Hledání sebe sama
V posledni dobe si vsimam spousty zen zde, ktere se zmenily, rozzarily, zhubly... vse zacina vetou zacala jsem v hlave... jezis jak ja bych chtela... ale porad si prijdu taaaak unavena, nespokojena s vlastnim telem... nejaky navod bych potrebovala🙊
@zzzzuuuuzzzziiii rekla bych, že spolecny mají to, ze se naučili postavit sebe na první místo bez výčitek 😉 neznamená to byt sobec, ale umet se opecovat, ohodnotit, odměnit, mit se ráda, prijit na to co potřebuješ a dopravat si to 😊 zkus si to jen dovolit
Tak si sepiš, co chceš přesně změnit, abys to byla "ty" - zda vzhled, trávení volného času, zaměstnání, vzdělání... a u každého si napiš body, co přesně pro to dělat... pak začni těmi malými změnami (např. delší procházky, místo buchty celozrnný chléb, jiný účes, jiné oblečení, hledání nové práce, zkusit 1 nový koníček...)... potom k tomu přidej další změny a potom další změny... ono se to pak postupně a nenásilně změní k "lepšímu" 🙂 Pokud jsi unavená, zkus vitamíny (např. hořčík)... někdy je člověk unavený z nicnedělání a jakmile něco začne dělat, má plno energie...
Já na sobě pracuju dlouhodobě, vždycky v nějaké oblasti. Poslední půlrok jsem šla hodně hluboko do sebe, intenzivní sebepoznani, hledání vnitřní ženy, prace s nefunkčními vzorci, ještě víc jsem se ponořila do péče o vlastní tělo, stravování, učím se meditovat, praktikovat mindfulness. Musím říct že někdy nepoznavam sama sebe. Jsem těhotná a tohle druhé těhotenství to vlastně celé rozproudilo. A jak jsem se k tomu dostala? Zhruba v tomto pořadí: moje fyzioterapeutka, kniha Umění být zdráv od Jana Vojacka, kurz Wim Hof metody, dvacetidenni kurz u Very Svach ( online) plzs její podcasty, podcasty Cukrfree, porad Duse K. Po porodu se chystám k Tereze Kramerove, potřebuji jeate zapracovat na svém zenstvi, tam mám stále mezery. A v neposlední řadě v tom hraje roli moje dcera a manžel, kteří jsou mou největší inspiraci a motivaci.

Co bys ráda změnila?