icon

"Insta" mámy 🙂. Proč nás to takhle fascinuje?

me_druhe_ja
17. srp 2021

Profil na IG mám, ale nejsem moc aktivní. Sleduji jen přátelé a pak známé osobnosti, hlavně sportovce. Nicméně často mi tam skáče v návrzích spousta, jak já tomu říkám, "insta" maminek: obyčejné ženy, které se nikdy ničím "neproslavily", ale přesto je sledují tisíce lidí, převážně žen/maminek, firmy jim posílají výrobky za reklamu, sdílí slevové kódy atp. A často nad tím přemýšlím, proč. Jak se tak stane, že se z naprosto obyčejné a ničím zajímavé ženské (jako já třeba 😀) stane taková hvězda internetu. Proč mají ostatní maminky potřebu sledovat tyhle často na oko dokonale matky, s dokonalou domácnosti, dokonalým partnerem a dokonalými dětmi. 🙂 Rozhodně jim to nezávidím, to ani omylem, já jsem spokojená se svým nedokonalým životem 😀, ale fakt mě zajímá, proč nás to Takhle fascinuje a co vede lidí k tomu, že takhle extrémně vystavují svuj život na internetu. 🙂 Prosím o normální diskuzi bez urážek, vážně mě to zajímá. 🙂

Strana
z2
treasurka
22. led 2022

Ja si teda nemyslim, ze vystavujou svuj zivot, ale spis ze vytvareji obraz, ktery neni vubec realny, ale je ho potreba mit, aby na to lidi koukali, a oni meli penize z reklamy a spoluprace. Vubec me to nezajima a nabavi 🤷🏻‍♀️

jako_mala_holka
22. led 2022

Mě to třeba vůbec nefascinuje, ani nijak nezajímá... Nemám ani instagram 😄

Strana
z2