Jak slaví Valentýna váš muž?
Holky, chápu že spoustu lidí nestaví Valentýna, ale pokud jej tak nějak slavíte a vy máte rády romantický gesta... jak je na tom váš muž?? 😅😂🥰
Je to typ co se už naučil předem potají zarezervovat restauraci ( těch bude zřejmě minimum že ? 😅)
Nebo na to serinká?
Nebo jak to u vás chodí??
Já se musím smát. Jelikož můj zapomíná na všechny možný data, tak jsem se připomněla. Včerejší rozhovor zněl asi takto:
- Drahý, v pátek bude Valentýn. Podnikneme něco? Co si zajít na jídlo..?
- Všechno už bude zarezervovaný.
😂😂😂
No a tím to haslo tedy. Tak já nevím no, bude to zarezervovaný protože to NĚKDO zarezervoval...zřejmě jiní chlapi 😭😭😅??
A nebo ženský?
Navíc bylo úterý, do pátku se místo určitě najde...vzdávám se ovšem všem nadějí, že by ten můj hledal 😭😂😅
Přemýšlím, že se na to buď vyprdnu, a nebo nám to potají zarezervuju já. Postrádalo by to romantické gesto, ale nemám na to energii to už řešit asi..Jenže to by se naprd, že jsem maskulina a ztrapnila jsem ho...😂
Já i manžel máme Valentýn u p*déle 😁
My si naprosto romanticky objednáme pizzu a sníme ji s dětma.
Valentýn je mi u zadele, co mě ale fakt nas..., že mi nekoupil ke 24. výročí našeho vztahu čokoládu, jako fakt jsem s ní počítala 😂
Jinak my si tedy na večeře v restauraci nepotrpíme, když něco slavíme, dělám slavnostní večeři já a užijeme si ji spolu s dětmi.
My si asi sednem doma k vínu. dřív jsme taky chodili někam ven do restaurace. Ale teďka je všechno tak drahý, že uvalit za jednu běžnou(!) večeři pro dva 800 (bez nějakých drahých vín, lanýžů, předkrmů, žádnej michelin, prostě obyčejná běžná restauračka, kde slušně vaří), to prostě ty peníze můžem utratit jinak.
@reeeza Já mám na Valentýna narozeniny, takže ano asi půjdeme o víkendu na večeři i s dcerou 😀. Možná i kytku dostanu, večer si sedneme možná s vínem a nebo taky ne 😄. Valentýna neslavime vůbec a za ty roky vím, že manžel si nepotrpí ani na nějaká ,, překváka ". Takže stojím nohama na zemi a uděláme si zase nějaký hezký výlet společně s malou 🙂. Ale chápu, že někdo to třeba řeší. Tak chlapa překvap ty, jestli chceš, aby tě někam vzal😁.
Chtěli jsme na večeři, ale mě pak napadlo že se žlučníkovou dietou fakt nevím co bych v restauraci jedla 🙄 Takže to padlo. Očekávám aspoň kytku, jinak mi je Valentýn fuk, nějak jsem z toho už vyrostla. Ale můj manžel letos Valentýna řeší už cca 2 týdny, furt že mně i naší dceři (aby jí to nebylo líto) musí koupit kytky a nějaký dárek, a co jsem pochopila, tak by chtěl nějaký plyšový potvory se srdcem. Za mě kýč, snažím se mu naznačovat že to je zbytečný, no ale uvidíme...😏
@reeeza Když jsme se seznámili s manželem, shodli jsme se, že Valentýn neslavíme. To raději 1.máj. A jak to dopadlo? Oba jsme si navzájem koupili "drobnost" 🤣 Ale že bychom šli na večeři nebo něco speciálního, to opravdu ne. My celkově si raději dáme jídlo doma, on má rád, když udělám domácí hramburger nebo tortilly například a nebo si objednáme domů pizzu z rozvozu. Ale jinak většinou dostanu YC svíčku a k tomu sladkost. A já jemu kupuji taky dobroty. U nás je Valentýn dost spojený se synem, jelikož má 15.narozeniny. Takže ho bereme jako takový nás malý velký valentýn 😁
"Jenže to by se naprd, že jsem maskulina a ztrapnila jsem ho...😂" Valentyn nevalentyn, tohle je dost desivy kterykoliv den v roce... 😳
My Valentýn neresime, ale pro mě je to dvoustranný svátek takže za me klidně můžeš zarezervovat restauraci i ty a udělat romantické gesto pro manžela...
