Jak to udělat partnerovi rukou
Ahojte, mám takový menší problém v sexu. Můj partner chce ať si vezmu do ruky jeho penis, udělám to a začnu si s ním tak trochu hrát. Jenže pak mi říká že musím opatrně že je dost citlivý, moc ho přetahuju. Není tu někdo kdo by mi poradil, co dělám špatně a jak na to jít správně?
Děkuju za odpovědi
@jopikikinunk ja bych ho zkusila navhlcit pusou jinak ho to bude bolet... Nemam penis ale takto praktikujeme s manželem a takto mu to vyhovuje 😀😀😀😀😀
@jopikikinunk z pohledu chlapa: občas je to v pohodě,ale občas citlivější . Zvlhčení určitě pomůže. A když si vezmeš nějaký olejíčkem, v Dm ho mají .Jmenuje je se erotika. A budes to dělat sevřenou dlaní tak bude moooc spokojený.Je dobré začít pusou. Když tak napiš do zprávy...
Manžel to má stejně, prostě mu vůbec předkožku nepřetahuju. Taky jsem to neznala než jsem ho poznala. Prostě jen stimuluješ, ale nijak nestahuje dolů kůži, maximálně trochu. On až mu to nebude vadit ti dá signál, sám si ho třebas přetáhne. Ale chápu to je to opravdu jako s tím klitorisem jako bylo už napsáno.
prostě řekni, ať ti ukáže jak si to dělá sám. Proč hledat cestu od začátku tam, kde jsou léta praxe... každý má rád jiné tempo, stisk, pohyb,...

Pokud má užší předkožku, tak ho to může bolet. Špička penisu je taky hodně citlivá - představ si, že nějak podobně jako špička klitorisu. Zkus ho tam třeba "masírovat" za pomocí oleje (ale hlavně NE masážního 🙂 ).