Jak anonymně pomoci týranému dítěti přes sociálku?
Ahoj,chtěla bych se zeptat příbuzní si vzali do péče 3 letého chlapce který byl odebrán matce ale týrá ho řve a mlátí ho...nedá se to udělat nějak anonymně aby jsem mu mohla pomoci aby šel k jiným příbuzním ? Přes sociálku samozřejmě aby se to nedozvěděli že jsem to byla já ??? Děkuji za radu je mi ho líto 😔😔😔😔
@leila7 nevěřím teda, že tohle si někdo skutečně myslí... Ale myslíš, že ty děti si to takhle vybraly, jo? Sousedka ti může být fuk, ale neoznámení trestného činu je taky trestné.
Už jsem to tu dřív psala, mám v péči dítě, které takhle jedna nelhostejná paní zachránila. Starší měl smůlu, toho matka nejdřív málem zabila, než někdo zasáhl. Teď jsou oba u nás a nesou si šrámy na celý život, nikdy nebudou úplně v pořádku.
@leila7 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/bylo-jasne-...
Tady se sousedi taky starali sami o sebe😡
To musí být ženy určitě troll... Snad každý aspoň trochu inteligentní člověk při smyslech cítí rozdíl mezi,, nestarám se zda sousedka pije a kouří a mezi týráním dítěte.. 🤦♀️
Nahlásila jsem tento příspěvek, protože je to vážné téma a pokud je to pravda musí se pomoct.
Někdo kope do 3leteho dítěte a ještě to není udáno na Policii? To dítě mělo být okamžitě odebráno.
@lenandrea není vám to blbé hned urážet ???já se ptala a už je to na ospodu a komentáře typu je mi z tebe na blití si můžete strčit víte kam a podobné výrazy já se neprosila aby jsem byla uražená ale o pomoc snad takže už nemusíte reagovat děkuji těm který poradili a neuraželi dále už nebudu reagovat na vaše odpovědi

@leila7 ty jsi přesně ten typ co bude natáčet na mobil jak chlap znásilnuje ženskou, ale policii nezavola že.. Je me z tebe na blití