Injekce antikoncepce. Máte zkušenost?
29. čer 2020
Ahojky holky 🙂 mám dotaz k antikoncepci injekci která je na 3 měsíce a zastaví se vám i MS.. Jaké máte zkušenosti? Stalo se některé že by selhala účinnost a otěhotněla jste? Děkuji za každé info 🌷
@jjasmina U mě právě už antikoncepce jednou selhala byly to teda prášky, ale stejně mám strach že by se to mohlo opakovat. A tak mě zajímalo jestli se to už stalo někomu...
@sarlotka18 Moje kamarádka toto používala a pres rok se snaží dát do pořádku cyklus, aby ještě mohla otehotnet. Chut k sexu prej úplně nulova, prej tedy pak skoro už ani nemenstruovala a když chtějí 2.dite,tak to vůbec nejde, protože dlouho trvalo, než zase dostala měsíčky zpátky a stejně se jim nedaří, takže pokud do budoucna někdy plánuješ miminko, tak nedoporučuji

Teprve ji mám asi druhý měsíc, dr prej neměla žádný případ, kdy by po tom někdo otěhotněl, bohužel trochu jsem krvácela a několik dní i špinila. Hlavně je to nevhodné, pokud byste do budoucna ještě dítě chtěla.. Některé ženy uváděly i psychické potíže a deprese, takže pokud k tomu máte sklon, vyhnula bych se