Tak to mě překvapuje, že se až tak Valentýn neslaví...Jako já jsem prostě romantická, mám ráda všechny ty věci okolo🥰😅🤗. Ale už jsem se naučila neočekávat víc než kytku a neřešit to. Někde hodně hluboko mě to zamrzí, ale je to jak to je.. Zas kdyby byl můj chlap romantický, tak by se mi to asi ani nelíbilo.
No je tu varianta si objednat pizzu, ale držím konečně dietu a nechci z toho vypadnout 😂
A zajít si někam je fajn I v tom, že se mi prostě nechce vařit. Chci se nechat obsloužit, hezky oháknout, trochu vypadnout z rutiny...Myslím, že to nakonec zamluvím já 😁🥰
@reeeza u nás je to s doma romantikou asi tak, že mi hned ze začátku řekl, že americký svátek prostě slavit nebude a nijak ho k tomu nedonutím. 😀 A já a tím vlastně souhlasím, to radši nějakou pěknou večeři na prvního máje nebo prostě jen tak si udělat hezký večer mimo valentýnské šaškování. Ale k MDŽ jsem vždycky dostala kytku a Valentýn mě nechává naprosto bez emocí. 🙂 Jediné, čeho bych využila jsou valentýnské slevy na hračky pro dospělé. 🤭 Nějaký večerní ozvláštění večera bych klidně zorganizovala. To máme oba rádi. Ale můj muž má momentálně rameno v dlaze a obě děti jsou nemocné, nespala jsem už několik nocí, takže letošní Valentýn strávíme na gauči s pohledem do prázdna. 😂
U nas je to takhle - ja jsem romanticka, ale manzel absolutne ne :D takze se to u nas nepotkava… ja mam ocekavani, on na to kasle. Jo uz jsme spolu dlouho, tak vi, ze “aha je Valentyn, mel bych dovalit aspon kytku” :D ale od neho se proste romantickych gest nedockam, nikdy, je to parez v tomhle … jsme spolu 15 let a nezmenim to, i kdyz jsem x krat rikala, jake mam predstavy a ze by ho nezabilo mi obcas udelat nejake romanticke gesto pro radost …
Valentýn je super a slavíme 😘 Ale večere v restauraci, tj taková moc klasika. My si třeba někdy dáme dárky pro dospělé, mrkneme na nějaké zajímavé věci nebo hračky, parfémy nebo pochutiny apod. Taky máme hru pro páry od albi a sem tam si zahrajeme 🙂 Nebo různé dárkové balíčky, jednou jsem koupila takovou sadu ořechových krémů na ochutnání nebo pikantní a pálivé omáčky, protože má manžel rád... ale určitě jsem šla do něčeho kreativního a zajímavého, co by nečekal...🙂
Já nějak nespatřuju romantiku v kytce donesené v přesně určený den roku (ani v kytce donesené kdykoliv, abych byla upřímná), protože se "to má" nebo v restauraci nacpané k prasknutí dalšími páry 🤷♂️ Romantiku, intimitu si užívám, ale nějak mi při ní záleží na něčem úplně jiném než na datu v kalendáři a z nutnosti vykonaných rituálech.
Romantika je pro mě v touze, blízkosti, v pohledu, ze kterého se ti podlomí kolena, v kouzlu okamžiku... hele ani v těch nejnaivnějších romantických filmech se romantika nevyrábí "kytkou a večeří", ne?
