icon

Jak Říci Manželovi O Založení Účtu Na Onlyfans?

4. led 2025

Chtěla bych zkusit OF. Žádné prasárny, jen oblečená a v masce.
Netuším, jestli se uchytím ( spíš ne!) a hlavně, jak na to zareaguje manžel!!!Je mi jasné, že se mu to nebude líbit ( I když nechci oplzlosti!!). Je hodně " majetnický". Na druhou stranu myslím, že je to něco, co by mě naplňovalo po kreativní stránce a hlavně pokud by to časem dalo nějaký ten peníz, hodilo by se to.
Nevím, jestli o tom s ním mluvit už teď, před založením profilu ( zatrhne mi to, nebude souhlasit). A nebo až po založení profilu, kdy už tam dám fotky atp a trošku se to rozjede. Pokud se to rozjede. To by ale zase mohl být průser, že jsem to před ním tajila...Je ale velká šance, že se to nerozhede, v tom případě bych celý pokus zatajila.
Co myslíte vy?

Strana
z2
ee.liska
5. led 2025

Neříkej mu to a překvap ho! Prvně to rozjeď. Spousta chlapů žere masky. Jen si předtím zjisti, jestli Marvel nebo DC, protože není maska jako maska 😁

uzivatelkapetra
5. led 2025

A myslíš, že ti někdo bude platit za fotky oblečené anonymní ženy?
A ještě jít proti manželovi, no já nevím.
Založ si instagram, kde ty fotky dávej, sice to nic nevynese, ale uvidíš, jestli to bude lidi zajímat. Pokud se na to budou lidé chtít dívat zadarmo, možná by se to uchytilo i za peníze.
Celkově nechápu, kde se na tom OF bere tolik chlapů (a možná i žen), kteří chtějí platit za to, čeho je plný internet zdarma.

moudivlacek
5. led 2025

Za mě ne, pokud chceš kreativní práci, dá se vymyslet spoustu jiných činností. Takových jako ty je, ta konkurence je obrovská, a přesně jak píše Petra nade mnou, proč by za to někdo platil tak, aby ti to vydělávalo, pokud budeš oblečená a nebude ti vidět do obličeje. Nemyslím si, že tam je někdo zvědavý na kreativní oblečky, ale nemám tam účet, jen moje domněnka.

betelgeuzz
5. led 2025

Na ČT1 byl tak před půl rokem zajímavý pořad o Onlyfans, mrkni na něj. Byly tam rozhovory s naší nejúspěšnější přispivatelkou a taky s těma, kterým to nevyšlo. Byla tam zajímavá myšlenka, že je tam spousta jde s tím, jak bude vydělávat tisíce, ale takových je jen pár. Většinou si vydělají pár korun a zkazí si tím pověst. Protože dnes už zaměstnavatelé projíždí profily na netu, hledají, čím přispíváš, jaké máš názory, jak se prezentuješ.
Taky se zabývali tím, proč tam lidi chodí a platí za to.
Bylo to fakt zajímavý.

hanka_12345
5. led 2025

tak to si zaloz tiktok protoze ono casem si myslim ze by te to svedlo na cestu toho odhalovani. Clovek si rekne "a tak kdyz uz to mam " nebo " a tak holy raminko nikomu neuskodi" a sup a ses tam cela

hanka_12345
Autor odpověď smazal
betelgeuzz
5. led 2025

@hanka_12345 tohle https://www.ceskatelevize.cz/porady/15867820668...
o tom tam taky mluvili, že člověk si nejdřív říká, že bude dávat jen lehce erotické fotky, ale pak dostává zprávy typu: ukaž tamto, ukaž ono.

