Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!
Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.
Dneska to byla rychlost.Kdovi jestli se jim vcera nezavaril system tim nasim neustalym zkousenim marnym🙈😅
Taky mam.
Já jsem dneska byla na 100 % přesvědčená, že vím a aspoň osmkrát jsem tam napsala jedno jméno, který to není a vztekala se, že jim to nefunguje 😀
Tak já myslela, že je to jasný a nebere mi to to jméno...tak buď jsem mimo, což je divný s takovou nápovědou, nebo chtěj zase nějaký spesl jméno 🤔😏
Dneska vím, ale nevím jak se mu říká... nemůžu si vzpomenout 🙂
Hotovo...na poprvé..po včerejším kolapsu dobré 😄
@uzivatelkapetra můžu ti do sz poradit, kdybys chtěla..ale jestli víš, je jen otázka chvilky než si vzpomeneš na jméno
@teryem už mám🙂 musela jsem si ho najít... já znám jen Pratchettova Igora 🙂
Hotovo, ale než jsem si na něj vzpomněla jak se jmenuje 😁
Dneska mi to vymyslela kolegyně 😅
Mám, ale nechala jsem se zmást tím Pratchettem.
Asi na desátý pokus, furt mi tam skákala taková ta hnusná panenka.
@1772 a já myslela, že to bude spíše nápověda 🙂
@sarunatko taky jsem nejdriv zkousela vsechny vrazedny panenky 😄
@tajemneknihovny
@sarunatko normálně zjišťuju, že čim víc nápověd, tim víc bejvám v pěkné řiti. Neni nad to uhádnout hned ráno 😅
To dnes máte opravdu všichni? 🙂 Nemohl by mě někdo prosím trochu nakopnout? 🙂
@veru181 někdo podobný jako jeden z Addams family, mě by třeba sáně a ten severní pól nebo co to tam je úplně zmátlo, to vynech
@uzivatelkapetra Ó díky a právě při tvém komentáři mi to konečně docvaklo. 😀
Já stále zatmění
@jajerabina je to stará klasika, mockrát zfilmovaná.
Prosím, jediné, co nemám, je knihovna z 9. 3. 🫣 Nemohl by mě někdo postrčit nějakým směrem? Klidně i do SZ?
@uzivatelkapetra @betelgeuzz Moc děkuji, kombinace těchto dvou nápověd konečně zabrala 🙂 Šla jsem právě po tom severním pólu.
@honatko092 pro 9. 3. platí to stejné, klasika, mockrát zfilmovaná. Hráli v tom známí herci, dostalo to Oskary. Zaměř se na to místo z nápověd, moc známých knih a filmů z této oblasti není.

@nadenkas jojo, králík je potvora 😀