Internetový obchod auto-sedacky.com - máte zkušenost?
Nenakupoval jste, prosím, někdy někdo na stránkách auto-sedacky.com? Ségra shání recenze na tento e-shop, má možnost nějaké slevy, ale problémem se zdá, že oni požadují pouze platbu předem (nelze na dobírku), tak má trochu obavy... 😒 děkuju
Malinik. Dneska jsem byla rano na policii, dala mi to jak prestupek, s tim, ze az seozvete dalsi, pridaj to k ☹trestnimu oznameni.
@malinik já se tam snad dneska dostanu taky. taky počítám spíš s přestupkem prozatím. ale je potřeba to nějak dát dokupy. zatím jsem si vytiskla podklady. no netěším se tam, ale co naplat. bude to má první zkušenost a doufám, že poslední 😅
na jak dlouho to prosím na té policii je? zaskočilo vás něco? co chtěli doložit nebo na co se ptali? nevím jestli řešit hlídání a nebo to zvládnu i s dětmi na krku 😅
Další trestní oznámení podáno. Pro další uvádím, že se máte odvolávat na to výše uvedené číslo jednací: KRPS-219568-1/PŘ-2015-011621. Pokud někdo nechce chodit na Policii osobně, máte možnost poslat dopis na vaše obvodní oddělení s popisem podstaty skutku a odvoláním na KRPS-219568-1/PŘ-2015-011621.
Ahoj, mela jsem tam sebou i prcka, ale byla jsem tam dobrou hodinku, ptala se na vsechno od zacatku jak prisel tem email s tou jejich super slevou, okopirovala si prislou postu a ofotila prikaz co jsem platila, taky jsem tam byla poprve, ale co se da delat, kdyz to jsou podvodny zmetci.
Na policii jsem dal, email s objednávkou, kopie odstoupení od smlouvy, jelikož jsem to poslal jak elektronicky tak fyzicky, tak i kopie podacích lístků, pak jsem ještě vytisk pár stránek tohohle fora, aby bylo poznat, že to není jen můj dojem. Bylo to cca na 45 minut, ale měl jsem štěstí, že jsem nemusel čekat a šel hned na řadu.
Ja byla skrze jinou -podobnou vec......dala jsem emailovou komunikaci, vypis z uctu ...nic jineho snad nechteli
Dobrý den, Prosím všechny, kteří jsou poškozeni jako my, tj. kdo odeslal platbu předem na účet České spořitelny (dle pokynů a výzvy e-shopu), ať kromě Police ČR, navštíví také pobočku České spořitelny. My jsme tak učinili a dostali informaci, že pokud tento podnět na ČS dá více poškozených, tak konkrétní oddělení banky bude nejen účet hlídat, ale má možnost jej i blokovat, tím se zvýší šance, že peníze nebudou převedeny jinam, nebo vybrány.
Na pobočce (v Mostě) jsme nahlásili č.ú., výši zaslané částky, iniciály a kontakt. Pokud budete mít i č.j. hlášení od Policie, tak i to. Děkuji všem. Sýkorová
@proxima80 účet už je hlídán, to jsme nahlásili před pár dny. teď čekají to číslo jednací, pod kterým to řeší policie, aby mohli konat dále 😉 to jim pošleme dnes.
Moc vám všem fandím aby vše dobře dopadlo a oni se pěkně spálili 😠
@blahova_andrea @proxima80 holky, MM dnes posílal mail na ČS i s tím jednacím číslem od PČR.
tak já už byla taky na policii, máme sepsáno a bude postoupeno na ty hostivice, kde to bylo podáno jako první
@tinakari s kterým? s vaším nebo s tím na ty hostivice? no my to tam raději pošleme taky...s naším čj i s tím hostivickým. budou se mít čím aspoň zaobírat a uvidí, že je to větší problém
@blahova_andrea posílal to s tím hostivickým, my se dnes na PČR nedostaneme.. dnes si připravíme všechny papíry, které k tomu máme a půjdeme zítra..
@tinakari já to dneska spláchla se schůzkou ve školce, když už jsem měla hlídání 😅
Dobrý den
mohl bych požádat o kontakt na kterém jsou ochotni ke komunikaci?
všem "poškozeným" přeji, aby to dopadlo dobře! 🙂 pokud se tedy prokáže, že šlo skutečně o podvodný eshop... :-/ i když pochybuji, že byste všichni dostali své objednané a zaplacené zboží dle objednávek, tak aspoň peníze, ať se vám vrátí... takže, držím palce! 🙂
I my bohuzel patrime nejspis k okradenym ☹
@hajanan nekomunikují už nikde
Zdravím,
posílám svůj případ z minula, naštěstí jsem 2x nevstoupil do stejné "sra...y" s těmito zloději. Loni v létě jsem podobně naletěl při koupi slunečních brýlí "Original shop: 80% sale RayBay...", adresa vypadala duveryhodne. 🙂 Obratem mi přišlo potvrzení z Číny = potvrzen průser = ASAP jsem reklamoval u prodejce a volal do banky kde mě slušně s mojí žádostí o storno poslali "k šípku" = poslal jsem bance formální reklamaci on-line plateb (jsou povinni ji řešit, jen se jim nechce).
REKLAMACE ZDE:
reklamuji provedenou on-line platbu kreditní kartou s následujicí identifikací:
Číslo propojeného účtu .............................