Zase na druhou stranu - před dětmi jsme na Valentýna chodili do restaurace docela rádi. Jednak dost často dělávají zajímavá speciální menu, druhak jsme v ten večer velmi rádi pozorovali ostatní lidi okolo a jejich snažení.
A jinak se podepisuju pod to, že ta část se ztrapněním a "maskulinou" zní jako značný red flag.
U nás Valentýn taky nejede, ale včera mi volala kamarádka s neodolatelnou nabídkou...jít v pátek do kina na Hříšný tanec 🤣 tak jdeme a užijeme si ho bez blbych poznámek našich chlapů 🤣🤣🤣 Pánove zas budou mít večer u PlayStationa 🤣🤣 a všichni budou spokojeni.
@ruzova_pastelka Pohled ze kterého se ti podlomí kolena? To se snad po x letech vztahu fakt nemůže stát 😄
My jdeme na večeři, ale pozvala jsem já jeho, měl narozeniny a zrovna Valentýn vychází na pátek, jinak by to šlo mimo nás, max bychom si pustili film a tulili se.
@klokanka31 Může 😉 Zatím vím, že po 10 klidně, za pár let se můžeš zeptat znovu 😄
@ruzova_pastelka mi připomněla Takovou normální rodinku - Von ji přinesl kytku jen tak, Pavlo slyšíš to...
@ruzova_pastelka Tak to klobouk dolů 😮 Mně aby se z manžela podlomila kolena, to by musel mít v ruce šek na milion 😁
Valentýna jsme nikdy neslavili, ale letos to naprosto náhodou vyšlo, že máme lístky na koncert a rezervaci v hotelu, tak si to sami užijeme. Ale ne proto, že je valentýn (teda popravdě, jestli se nebude kde najíst, protože všichni tokaj, tak budu dost nakrklá), ale protože to tak vyšlo. Já obecně nesnáším nutnost něco dělat v nějaký konkrétní den.
Hned na začátku vztahu jsem se s manželem domluvila a doufala, že to nebudeme slavit. Opravdu si na to nepotrpím. Přijde mi to strašně strojený. 🤷♀️ Zvlášť když jsou pak ženy zklamané z nějakého očekávání...
V pátek Valentýn, to bych mohla uhrát na manželovo sobotní ranní vstávání s dcerou 🤣, ať si můžu poslat alespoň do 7. 🤔
Plán byl vyrazit si všichni do kina na pohádku, ale hodil nám do toho vidle zápal plic. Pustit si něco doma = po 15 minutách s malou obě spíme a tatínek se dívá sám. 🤷 U nás Valentýn probíhá bez dárků a velkých příprav. Většinou si objednáme sushi a sníme ho v teplákách. 😀
My žijeme v zahraničí a tady se to slaví hodně, je to hooodně konzumní svátek. Jako medvídky, srdíčka nemusím, ale na Valentýna tu má spoustu restaurací zvláštní menu a to mě zajímá i z germánského hlediska 🥰🙂 Jako je fakt ale že dostat kytku jen proto že je určité datum vlastně není žádná romantika 🤔 no asi to začnu pomalu přehodnocovat 😂
PS to s tou maskulinou bylo myšleno žertem
My jsme na horách, 2 rodiny a zjistili, že v pátek bude Valentýn, který neslavíme. Ale jedeme se vykoupat do termálů, tak se stavíme na pizzerce a užijeme si "romantiku" i s dětma. ❤️🤗
Nic neslavíme, proč jít na večeři zrovna v den , kdy bude všude natřískáno. 😆
Ale na 1. Máj kytku vždycky dostanu.
My i po 22 letech vztahu Valentýna slavíme. Dáváme si dárky, (letos jsem si přála povlečení z Goldey, které se mi líbilo, tak ho objednal), ale nějakou slavnostnější večeři uvařím já doma, do restaurace nepůjdeme.
@klokanka31 to víš že se ti můžou podlomit kolena z pohledu i po letech a o to větší je to zážitek 😁

Celej Valentýn jde mimo mě i mimo partnera. Takže mě to ,,neserinka".