hanka_12345
5. led 2025

@betelgeuzz jo diky uz jsem to nasla proto jsem smazala koment 🙂

autor
5. led 2025

Jde mi spíš o to, že nevím, jestli to říct manželovi teď nebo až později. Pokud teď, zakáže mi to. Pokud později, bude průser, že jsem tajila.
Mám opravdu super proporce, jsem sexy. Chci sázet na prsa, zadek, celkový vzhledem a fetish s maskou případně chodidla. Neplánuju se odhalovat víc. Pokud se neuchytím takto, tak konec a fajn. Nemaluju si vzdušné zámky. Pokud by to trochu málo vyneslo bylo by to fajn. Ale chci to zkusit I jen pro vlastní zábavu, ta představa se sexy prezentovat se mi líbí.
Řeším ale co s manželem. Bojím se že mi bude stát v cestě v seberealizaci. Byl by to prostě koníček. O výdělku to až tak není. Na druhou stranu jsme manželé a nechci před ním tajit, taky by se mi nelíbilo kdyby tajil. Někdy se na něj ale chci vyprdnout, o nic až tak nejde a zatajit..

uzivatelkapetra
5. led 2025

No jak jsem řekla, dělej to, ale ne na OF. S tím by až tak manžel problém mít nemusel.
A pokud a s tím má on zásadní problém, určitě bych proti němu nešla. Jsou v životě důležitější věci, než že mi někdo cizí bude pochlebovat, jaká jsem krásná.

moudivlacek
5. led 2025

@uzivatelkapetra po dalším příspěvku si myslím, že si zas někdo tropí dobrý den (mám super proporce a jsem sexy) :D

alice180
5. led 2025

Slovo seberealizace mi přijde trošku úsměvné, ale tak mu to prostě řekni, takhle a konec šus tečka. Přijde mi to přitaženy za vlasy.

lv
5. led 2025

Vystavovat se pro cizí chlapy, aby si honili u mých "krásných proporcí" a chodidel, co jsou fakt úchvatný. A číst úchylárny, kdy ti budou posílat fotky údů, ble. Ne, díky. Líbilo by se ti, kdyby se takto producíroval muž? Každopádně, už jsi to s ním trošku probírala? Určitě bych nešla proti jeho přání a názoru.

autor
5. led 2025

Tak manžel nakonec překvapil a řekl že je to na mě 🙂 Když to budu držet v mezích, tak prý ok. Ať uvážím pro I proti ale že mi to zakazovat nebudete to jsem fakt nečekala!! @moudivkacek tak nevím co je na tom špatného, jsem sexy, vím že se mužům hodně líbím, tak proč to nezpeněžit? Mám se omlouvat za zdravé sebevědomí, copak je to špatné pochválit si své tělo a vzhled? @ alice180 no je to trochu smutné, poslední dobou ze mě byla celkem domácí puťka, děti, domácnost, děti. Takže tohle beru jako krok k seberealizaci. Vždy jsem byla extrovert, ukazovat se se mi líbí. Navíc to může být i kreativní.
Samozřejmě může a bude tam spoustu úchylů, ale nechci tomu dávat moc prostoru. Uvidím jestli bude možné prorazit a udržet je platit předplatné i když s nimi nebudu úplně v kontaktu, reagovat na oplzlosti atp..nejraději bych jen postovala a nic víc.

moudivlacek
5. led 2025

tohle má do zdravého sebevědomí dost daleko, tvoje věc, z nějakého důvodu tam nechceš vystupovat veřejně a já se ani nedivím, předpokládám, že ve svém okolí se tím chlubit nebudeš, tak se tady teď hrdě anonymně nekasej ;)
nikdo ti tvoje úžasné nádherné tělo nebere (je dost smutné, že je to evidentně to jediné, na co jsi hrdá...), zpeněž si na něm co chceš, je to tvůj život, případně tvoje ostuda, když to praskne

autor
5. led 2025

@moudivlacek Vy jste dost puška, nikdo vám tu nic neudělal, nikdo na vás neútočí, z nějakého důvodu vás popudilo, že jsem napsala že jsem sexy a mám fajn křivky, ale zdroj problému hledejte v sobě, pokud vám tolik vadí když o sobě někdo řekne že je sexy. Problém máte vy, ne já.
Já se tu jen ptám jestli to říct mužovi, kdy a jak.
Nemusíte se přece vůbec zapojovat do diskuze.

