icon

Jak najít štěstí, když vás něco tíží?

8. led 2023

Nebo jsem ale něco mi sedí na zádech a ne a ne slézt že mě dolů 😓😓

hojda
8. led 2023

? co ti sedí na zádech?

werik153
8. led 2023

A proč nejsi?

kafr
8. led 2023

Znám, jako by mi na zádech seděl upír a sál mi energii 😖
1) bacha na vitamíny - minerály, může ti něco chybět, takže krevní obraz
2) zamysli se nad svým životem, je takový, jaký ho chceš / potřebuješ? Jasně, nikdo nemůže mít všechno. Je nesmysl hnát se za vzdušnými zámky... Ale asi každý potřebuje mít nějaké životní jistoty, zázemí, práci, kde se cítí dobře.

Můj problém byl vleklé řešení neplodnosti a nevyhovujíci práce. Naštěstí jsem nakonec otěhotněla a pak už se do této práce ne vrátila.

autor
8. led 2023

@hojda nevim. 🤷🏼‍♀️ Jako kdycj si nesla nějakou tíhu.

autor
8. led 2023

@kafr mám problémy v práci. To bude tím.

levandule_k
8. led 2023

Někteří lidé jsou velmi senzitivní a přejímají problémy druhých, jsou schopni je na sebe nasát. Jako tady se pohybujeme na hranici ezoteriky.

katy166
8. led 2023

Taky jsem se tak hodně moc dlouho cítila.. Až jednou jsem začala přemýšlet, kde je vlastně problém a co vlastně od Života chci až mi to najednou došlo a já zjistila, kde problém je a kdy asi tak začal... A ve finále to dopadlo tak, že zrovna zítra jdu k právníkovi podat žádost o rozvod. Můj stále současný manžel to cítí taky tak, ale to je už malinko jiná kapitola.
Tím chci hlavně říct, že je důležité se nad tím zamyslet a stanovit si, co je pro Vás nejdůležitější, zda jste ochotná snést trochu tíhy pro ty krásné věci nebo jestli je ta tíha větší a silnější než to krásné a podle toho začít jednat.

drep
8. led 2023

Když pomineme diagnózu deprese, tak mám ráda tátovu hlášku, že “být šťastný” je vlastnost, nikoliv stav mysli. V životě jsem provedla několik veletočů, vždycky jsem si ve finále své štěstí našla. Protože to vychází ze mě. Jsem analytický typ, takže když mám pocit, že mi něco není jak by mělo být, začnu analyzovat a někdy rychleji, někdy pomaleji se doberu řešení. A zase někdy rychleji, někdy pomaleji seberu sílu/odvahu/odhodlání to řešení uskutečnit. Dej svému problému jméno, to je podle mě polovina vítězství.

autor
8. led 2023

@drep můj problém je šéfová.

gbp
9. led 2023

zmenila bych praci. ja mam doma na zdi citat: Pocit stesti neni vysledkem okolnosti, ale predevsim vlastniho rozhodnuti.
je to svata pravda. navic prace je vec, ktera jde v zivote znenit, sice nejdy hur, ale jde. kdybys byla nemocna, uz by to slo zmenit mnohem hur, pak uz by ti zbyvalo jen to presvedceni.

autor
9. led 2023

@gbp Už se snažím ji změnit ale v dnešní době je to na prd🤦🏼‍♀️

gbp
9. led 2023

drzim palce 🍀

autor
9. led 2023

@gbp Já sobě taky. Teď je mi lépe odpočinu si od ní.😓