Číslo debetní karty *** ****
Druh operace PLATBA KARTOU
Popis operace WANDE BOY1989 SHOP /BEIJING DATUM PROVEDENÍ TRANSAKCE: 2014-07-14
Název příjemce WANDE BOY1989 SHOP
Částka v původní měně -146,86 EUR
Částka v zúčtovací měně -146,86 EUR
Částka v měně účtu -4 149,22 CZK
Zůstatek po operaci .................
Datum provedení 2014-07-14
Datum zúčtování 2014-07-16
Číslo operace
Jméno a příjmení na kartě
Místo transakce WANDE BOY1989 SHOP BEIJING, CN
Důvodem reklamace je podvodné jednáni na strane příjemce finanční částky, jde o podvodný / fiktivní server. O této situaci jste jiz byli z mé strany opakovaně informováni, důrazně žádám o zpracování a bezprostřední informace o průběhu zpracování reklamace on-line platby. V opačnem příapadě se obrátím s žádostí o nápravu a dodržení podmínek bankovního styku na kancelář Finančního arbitra ČR, Českou národní banku a Českou bankovní asociaci.
Děkuji a přeji pěkný den.
následovala ODPOVED banky:
Vážený pane ,
v souvislosti s Vámi nahlášenou reklamací/stížností REK039700061 registrovanou dne 2014-07-24 14:26:53 Vám předkládáme stanovisko mBank.
Dovolujeme si Vás informovat, že Vámi nahlášená reklamace karetní transakce byla již prostřednictvím karetní asociace VISA postoupena příjemci platby. Nyní čekáme na vyjádření protistrany a po obdržení požadovaných informací a dokumentů k dané transakci Vás budeme neprodleně informovat písemně, nebo prostřednictvím elektronické pošty. Pro informaci bychom ještě rádi uvedli, že lhůta pro obdržení odpovědi od příjemce platby může činit až 90 dnů. Nejpozději do této lhůty je protistrana povinna nám dle pravidel karetní asociace předat vysvětlení.
Pro tento typ karetních reklamací vyžaduje karetní asociace VISA uvedení následujících informací: kde bylo zboží zakoupeno (internetová adresa), o jaké zboží se jednalo (co nejpřesnější popis), kdy mělo být zboží doručeno, výsledek kontaktu přímo s obchodníkem (kdy a jakým způsobem jste se pokusil kontaktovat obchodníka a jaká byla jeho reakce). Prosíme o zaslání informací nejpozději do 24.8.2014, v opačném případě nebudeme moci pokračovat v reklamačním procesu. Děkujeme za pochopení.
S úctou a přáním úspěšného dne
ZAVEREM:
doposlal jme jim co zadali a zacatkem zari mi sdelili, ze penizem uz mam davno na uctu (pripsany byly jeste v cervenci). To uz je ale jina historie, jak mi mohli pripsat penize na ucet zpetne - kazdopadne jsem vyvazl a na kursovem rozdilu vydelal asi 200CZK :D
Dobrý den,
😕 To teda koukám. Na tuto debatu jsem narazila náhodou.
Na e-schoppech nakupuji často. Ono to ani v mém případě jinak nejde. Najděte specializovaný obchod s otvírací dobou před 9 hod. ranní a po 18 hodině kdy mám hlídání a se všema dětma do obchodu - nereálné. Taky jsem objednala a zaplatila, "jen" za 790,- Kč.
A abych řekla pravdu, po spolehlivosti jsem se nepídila, protože mi nabídka přišla z e-mailu info@vyprodejkocarku z kterého mi chodili informace ohleně nákupu na e-shoppu vyprodejkocarku.cz odkud jsem již několikrát bez problémů nakoupila. Říkala jsem si že když oni vedou autosedačky jen do 11 kg, tak mají spřátelený obchod který má všechny a posílají svým zákazníkům jejich reklamu. Od nich taky občas přijde nějaká nabídka. Auto sedačku jsme vybrali, cena bez slevy byl téměř shodná s ostatními nabídkami na stejnou autosedačku a stejný vzor (2014) a delší dodací lhůta nám nevadila. Tak jsme koupili. Je pravda, že pokud by nabídla přišla z jiné e-mailové adresy, byla bych mnohem opatrnější než bych poslala peníze.
Teď po přečtení diskuze se pomalu loučím s penězi a začnu shánět autosedačku jinde. Bazarům nevěřím, kdo mi zaručí že autosedačka už nedostala ránu a je plně funkční. Teď půjdu napsat e-mail obchodu, zda vědí že jsem z jejich e-mailové adresy obdržela tuto nabídku, ale po přečtení předchozích stránek pochybuji. Třeba budou moci něco podniknout i oni.
Tak i pritel uz byl na policii to nahlasit.
@corel do jaké doby od platby je možné ji reklamovat? děkuji
Dobrý den,
hlásím, že další trestní oznámení je podáno. Rovněž tak oznámení České spořitelně.
Hm, kua... Dívali jsme se na IČ a to bylo 13 let zaregistrované. Psala jsem odstoupení od smlouvy a počkám, třeba se přece jen nebude jednat o podvod... A jak psala paní paní, nabídka slevy přišla z adresy, kterou jsem znala. Nicméně se opravdu nejde dostat na stránky auto-sedacky.com. Uvidíme...
Dobrý den, tak další TO bylo dnes podáno. Také jsme včera psali na Českou spořitelnu.
@katka300914 dejte pak vedet co odepsali. Dekuji

@barinecka34 děkuji moc. opíšu si, ať se máme na co odvolat a mají jednodušší dohledávání a asi tam dnes zajdeme