Internetový obchod auto-sedacky.com - máte zkušenost?
Nenakupoval jste, prosím, někdy někdo na stránkách auto-sedacky.com? Ségra shání recenze na tento e-shop, má možnost nějaké slevy, ale problémem se zdá, že oni požadují pouze platbu předem (nelze na dobírku), tak má trochu obavy... 😒 děkuju
@tinakari podle mě je nějaká funkční, když z ní bylo komusi odpovězeno na dotaz, ale nepřijde nám žádná reakce na to odstoupení ☹ jako fakt už to vidím jen černě a smiřuju se s nejhorším a v to lepší raději nedoufám, abych se pak nesesypala
@blahova_andrea já se taky pomalu smiřuji s tím, že jsme přišli o 3 tisíce ☹ měla bych pro ně jiné využití..
@tinakari přesně...
Ještě že jsem se před odesláním peněz zarazila... Ale i tak mě to pěkně naštvalo!
Ahoj, web mi byl podezřelý. Nejsem člověk, který by se nechal jen tak napálit, tedy jsem hledal recenze a narazil na tuto diskuzi...
Jestli to někomu pomůže, tak dle vyhledávání webové IP adresy by se měl web nacházet v Hluboké nad Vltavou na přiložené fotce + jiná vyhledávací web další fotka..
Ale je to webhostingové centrum... Ale zde by se dalo zjistit, kdo se na daný web připojuje připojuje, případně další informace
kontakt na poskytovatele webhostingu
http://conmet.cz/lokalizace-ip-zjisteni-polohy-...
je nutné kliknout na (Co o této adrese říkají internové registry: whois)
@zelinda pokud policie obstavi ucet, pokud se ji to podaří, tak uspokojí veritele. My jsme tak podobným způsobem naletěli podvodníkům, kteří zneužili klenoty aurum.....je to sice už 2,5 roku, ale máme vyjádření policie, že peníze dostaneme zpět-podařilo se jim včas zablokovat účet, kam si nechali posílat prachy, asi ak....
Ahoj všem, tak já jsem zaplatila za autosedačku asi před hodinou, pak jsem našla tuto diskuzi. Hned jsem volala do banky, jestli můžu ještě platbu stornovat a prý to již nejde. Takže se obávám, že jsem asi také naletěla a přijdeme o 2000,-. Jen mě zaráží, jak lze podávat trestní oznámení, když ještě neuplynula lhůta pro dodání zboží? Nebo Vám už někomu tato lhůta vypršela? Nebo lze podat TO jen na základě podezřelých stránek a nereagování uvedené osoby? Jak to prosím budete řešit?
@markethk mě napadlo to stejné. myslím, že dokud neuplynou ty čtyři týdny, tak se o prokázaný podvod vlastně nejedná. takže se to dá asi řešit až pak ☹
@blahova_andrea @markethk ale přece pokud kupující odstoupí od smlouvy, tak není důvod čekat na vrácení zboží. Nevím, jak to má v těch obch. podmínkách, ale zjistila bych si, jestli je to vůbec v souladu se zákonem a zbytečně nečekala.
@lupka2 To samozřejmě ano, pokud jde o odstoupení od smlouvy, tak je to tak, jak píšeš. Paní by měla vrátit peníze a není důvod čekat na zboží, které už vlastně odstoupením od smlouvy není předmětem obchodu. Já jsem reagovala na tu diskuzi tady ohledně podání trestního oznámení. To by se mohlo podat až uplyne lhůta pro dodání zboží a pokud nebude zboží dodáno a peníze nebudou vráceny v relevantním čase. Pak je teprve možno podat TO. Ale obávám se, že pokud je paní podvodnice, tak nepošle peníze zpět ani po řádném odstoupení od smlouvy 🙄 🙄
@lupka2 v podmínkách má, že od doručení odstoupení ti vrátí peníze za dva týdny. takže i tak musíš vlastně čekat než to můžeš řešit s policií jako podvod, že nemáš ani zboží ani peníze. prostě pořád čekat a čekat, aby si mohli penízky hezky vybrat a zmizet
Ahoj, ja poslala ten elektronicky podnet POLICII s odkazem na web s tim, ze po pripsani penez na jejich ucet nekomunikuji, ze se po par dnech zmenilo ICO a adresa atd.a ze je nas vic - zatim, kdo se mi ozval, tak jsem spocetla skodu pres 20.000,- a zatim se mi POLICIE neozvala. Tak cekam a uvidim, co mi reknou... Tr.oznameni asi skutecne dopredu pred uplynutim te doby na doruceni podat nelze...
