Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!
Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.
@nadenkas koukni na slovenskej martinus, tam te to trkne hned
Tak máme hotovo, jsem zvědavá, jestli někdo z nás něco vyhraje. Dnešní knížka opět není můj žánr,slyšela jem o tom, ale musela jsem googlit.
Tak hotovo..bez nápovědy na databázi bych teda vůbec nevěděla, ani jsem to nezaregistrovala, vůbec to neznám...ale mám ráda tenhle žánr, takže se aspoň podívám na film 😂😎 ty jo co teď budu dělat, když je hotovo 😂 možná, že číst knihy, které jsem tu objevila 😄 díky za rady a společnost bez předsudků a posměšků..bylo to fajne 💐👍
Gůgl budiž veleben. Neznám, neviděla 😅 Díky všem za nápovědy a milou společnost.
Byla jsem tady spíš tichý pozorovatel, tak bych chtěla všem poděkovat, kdo jste tu dodával extra nápovědy, když jsem byla ztracená. Dneska bych asi musela hodně Googlit, knížku znám jen název, ale manžel ráno hned věděl 😃
Fů, o dnešním titulu jsem do dnešních dnů nikdy neslyšela 😄 No zkušenost navíc. Přeji mnoho štěstí a děkuji za nápovědu z minula. 👍
@tajemneknihovny koukám a nic 😢 asi přemýšlím tak moc že nevím. Šla by další rada 🤨
@nadenkas Jde o starší knížku, nedávno nově zfilmovanou. Spousta triků, efektů.
@betelgeuzz a je to i PC hra, možná už vím, ale nechce mi to vzít žádnou postavu... 😔
@nadenkas já si našla hlavní, jméno i příjmení a zkopírovala ho.
@betelgeuzz tak asi mám jinou knihu, ani jedna postava nejde. Tak nevím, jestli se pořád motám dokola. Ty přesýpací hodiny s pískem mě asi matou, nebo nevím 😭
@nadenkas tak mi napiš do IP název, co myslíš.
@betelgeuzz tak už, hurá, ale chvilku jsem myslela něco jiného, i to byla PC hra v 90 letech... Moc krát vám všem děkuji...
Poradíte ještě někdo 7.3.? Sérii vím, ale nebere mi to žádnou postavu, už jsem je všechny zkusila tak stokrát 🤷♀️
@dekubo chce to hlavní postavu. Klidně napiš do IP tu knížku, jestli jsi hádáš správně.
@nadenkas už to má, hádala jinou sérii 🙂
@betelgeuzz jako já dnes 😁
Konečně jsem se dnes dostala ke knihovně. Skvělá kniha na závěr 😁
Děkuji za spolupráci a spoustu nápověd.

@mon_88017 rekla bych ze jo, ikdyz knizka je stara dost dlouho, vetsina mych vrstevniku se o tomto dile dozvedela az tak dva roky zpatky 😉