Jak reagovat, když někdo urazí vaše dítě?
Ahoj, jak by jste se zachovali, kdyby vám někdo nazval dítě rozmazlenxm frackem? S osobou se známe už dlouho a moc dobře ví že se maly boji psu! A začne na něj takto řvát? Samozřejmě jsme mu k tomu řekla své.
Tak se urazil a začal dělat samé "naschvály" 🤦♀️
Kdyby se choval jako rozmazlený fracek, tak by to asi mrzelo, ale ok. Ale pokud ho takto nazval jen kvůli tomu, že se bojí psů, to bych asi docela vyjela.
Na to davas dost malo informaci…
@kalca1234 Je třeba více informací o celé situaci. Obecně můžu říct jen to, že hodnocení cizích dětí je dost ošemetná věc a neumím si představit, co by dávalo komu právo na tak výrazně negativní komentář. Řvaní na děti provozuju ve vypjatých situacích já, nejsem na to hrdá, ale řvát mi někdo cizí na děti, byla by to dost rychlá diskuze. A je absolutně buřt, o co by šlo.
A o co přesně šlo?Chovalo se tak tvé dítě?(provokovalo dotyčneho psa atd,nebo se prostě "jen" bojí psů a dotyčný mu kvůli tomu nadává?
@kalca1234 Já to říkám pořád, lidem hrabe 🧐
@kalca1234 pokud to dotyčný ví a přesto nechá psa dítě vyděsit, tak má v hlavě vyhrabáno. A to jsem psomil, ale zároveň dbám na to, abych měla psy řádně vychované a neobtěžující okolí. Tudíž jeho reakce byla silně neadekvátní k dané situaci...
Tak záleží, jestli chceš být za dámu, nebo ne. Pokud jo, ta bych normálně vysvětlila, že ti nepřijde normální takhle nadávat malýmu dítěti, ať už je jakýkoliv, a požádala, aby to už nedělal. Pokud ne, tak bych mu asi řekla, že je sprostá nevymáchaná držka a ať s těma svejma soudama jde do hajzlu.
Dotyčný asi nemá děti, jinak by si odpustil tyhle řeči. Taky jsem rozmazlený fracek. Nesnáším, když někam přijdu a letí mě vítat pes. Bojím se jich od dětství, kdy mě jeden pokousal a když proti mě běžel posledně dobrman nejradši bych vlezla manželovi za krk. 😃
@michaela666 my máme doma rotvila slecinku, ale na tu je zvyklí, to ji saha do pusy na zuby atd. Ale jakmile jde o cizího psa je zle. Musí si sám přijít (i když toho psa zná) a nejdřív pohladit a okoukat. Ale takové řeči si mohl odpustit. Sam svoje dítě nevychoval a na druhé bude mít řeči.

@kalca1234 Jaké naschvály? Asi bych dotyčného poslala do pr**** s tím ať se koukne sám na sebe.