II. trimestr, zas o kus dál. Pridejte se
🙂 tak jdeme na to ne, 😀
no tak holky nechte mě odrodit jako první ju? 😀 naštěstí už mám porodku vyřešenou 😉
Ahojte 🙂 Dan pěkné břuško 🙂 A teda smekám,máte to doma fakt moc hezké!Ty sis teda mákla hodně! 😕
Nikuš hezké to povlečení máš 😉 Šikovná 🙂
Holky tak dneska jsem v noci nechodila já,ale Tomáš 😀 Ve dvě ráno mi oznámil,že nemůže spát a že jde do práce.A šel 😅
Já bych šla ráda,ale mám domácí vězení 😀 Máme domluvu,že odteď už nikam,jenom na kurz.Ne fakt nejdu,než se odtud vyhrabu a bolí mě ta noha,vůbec na ní nemůžu stoupnout 🙄
jo jo v pohodě
holky jak to je první by měla rodit podle termínu Endie, pak já a Peťka,Dan a Niki s Adel?
Hele ale otvírám se já,takže rodím první já 😀 Já si do porodu lehnu,dám nohy nahoru a budu se snažit zase zavřít 😀
to jo jen mě to zajímalo a kdo ví jak to nakonec bude co? máme to jen kousky od sebe 😲
Peťul tak to nevím jestli se TI podaří se zavřít 😀 😀 😀 že bys rodila až na vánoce ne!!!
Endie 9.10
Niki 17.10
Já 19.10
Peťul 20.10
Sal 23.10
Dan 24.10
Adel 25.10
no tak to jsem hooooooooooooodně zvědavá jak to bude nakonec 😲 😲 😲
Týnko na vánoce neeeee,to už chci prckovi rozbalovat dárky 🙂 Ale tak na 3 týdny bych se ještě i zavřela 😅
Hujer ,,Peťul,, se nám už otvírá 😀 😀 😀 Niki ta nevypadá na 9 měsíc, Endie musí počkat na manžela, Adel má bolavou nohu, já jsem včera znásilnila manžela a vypila plno maliníku a taky nic, Dan co Ty?
Peti já bych si to stebou klidně vyměnila jsem zamčená na deset západů a klíč je hodně hluboko ve studni 😀
fakt já takové čaje miluju ani je nesladím nic :o) tak si ho oslaď medem nebo sirupem 🙂
No holky nafotím ale počkám až na přítele, sundám si ortézu aby to vypadalo trošku normálně 🙂 Už mám na foťáku dané i jiné věci co tady chci dát do alba, jen je dám do PC.
Holky běžte do háje! 😠 Já nemůžu pít ani maliník,ani lněné semínko,ani sexovat nemůžu,chodit nikam 😠 Se na to vyseru!A masáž hráze taky ne co? 😝

hele ještě ne, ale dneska by to šlo 🙂 🙂 🙂