autor
5. led 2025

@moudivlacek tohle je závist až hrůza, jeden útok za druhým. Copak já se kasám? Copak já jsem hrdá jen na své tělo? Kde tohle berete?
Prostě vypadám sexy, můžu za to? Je to špatně? To si musí ženské furt něco závidět? Je špatné se umět ocenit? Musí to že jsem sexy hned znamenat že jsem palice vypatlaná? Proč takové předsudky a proč sexy ženu hned škatulkovat jako plochou prázdnou povrchní hloupou osobu která je hrdá pouze na svůj zevnějšek? Jsem také matka, v životě jsem zvládla spoustu výzev, jsem dobrý člověk...proč hned takové předsudky jen kvůli vzhledu? Neznáte mě a chováte se ke mě jako obyčejný omezený buran. No vy musíme být ale povaha a charakter až hrůza co jste zač. Být vámi fotku si sem rozhodně nedávám.

autor
5. led 2025

Jste krásná ženská, určitě i dobrá máma atp..shazovat druhé rozhodně nemáte zapotřebí.

autor
5. led 2025

Jde to I jinak

te_reza
5. led 2025

Ještě že nemám na OF a nezbývá mi nic jiného, než ráno vstávat do normální práce 😆😆😆

swan42
5. led 2025

🤣🤣🤣

moudivlacek
5. led 2025

hrůza je spíš tvé uvažování, posvěcené od manžela to zdá se máš, tak vesele do toho, pokud jsi o svém působení na OF skálopevně přesvědčena, nic ti nebrání a další reakce jsou tudíž bezpředmětné, ať se ti daří

trdelnik234
5. led 2025

@te_reza
Jak sa chces preboha realizovat,ked nemas OF?!

trdelnik234
5. led 2025

Tak sa ukaz...
Mozes aj do IP.
Zajtra to ukazem mojim kolegom a dam ti feedback

trdelnik234
5. led 2025

Skus azijsku a arabsku klientelu...
Ale chce to viac jak masku. No ved uvidis🤣🤣🤣
Tie chodidla su super napad,ale chce si o Tom nieco nastudovat.
A nauc sa fotit
V Cr je to tazke..Plus Cesky,vyslovene pekne a sexy su vsetky podobne na OF... Bohuzial
Ber to ako radu zadarmo.
Nemas zaco

drep
5. led 2025

Je tu někdo, kdo si u téhle diskuze, stejně jako já, uvědomil, že je fakt stará bréca, protože OF pro něj vždycky bude zkratka občanského fóra?
Jinak mocinky držím palečky, určo není lepší seberealizace, než si nad svými videy nechat incely honit ptáka!

trdelnik234
5. led 2025

@drep
Ja.
My asi rovnaky rocnik,lebo ja som OF objavila vdaka MK🤣🤣🤣🤣
A vraj je to uz has been u mladych (som sa prave dozvedela)

moudivlacek
5. led 2025

@drep Bacha, z tebe ta závist čiší taky teda. Občanské forum pobavilo ;)

sticker
te_reza
5. led 2025

@trdelnik234 nevím....asi začnu háčkovat🤔😅

20190418
5. led 2025

Tak pokud nejsi troll, tak za mě na OF nevidím nic hrozného (taky bych si teda myslela, že to je Občanské forum, kdybys to nejdříve nevypsala 🤣). Kdybych neměla dobrou kancelarskou práci a naopak super, sexy postavu, tak bych do toho klidne taky šla. A pokud bys neukazovala obličej, tak bych ani nijak extra nevyžadovala manžela souhlas, ale prostě bych mu to oznámila. Pokud je někdo ochotný platit za fotky neznámé čičiny v masce, tak proč ne. Blbý, kdo dává, blbější kdo nebere. Dokud neděláš neco nelegálního, tak job jaký každý jiný.

Strana
z2