"Insta" mámy 🙂. Proč nás to takhle fascinuje?
Profil na IG mám, ale nejsem moc aktivní. Sleduji jen přátelé a pak známé osobnosti, hlavně sportovce. Nicméně často mi tam skáče v návrzích spousta, jak já tomu říkám, "insta" maminek: obyčejné ženy, které se nikdy ničím "neproslavily", ale přesto je sledují tisíce lidí, převážně žen/maminek, firmy jim posílají výrobky za reklamu, sdílí slevové kódy atp. A často nad tím přemýšlím, proč. Jak se tak stane, že se z naprosto obyčejné a ničím zajímavé ženské (jako já třeba 😀) stane taková hvězda internetu. Proč mají ostatní maminky potřebu sledovat tyhle často na oko dokonale matky, s dokonalou domácnosti, dokonalým partnerem a dokonalými dětmi. 🙂 Rozhodně jim to nezávidím, to ani omylem, já jsem spokojená se svým nedokonalým životem 😀, ale fakt mě zajímá, proč nás to Takhle fascinuje a co vede lidí k tomu, že takhle extrémně vystavují svuj život na internetu. 🙂 Prosím o normální diskuzi bez urážek, vážně mě to zajímá. 🙂
Mě to třeba vůbec nefascinuje, ani nijak nezajímá... Nemám ani instagram 😄

Ja si teda nemyslim, ze vystavujou svuj zivot, ale spis ze vytvareji obraz, ktery neni vubec realny, ale je ho potreba mit, aby na to lidi koukali, a oni meli penize z reklamy a spoluprace. Vubec me to nezajima a nabavi 🤷🏻♀️