Jak dlouho trvá převod z jedné banky do druhé?

ada80
27. únor 2014

V pondělí jsem v české spořitelně vkládala na účet v jiné bance 1600 kč a stále není připsán.Jak dlouho to trvá?díky

berenika39
27. únor 2014

Specifikuj🙂. Vkládat ve Spořitelně na účet v jiné bance nejde🙂, prostě jsi posílala peníze ze Spořitelny do jiné banky příkazem k úhradě? Klasika je dva dny po podání - prostě v pondělí jsi podala, út a st mají na to, aby to došlo. Ale jestli jsi to dala třeba v pondělí odpoledne, tak někde příkazy podané po určité hodině zpracovávají další prac den, takže by ho teoreticky mohli zpracovat až v úterý a to by dneska měalo být připsáno🙂
Napiš víc. 🙂. A změň ústav🙂)))))))), případně🙂))))

llluckaaa
27. únor 2014

Záleží na peněžním ústavu, některým chvilku trvá, než peníze připíší klientovi na účet. No na něčem vydělávat musí, potvůrky 😀
A jak píše berenika, nemůžeš v ČS ukládat na účet v jiné bance, můžeš pouze zadat příkaz k úhradě ze svého účtu na účet v jiné bance.

ada80
autor
27. únor 2014

Jo blbě jsem to napsala.Vkláddala jsem hotově peníze přes Spořku na účet do jiné banky a peníze tam ani dnes nedorazily.

berenika39
27. únor 2014

@ada80 no pořád tápu 😉 😉 . vložila jsi peníze na svůj účet ve spořitelně a dala příkaz, aby ty peníze poslali do jiné banky, ok? a byl na tom příkazu správný datum zpracování? ještě bych počkala, zítra.

ipkh
27. únor 2014

Pokud posílám ze svého účtu ve spořitelně večer, obvykle dojde platba už během druhého dne i do jiné banky...

ada80
autor
28. únor 2014

Takže peníze pořád nedošly-Šla jsem v pondělí do spořky dala jsem peníze v hotovosti a řekla,že je chci poslat na účet č.... v jiné bance.Ani dnes peníze na tom účtu nejsou.

ipkh
28. únor 2014

@ada80 Tak to bych měla obavu, jestli jsi nedala špatný účet ☹