Jak řešit štěkajícího psa sousedů v paneláku?
Ahoj holky, pod nás se přistěhovali noví sousedé, a bohužel pro nás, mají psa. Pes jak je jeho zvyk, štěká. Je to bohužel slyšet až k nám do patra. Říkala jsem si, že to nechám pár dní usadit, třeba není zvyklí na nové prostředí a bla bla bla. Dost mě to vytáčí, ale moc to nepomáhá. Paní jsem ve výtahu naznačila problém, nikterat neřešila. Jak mám dál postupovat? Dost nás to obtěžuje. A z minulého bytu jsme se stěhovali mimo jiné i kvůli štěkání psů. Máte s tímto zkušenost?
@lilian2111 no určitě ho budou kvůli nějaký paní, které se nelíbí, že štěká ,dávat pryč 🙄
@miryp super 👍
@vojciniakova když nemáš řešení tak se nezapojuj
@misulka84 je to veřejná diskuze a každý kdo chce muže napsat svůj názor, takže kecy jestli nemám řešení tak se nezapojuj si nech. Řešením je abys se odstěhovala někam na samotu ty citlivko 🙄
@misulka84 Tohle ale nemá řešení. Psi štěkají, sousedi na sebe křičí, děti brečí, dupou a hází hračkama. Někdo má hlučnou pračku, někdo je kutil a každý víkend vrtá a bouchá a někdo je zas hluchý a má nahlas televizi. Neuděláš nic, max si lépe odhlučnit byt.
@misulka84 zalezi zda si stekne kdyz nekdo zazvoni, nebo jede treba hodinu. U nas steka na kazdy bouchnuti a zazvoneni, i kdyz to není na nej. Resilo se to a psni riksl ze to je to same jako deti, ty taky řvou. V jinem dome ale donutili koupit psoj el obojek. To same tady ve vilive ctvrti, prs tak furt štekal až si vyštekal el. Obojek.
@vojciniakova el obojek
@klaari Elektrický obojek je za mě týrání psa. Něco si o tom přečti. Měl by ho používat jen profesionál, nepatří do ruky laikovi. Psa může trvale poškodit.

@misulka84 v bytech psi byli a budou, myslím, že tahle otázka je dost mimo, co jako oni udělají aby neštěkal? Maximálně ho okřiknou, ale je to zvíře a to si zaštěká kdykoliv bude chtít. Tak se přestěhujte někam na samotu, když vám to tak vadí