@barinecka34 baru vám i všem ostatním...přítel psal na českou spořitelnu, nahlásil podezřelý účet a podezření z podvodu. oni to číslo účtu hlídají, prý jsou tam opravdu podezřelé transakce, zatím účet nikdo nevybral, takže je nějaká mizivá šance dostat peníze zpět. zatím ale s tím nemůže jejich oddělení víc dělat. je potřeba nějaké číslo jednací, pod kterým to řeší policie. potřebují víc informací. o obchodu, zboží, webovkách atd to dodáme. číslo jednací nám asi zítra pošlete vy 😉 jakmile budou mít nějaké informace o tom, že to řeší policie, tak prý účet obstaví a majiteli dost ztíží další manipulaci. takže prosím všechny, kteří to někam hlásili, aby se ozvali. předáme to přímo české spořitelně a ta se spojí s policií a třeba se bude něco dít dál. je mi ale jasné, že se toho asi moc dít nebude, min. do té doby než nám vyprší lhůta 14dní od odstoupení od smlouvy ☹
@blahova_andrea
@barinecka34 Holky děkuji že něco pro to dělate klobouk dolů a mate můj obdiv já sice naletěla ,ale jsem rada,že i vy se tady najdete a jste tak hodné obetavé
Malinik, mam stejnej problem, poslala jsem penize, ted nikdo nereaguje, nevim co delat, pujdu nejspis zitra na policii.
Dobrý večer všem,
připojuji se k diskuzi, neboť jsem, jak to tak vypadá, také naletěla. Včera jsem objednala sedačku pro vnučku k narozeninám a zaplatila a dnes objevila tuto diskuzi ☹ A to jsem poměrně ostřílená internetová nakupující 😉
Koukala jsem hlavně na recenze na sedačku a obchod jsem prověřila jen zběžně, teda spíše neprověřila. V běžném prohlížeči jsem nic neobjevila, a tak jsem dál nepátrala. Až dnes, když jsem se chtěla v práci pochlubit skvělým obchodem, zjistila jsem, že stránky nejdou otevřít. Sekretářka mi našla tuto diskuzi a trochu mi ztvrdl úsměv. Vše se zdálo v pořádku. Potvrzovací email i výzva k úhradě přišly v pořádku a nezdálo se mi nic podezřelé. Žádné gramatické chyby. Asi už to dopilovali.
Každopádně jsem po přečtení příspěvků učinila storno objednávky, odstoupila od smlouvy a vyzvala k okamžitému vrácení zaplacené kupní ceny nejpozději ve lhůtě do 30.6.2015 . Zatím bez odezvy.
Pokud půjde opravdu o podvod bylo by dobré podat hromadné trestní oznámení, případně, jestli už tak někdo z Vás udělal, měli by se ostatní poškození připojit . Budu vděčná za jakoukoli informaci. Předem děkuji.
@jedlinkova Dobrý večer, pošlete mi jméno, adresu a částku, kterou jste zaplatili na e-mail b.hulova@seznam.cz. Zítra jdu na Policii, tak Vás tam také nahlásím jako poškozenou. Paní Bláhová, to jsou dobré zprávy, co píšete! Zítra hned pošlu č.jednací nebo co mi dají, ať se to pohne! Tak díky
@zelinda to není o obětavosti. děláme to přeci i pro sebe 😉 mě to celé šíleně naštvalo!!! okrádat je hnus. ale okrádat postižené, staré nebo rodiny s dětmi...to je hyenismus, nedokážu to vůbec pochopit. bohužel náš právní stát s viníky nic pořádného neudělá, ani s naší pomocí ☹ je mi jasné, že už s tím asi moc nenaděláme, že jsme holt o pár tisíc a iluze lehčí...ale pro klid duše člověk nemůže mlčet a nepokusit se s tím něco udělat 😉
@barinecka34 i já děkuji!
