Internetový obchod auto-sedacky.com - máte zkušenost?
Nenakupoval jste, prosím, někdy někdo na stránkách auto-sedacky.com? Ségra shání recenze na tento e-shop, má možnost nějaké slevy, ale problémem se zdá, že oni požadují pouze platbu předem (nelze na dobírku), tak má trochu obavy... 😒 děkuju
@zelinda o stránku dříve tu psal nějaký pán, že podával oznámení na policii. Asi by to chtělo dát to na policii. Čím víc oznámení, tím spíš se tím budou zabývat. Tohle je fakt síla. My taky chtěli odtamtud objednat sedačku. Přeci jen stojí to dost a člověk chce ušetřit. A mě by ani nenapadlo, že někdo je takový h...l, že zneužívá rodiče od malých dětí.
Mně už to funguje, ale dlouho to skutečně nešlo. Já bych jednak okamžitě žádala vrácení těch peněz, odstoupila bych od té objednávky a udělala bych to přesně podle těch obchodních podmínek, jak tam píše.
holky, tak nám stránky fungují, ale jak ta čtu, tak peníze v prd... 😢 😠 co teď? já toto nikdy neřešila. ještě nikdy jsem nikomu nenaletěla 😅 nevím, jak se to řeší
jak se podává trestní oznámení? mám tedy zkusit od smlouvy odstoupit? ale asi se mi nikdo neozve, co?
@zelinda zkus zajít do své banky a požádej o storno. Myslím si, že by to neměl být problém. Jednou jsem byla v bance, že mi z účtu zmizeli peníze a nevím, za co to bylo, že mám podezření na podvod. Tak jsem vyplnila nějaké papíry, podepsala a peníze mi vrátili zpět. Až o týdne později jsem přišla na to, co to bylo za platbu. V tu dobu už jsem měla peníze na svém účtu zpátky. Paní, které právem patřili mi pak říkala, že jí to z účtu strhnuli s tím, že to byla problémová platba.
Tak zkus zajít do banky, jestli by to nešlo vystornovat...
odstupovali jste už někdo od té smlouvy? byla na to nějaká reakce?
@zelinda resila jsem podobny problem-podvodnik odpovidal na poptavky na bazosi.....nasla jsem lidi, ktere take napalil-c nakonec jsme na policii nezli,ale bylo to pres 5000, tak by to uz nebyl jen prestupek -po pul roce mi volali,ze dotycneho lapili a me dohledali dle cisla uctu a sla jsem vypovidat ......pred mesicem mi prislo od policie,ze si muzu do prahy prijet precist spis...vzhledem k tomu, ze dotycny toho ma za statisice penize stejne nikdy neuvidim...bylo to cca 1280 Kc
Tak už mi to taky funguje.
@eloana a jak jsi našla ty lidi? jak zjistím kolik nás podvedených je, jestli teda někomu ty věci došly nebo nedošly nebo došly padělky? jestli někdo podával už trestní oznámení? já zatím jen kontaktovala banku jestli je nějaká možnost, jak zpětně tu platbu zrušit a jim jsem poslala odstoupení od smlouvy
@blahova_andrea já jsem kdysi taky naletěla. Podvodnice byla zkušená a obrala víc než 50 lidí. Sešli jsme se na mimibazaru, kde byl Vzkaz o podvodu, takže tam jsem se ozvala a dostala jsem přímo číslo té hromadné žaloby. Policie mě později kontaktovala skrze mou platbu, kterou jsem zaslala na její účet
@blahova_andrea takže jedině založit novou diskuzi nebo nějaký vzkaz, kde se prostě sejdou všichni poškození
tak odstoupit od smlouvy přes mail, který je uveden v podmínkách nelze: Vaše zpráva pro ze dne 19.06.2015 nemohla být doručena.
Zpráva je přiložena.
@blahova_andrea ja podala inzerat na bazosi, zda nekdo neposla penize na toto cislo....a napsala jsememailovou adresu z jake dotycny komunikoval a ozvali se cca 4 lidi a pak jsme zalozili va fb skupinu
chtělo by to nějak sdílet dál, admini se nevyjádřili, hrozný je, že lidi svoje naškudlený peníze posílají vesele dál.....
na konkurenčním webu už jsem taky narazila na diskuzi, že se jim to nezdá
http://www.prazskypatriot.cz/kocarky-a-autoseda... hodně podobné
@blahova_andrea Taky jsem naletěla a zaplatila, mohu se zeptat odkud jste? Půjdu asi an policii, jestli mi to bude něco platné... Buď Praha nebo Hostivice.
@barinecka34 cim vic vas bude, tim lepe (je to hloupe,ale je to tak) musim teda rict,ze to docela policie resila,ale ani nevim kolik ten clovek, ktery okradl nas dostal -penize stejne nikdy neuvidim
@eloana já fb nevedu, tím je pro mě dost věcí ze hry 😅
@barinecka34 tišnov, na policii jsme zatím nebyli, nějak to rozdýcháváme
@eloana vězení pro toho člověka mi moc zadostiučení nedopřeje. akorát ho budeme ve vězení dál všichni živit 😅
@blahova_andrea no to sice ano, ale tak alespon se snazili a chytli ho, to ze nam ma penize vratit asi dane take ma,ale kdyz neni z ceho...tak si nedelam iluze,ze nam nekdy neco vrati
Nevím, jestli je to k něčemu, ale co poslat podnět i na ČOI? Nebo se informovat u sdružení na ochranu spotřebitelů.
tak to je teda super, já objednala sedačku i kočár........ to je v pr........co teď
já bohužel naletěla taky ☹ poradíte mi prosím jak napsat odstoupení od kupní smlouvy? ještě jsem nic takového nepsala.
@brandy22 Kdo jste naleteli jako ja, ozvete se mi na e-mail b.hulova@seznam.cz a mohli bysme zkusit podat nejakou hromadnou zalobu... ☹
@tinakari no i když se mail vrací jako nedoručitelný, poslala bych. Takto bych splnila to, co oni píšou v těch podmínkách a navíc poslala na ten další. Dívala jsem se na to místo podnikání Hanákové. Je to nějaká řadovka, dům vlastní asi manžel nebo kdo to vlastně je - má stejné příjmení.
@barinecka34 posílám do emailu 🙂

@lucikote2 a pořád mi to neběhá 🙂
@lucikote2 To je docela možné, že ani jedna neví, že její jméno někdo používá.