Jak vybrat elektrokolo pro 30letou ženu s nadváhou?
Jaký máte názor na elektrokolo pro 30 letou ženu která je naprosto zdravá a kazdopádně nejezdí třeba denně třeba 60km+ má dost nadváhu🤷🏼♀️
Děkuji
Ano,vím ale na tom človek moc nezhubne🤷🏼♀️
Jdi do toho! Pokud budeš jezdit často a pravidelně, kolem sebe podporu, třeba muž na normalnim a ty s ním, dáte i víc km, tak je to super aktivita na zhubnutí. Známá takhle zhubla strašně moc, ale měla po boku právě aktivního cyklistu manžela.
@novacek21 Já to elektrokolo nekupuji. Pro mě je to kolo pro lidi s nějakým hendikepem(artoza,špatná kolena..)ne pro lidi co jsou naprosto zdravý.
Ty jsi pitomá
A když ho ty nekupujes tak do toho nestrkej nos
Na elektrokole jezdi všichni, ne jen stáří a s hendikepem. Já jsem asi nepochopila dotaz, teda.😅
Každopádně doporučuji pro lidi s nadváhou, když chtějí zhubnout a pro partnerky aktivních cyklistů je to taky super. 👍🏻 Jasně, že ne takové to duchodcovske, ale třeba horské.
I na elektrokole musíš šlapat ty chytrá
Já mám třeba partnera, kterej na kole jezdí hodně, má skvělou kondici, a když jedeme spolu, tak mu prostě do kopců nestačím. Párkrát jsem si elektrokolo půjčila, a bylo to fajn, trávili jsme čas spolu, nemusel na mě čekat, a já nebyla na kopci na pokraji infarktu 😎
@novacek21 Mě nepřijde,že by se na tom hublo. Měla jsem tu možnost vyzkoušet( a pomalu jsem se nespotila) musím říct,že na klasickém kole jsem byla mokrá až na zadku🤷🏼♀️ proto se ptám. A vím,že ona jezdí jednou měsíc a to možná přeháním.
A proč se staráš o to co si chcou koupit druzí lidi?
Elektrokolo mám, vysokou nadváhu taky...a sem za to kolo fakt vděčná! Vždy jsem na to měla názor jak ty, že to je pro líný....ale není.... ke kolu jsem měla vždy odpor, ale tohle mě vrátilo do sedla.
Prvně si to pořádně vyzkoušej a pak suď..
@bara88 Já se jen ptám.
@klchudik Děkuji za názor.
Však já se taky právě ptám? Zajímá mě proč do takových věcí strkáš nos
Třeba kamarádka si koupila elektro silničku, aby mohla jezdit s manželem kopce v Italii a trasy 100+. Taky je zdravá. Upřímně, pokud by neměla něco naježděno ani elektrokolo by ji nezachránila - není to motorka. Ten motorek pomůže, ale nejde hodit nohy na řidítka a tadaaa.
Btw...nehubneš tím že šlapeš....ale že si udržuješ pro tebe optimální tepovku 🤷...což jde krásně a ne když se na normálním kole přepalim, tepovka litá v "infarktu" a pak si úplně mrtvá 🤷🤷
Tak možná právě proto, že jezdí tak 1 za měsíc, nemá kondičku na to, aby ujela delší nebo náročnější trasy a elektrokolo jí to dopřeje. Pořídila si ho kamarádka, která prostě na kole jezdí občas, její muž často, teď mají možnost vyjet si společně, dřív to moc nešlo. Já ho vyzkoušela poprvé před rokem na dovolené, kam jsem přijela nemocná, ale musela bych trhat partu a zůstat sama v kempu. Takže jsem si půjčila elektrokolo a celý den strávila s ostatními. Byla jsem nadšená, v kopcivitém terénu paráda. Až budu starší, elektrokolo si určitě koupím, už teď vybírám🙂 Spousta lidí to odsuzuje. Mě spíš vadí, když si ho pořídí nezodpovědní lidé, kteří neumí ovládat obyč. kolo, takže jim nedochází základní pravidla ani u tohoto více nebezpečného modelu. Ti pak ohrožují sebe i ostatní.
@zuzkasim Ano s tím se stotožnuji. Děkuji za názor.
Já mám elektrokolo jako rychlý dopravní prostředek bez námahy, žádný zdravotní problém nemám a není mi 60+ 😃
Elektrokolo si koupili rodice a chvali si ho, naopak maji vic pohybu s nim, notmalne by na kole nejeli tak dlouhou trasu, tak je to bavi, ze maji vetsi okruh na vylety a hlavne, driv moc nejezdili, protoze pri predstave slapani kopcu v okoli se na kolo vetsinou vubec nevydali. Ted vyrazi.
Že ti po tom nic není? A kdo jezdí v dospělosti na Elektro koloběžce tak to jako nevadí jo?
@veruuu_kubesovic Já se jen ptala. A teď jsem se tady dozvěděla poznatky,které jsem sama nevěla. Tak už vím co a jak.
Vždyť si na začátku psala že víš jak funguje elektrokolo ,co víc za poznatky k tomu potřebuješ?
@bara88 Já měla možnost na ném ject pouze jedenkrát. A pro mě to není.
A že to pro tebe není to znamená že na něm můžou jezdit jen hubení nebo někdo kdo není zdravý?spíš mi přijde že ty nejsi úplně zdravá
@bara88 Tak každý na to má nějaky svůj názor. Ty své názory také ventiluješ sem na MK i kdyż o ně kolikrátt nikdo nestojí!🤨
Ale jo klidně svůj názor napiš🙂
@bara88 👍🏻
Pořád lepší jezdit na elektrokole než nedělat nic....

Co by ne?však elektrokola jsou jen pro hubené co jezdí daleké trasy?víš jak funguje elektrokolo?