icon

Jak zaujmout konkrétního muže, který ale holky střídá...?

houskan
26. črc 2020

Dobrý den, jsem mlada, je mi 17, rozesel se semnou pritel(neresim uz...) chodím na cvičení do jedné telocvicny, seznámila jsem se tam s pohledným muzem, je mu ale 31, no chodime spolu cvicit, flirtujeme, jenom jsme se líbali, on chce ale něco vic což je logické když mu je tolik, jenomže já bych to taky chtela ale on je to takovej Lamač srdci, a každá holka se s nim hned vyspi a má jich na sex tak milion, hrozne se mi libi, ale nechci aby mě měl jako další v zaloze, chtela bych ho necim zaujmout, necim čím si řekne ze jsem jiná ,nevim ale vubec čím...je fajn, hodnej, pomaha mi s cvičením, je vtipnej, říká ze na mě se sexem nespěchá ze je to na mě ale ze mě chce, už to na mě zkoušel a já mu tu ruku dala okamžitě pryč..chci ho proste necim zaujmout. Nějaký trýčky nebo tak..vim ze si semnou jenom hraje a chce mě využit ale chci taky z toho mít nějakou zabavu a hlavně nechci aby si myslel ze jsem levná holcicka.

Strana
z3
maargit
28. črc 2020

@evik19
@kaja2016 Ale vsak ja snad ani nepsala nikde, ze krasna zenska nemuze byt i chytra. Nebo jo? Pokud jo, tak to byl.omyl, ale ani zpetne to nikde nevidim. Krasna zenska muze byt chytra a to je pro chlapa velice pritazlivy. Zenska nemuze byt zanedbana, pokud chce byt pro nekoho atraktivni. Ale tady se bavime o tom, ze slecna chce zaujmout lovce, kterej jich ma na kazdy ruce pet. Coz si stale myslim, ze pokud by neprevysovala ostatni obeti bystrosti, intelektem, smyslem pro humor, tak bude jedna z mnoha.

maargit
28. črc 2020

@evik19 omlouvam se zanoznaceni, to bylo omylem. Ale jinak si nemyslim, ze by zamilovanej chlap jednal takhle, jak slecna popisuje

evik19
28. črc 2020

@maargit Tak to přesně jsem děvčeti taky napsala, tenhle fakt zamilovanej není. Jen je prostě blbost, že chlap kolem třicítky se nemůže zabouchnout do sedmnáctky, což je tady bráno jako univerzálně přijatý a neotřesitelný fakt.

houskan
autor
28. črc 2020

@evik19 no jediný na co mě pozval tak nastolení fotbalek😂😂😂

orisek56
29. črc 2020

@kaja2016 Kdo v 17ti neni trapnej, je nudnej😂 A nebo jeste hur... zacne bejt trapnej ve 40ti😂😂😂

To mi připomíná výrok mého kámoše..... Hlavně když to má pic.u a dejchá to 😆😆😆😆😆

Promiň já musela, to mě zl vždy složí

ariadna12
30. črc 2020

@houskan no - je to riskantni podnik. Osobne by pro mne nebyl atraktivni - pri predstave takove pohlavni nemoci a soubezneho sexu s jinyma holcinama nebo pripadnou manzelkou😉. Pokud si chces jen uzit, proc ne, ale podle toho, jak uvazujes, cim ho zaujmout, cim byt pro nej vlastne vyjimecna, mas riziko, ze se zabouchnes a pak budes nestastna, az se dozvis, ze se kvuli tobe menit nebude. Jinak nejlepsi je byt dobyvana, at se snazi, at se dvori.

orisek56
30. črc 2020

@ariadna12 copak zabouchnout ale větší průser bude zbouchnout 🤣🤣🤣🤣

houskan
autor
30. črc 2020

@ariadna12 no já doufam ze žádnou pohlavní nemoc nemá, dá se i chytit přes kondom..ale to neva nemam v plánu s nim spat

ariadna12
31. črc 2020

@orisek56 ovsem to by ho zaujala dokonale - uz by ho nevidela.

orisek56
31. črc 2020

@ariadna12 tak já pochopila to že chce hlavně něčím zaujmout a tím by zaujala i zbytek rodiny ne jen pana Dona Qujota 😄 a spojení s ním by měla déle, teda řešila by déle, než by chtěla

Strana
z3