Holky,ani mi nerikejte,ze je to podvod.... Sestra objednala pro deti dve autosedacky celkem za 7000Kc.
Dobrý den, připojuji se k podvedeným. Zaplatila jsem dopředu za kočárek a autosedačku a teď prosím o radu, jak postupovat dál☹
@dittrichovaa přečtěte si diskusi a kontaktujte @barinecka34 😉 už jste poslala odstoupení od smlouvy?
@barinecka34
@blahova_andrea
ještě ne, teď si to tady čtu a je mi z toho zle☹. Kam to mám odeslat?
Dobrý den, jsem jeden těch co objednali a zaplatili, nemáte někdo údaje o firmě, stránky auto-sedacky.com mi nejdou načíst, píšu teď odstoupení od smlouvy a nemám:
Jméno a příjmení podnikatele (či název firmy)..........
IČ podnikatele.....................................................
Adresa podnikatele ............................................
Na b.hulova@seznam.cz jsem již napsal. Děkuji Podrápský
@podrapsky Dobrý den, já poslala odstoupení na email: info@auto-sedacky.com v tomto znění:
Dne 22.6.2015 jsem učinila objednávku č. 917172864 na dětskou autosedačku Cybex Pallas-fix 2015 - cobblestone a použila jsem obdržený slevový kupón na 40% slevu.
Obratem mi bylo zasláno potvrzení objednávky a výzva k úhradě, na základě které jsem uhradila částku ve výši 3.240,- Kč na účet číslo: 4015709379/0800 pod variabilním symbolem 917172864.
Po přečtení diskuze na https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/internetovy-obchod-auto-sedacky-com-mate-zkusenost/ jsem ztratil důvěru ve Váš obchod.
S ohledem na shora uvedené činím tímto storno objednávky č. 917172864 a odstupuji tímto od kupní smlouvy na dětskou autosedačku Cybex Pallas-fix 2015 - cobblestone v hodnotě 3.240,- Kč objednané na základě objednávky č. 917172864.
Vyzývám Vás o neprodlené vrácení zaplacené kupní ceny ve výši 3.240,-Kč nejpozději ve lhůtě do 30.6.2015 na bankovní účet vedený u České spořitelny, a.s. číslo: .......................................
Po marném uplynutí dané lhůty přistoupím k vymáhání právní cestou.
Věřím, že zaplacenou kupní cenu v nabízené lhůtě vrátíte a předejdete tak soudnímu sporu, což by Vám přineslo nemalé finanční náklady.
PRÁVĚ JSEM SE VRÁTILA OD POLICIE ČR!!! PODALA JSEM TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA WEB AUTO-SEDACKY.COM! A žádám všechyny podvedené, aby se také dostavili na nejbližší policejní služebnu a podali TRESTNÍ OZNÁMENÍ! To mi bylo doporučeno od pana policisty inspektora prap.Šafky. Hromadné oznámení bohužel podat nelze! Potřebují ověřit totožnost každého jednotlivě! Tak čím dřív tak učiníte, tím líp! Účet by měl být stále aktivní, tak by bylo dobré ho co nejdřív zablokovat! A to lze až na základě oznámení POLICIE ČR. A až budou mít více TO, sjednotí je pod jedním č.j. Pro info jsem se dostavila na Obvodní oddělení Hostivice, Litovická 783/ 20 a ČÍSLO JEDNACÍ JE: KRPS-219568-1/PŘ-2015-011621. Dejte mi, prosím zprávu do e-mailu b.hulova@seznam.cz, pokud budete mít nějaké nové informace. Díky
@barinecka34
Děkujeme za zprávu.
A teď hurá všichni na Policii!!!
Já jsem pro jistotu ještě zde:
http://aplikace.policie.cz/hotline/Thanks.aspx
učinila oznámení na podvodné jednání.
Držme si palce a jdeme do boje.
výše uvedený odkaz je poděkování za oznámení 😉
tady je daný formulář k podání:
http://aplikace.policie.cz/hotline/

@lupka2 já poslala odstoupení od smlouvy na všechny tři emailové adresy.. tak uvidíme, třeba aspon jedna bude funkční