byla PC hra v 90 letech... Moc krát vám všem děkuji...

dannyel
31. bře 2023

@nadenkas je to sci-fi.hooodne pisku vsude a postavy maji "krasne" oci.v roce 2021 to bylo znovu zfilmovane... ja to teda necetla, ale videla a mi napovedelo to slovo koreni.

nadenkas
31. bře 2023

@dannyel to jsem nečetla, film jsem viděla jen chvilku, ale že začátku jsem myslela princ z Persie 😄

dannyel
31. bře 2023

@nadenkas to znam ten pocit, kdyz se na postavu hodi 100dalsich jinhch postav😂

swan42
31. bře 2023

@nadenkas taky jsem si jista dilem a nic mi to nebere 🙈

tyname
31. bře 2023

@swan42 vzalo mi to jméno i příjmení, nepočeštěné

nadenkas
31. bře 2023

@dannyel přesně, a jiná možnost do hlavy skočit nechce... Ta černá věc v nápovědě mě mátla, jelikož jsem z prvu nevěděla oč jde, teď když vím, tak je to jasné... 🤭

dekubo
31. bře 2023

Poradíte ještě někdo 7.3.? Sérii vím, ale nebere mi to žádnou postavu, už jsem je všechny zkusila tak stokrát 🤷‍♀️

betelgeuzz
31. bře 2023

@dekubo chce to hlavní postavu. Klidně napiš do IP tu knížku, jestli jsi hádáš správně.

nadenkas
31. bře 2023

@dekubo hlavní postavu nebere? Jméno i příjmení...

nadenkas
31. bře 2023

@dekubo dnes jsem si taky byla na 100 % jistá, ale nebylo to ono nakonec... První zfilmovany díl je z roku 2008 a pak každý rok další 4 😉

betelgeuzz
31. bře 2023

@nadenkas už to má, hádala jinou sérii 🙂

nadenkas
31. bře 2023

@betelgeuzz jako já dnes 😁

darkwitch
autor
31. bře 2023

Konečně jsem se dnes dostala ke knihovně. Skvělá kniha na závěr 😁

Děkuji za spolupráci a spoustu nápověd.

Strana