Jak se vrátit do normálního režimu po svátcích?
Ahoj holky, po svátcích a i ve školce volna jsme strašně zlenivěli. Dcera byla nemocná tudíž jsme dali antibiotika na 10-18-2 no a já pak vždycky usnula až kolem 3-4 hod a tak jsem spala a muž vstává brzy, takže ji je na 10 dával, ale ja z těch antibiotik a svátku plný návštěv a všeho (mame velkou rodinu) jsem byla tak unavena, ze jsem fakt vstávala někdy ve 12-13 hod.. nechápu, nikdy jsem to nezažila. A ted uz poslední 3 dny se připravuji na školku, chodila jsem spat už ve 22 v posteli a ja zabrala až někdy ve 2 a tak jsem měla budík někdy na 9-10 hod a stejně odloženy a vstala jsem někdy ve 12, opravdu hotová.
Nikdy jsem s tím problém neměla, až teď při svátcích, potřebuji zas režim, ale nevim jak to udělat. Večer brzno neusnu (nejsem na mobilu, jen ležím a mám jak idiot zavřený oči ) a pak ráno odkládám a skoro ani neslyším budík. Co teď holky, je něco co mi fakt pomůže? Děkuji
Když budeš muset, tak vstaneš. Jestli ti to aspoň trochu pomůže, já vstávám 5:20. Taky se mi nechce, ale musím.
Vyloženě takhle pozdě jsem nevstávala nikdy, ale zvlášť poslední roky se o Vánocích taky dospávám a první dny v novém roce jsou zkrátka kruté. Pomáhá mi přes den v práci to zvládnout kafé a jak musím vstát brzy, tak večer skutečně odpadám taky brzo, takže se to za pár dnů srovná. Děsím se zítřku🙂
Tak stačí jeden den a srovná se to. Taky jdu po 9 dnech do práce a ještě mě děsí ta ledovka. 🫣
Já jsem byla v práci už ve čtvrtek a v pátek a myslela jsem, že po obědě odpadnu, jaká na mě padla únava. A to jsem měla dovolenou jen 2 dny.
Myslím, že až první den vstaneš a neodložíš budík, tak večer už usneš jako nic 😉.
Asi si zvyknes a když budes muset vstavat,tak vstanes. Možná jen doporučení na příští Vánoce - nezvat si tolik návštěv během svátků,ale nechat se protentokrát zvát😉 Mam to podobně, takže jen možná sdilim svoje novoroční předsevzetí na tento rok :D :D Ale chápu,jak je člověk po všech návštěvách a hlavně těch přípravach a naslednem úklidu úplně mrtvy 😉
Hlásím, že i když jsem usnula kolem 3. ráno, tak jsem v 6 vstala v pohodě a už jsem na značkách 🤣 Zvládneš to.👍

Pár pekelných dní 🙂