icon

Jak poslat peníze na Slovensko?

hojda
18. čer 2013

Maminky poradíte, jak nejlevněji poslat peníze z Čech na Slovensko? Mám mbank a tam je nejnižší poplatek 220,- a to se mi opravdu nevyplatí, protože chci zaplatit jen 26 Eur, tak přemýšlím, jak jinak peníze posalat. Nemáte někdo zkušennost nebo radu?

děkuji

blanka.k
•
18. čer 2013

Pokud má někdo účet u Fio, tak tam to je zadarmo (nevím, jak to je přesně, ale nějak když máš český účet, tak se zadarmo vytvoří účet na SK a pak je to jako převod SK-SK), aspoň loni to tak šlo.

monasek84
•
19. čer 2013

Jj, ja mam kvuli tomu ucet u Fio 🙂 A taky proto, ze ziju na SK, ale casto jsem v CZ 🙂 jinou levnejsi cestu nevim... pojistena obalka a hotovost? Slozenka? fakt netusim....
(jinak u FiO je zalozeni a vedeni uctu zdarma...tak si proste zaloz ucet, posli si od tam penize, ale nevyuzivej ho)...

sarunatko
•
19. čer 2013

Posílala jsem teď do Chorvatska jako cenné psaní, pojistíš to na tu hodnotu, kterou to má. A není to drahé, ale cenu už si přesně nevybavím. A bylo to tam snad během tří dnů.

hav81
•
19. čer 2013

Peníze můžete poslat na poště Eurogirem-adresátovi se buď vyplatí v hotovosti a nebo připíší na účet,to musíte mít ale číslo účtu v mezinárodnim tvaru.Nebo Wester Union 🙂