Jaké máte názory na kauzu Kramný?
Holky,
Zajímá mě kdo sledujete kauzu Kramný - jaké mate názory?😀
@irmamala to je blbost, to by pak nemohla zastupovat druhou stranu
@odula tak zrovna v tomhle případě to ale byli jen Egypťani, kdo určil jako příčinu smrti otravu. Češi ji naopak nepotvrdili. Tak proč by se Egyptani "stříleli do vlastní nohy"? Smrdí mi to tím, že si to tam předem nějak zařídil, myslel, ze se to bude tutlat a nepočítal, že se to tak rozmazne v ČR a bude se to znovu vyšetřovat
@terss včera jsem to dokoukala. A nějaký subjektivní pocit mám, ale nechtěla bych být soudce a rozhodovat....
Jako myslela jsem, že to bude "jasnejsi". Přijde mi, že spoustu věcí v tom dokumentu nacali, ale nedotahli (třeba jak tvrdili, že ta jejich těla měla kolem krku šňůry, které mohly způsobit ten otlak,co se připisuje proudu....nebo jak zmizel ten důkaz...), kdyby po tom víc šli, mohlo se třeba něco ukázat. Jinak ti psychologové v tom měli jasno, ale zase mi přijde tak lehké si vytvořit příběh a hodit to na někoho. Takže takový zvláštní dojem...
@fifinka2020 předpokládám, že ve spisu to bylo vše vyšetřeno velmi dopodrobna. Tohle byl dokument, ne snaha odhalit něco víc než už bylo odhaleno... takže nelze rozebírat vše do detailu, to by bylo desetkrát delší
@patypresdevaty cesi ji nepotvrdili, protože se pak vůbec nedorucili ty orgány, který to mohly potvrdit/vyvrátit. Stejný jako těch manželů z Británie.
@terss Voyo serial jsem videla, sledovala jsem i tehdy pred lety ta soudni liceni. Ja myslim, ze to udelal urcite, z jeho chovani - demonstrativni plac, zajem co se o nem pise misto truchleni, litovani jedine sebe, ocernovani Moniky, to jak zacal hned randit..atd. V tomhle dokumentu je taky vysmatej, dela mu to dobre, vylozene hraje roli. Jen myslim, ze to mohlo byt trochu jinak, ze treba nevrazdil proudem jak vypatrali, kdyz se ani nekteri znalci neshodli. Zvlastni bylo i jak obhajobe dali ten spatny snimek 1 srdce jakozto dukaz poskozenych srdci obou holek, nebo ze se ztratily dukazy. Taky jsem si vzpomnela na ten britsky par, tam se tenkrat az po case vysetrilo, ze zemreli na otravu, protoze ve vedlejsim pokoji probihala nejaka deratizace a pracovnici nedostatecne utesnili dvere mezi pokoji. Za me, udelal to. Motiv strach a potupa z opusteni, vedel, ze si zenu neudrzi. U ty Klarky uplne nevim, bud je bral jako celek, jak tam rikala Dzamila, nebo mi to prijde prave jako plan na to, ze ho diky tomu nikdo nebude podezirat, ze by prece nezabil dite, ktere ma rad. A s psychopatickou povahou dokaze vinu za tohle vytesnit, respektive si ji omluvit a zit s ni. A nemyslim, ze by takovej narcisek planoval sebevrazdu.
@odula o orgány šlo až později... říkali tam i, že měly v těle zbytky stolice plus další věci, které úplně nenasvědčují tomu, že by jim bylo zle... plus on byl taky úplně v pohodě, když s ním mluvila delegátka, když byl v tamní nemocnici atd
Já jsem byla přesvědčená od doby, co se to stalo, že to udělal on. Po zhlédnutí všech dílů na VOYO si myslím, že to byla ona, kdo otrávil sebe a dceru....vůbec mi nesedí ani ta její kamarádka, která vypovídala s manželem a ta Long Slámová - tragédie.
@zlataberta rozšířená sebevražda byla jedna z vyšetřovacích verzi - nepotvrdila se. Otrava byla vyloučena. Byl to on.
@enoli a čím je zabil? Měly že žaludku želé, takže otrava vyloučena nebyla a proudem je nezabil....taky jsem byla přesvědčena o jeho vině, ale teď nějak nevím🤷ona rozhodně nebyla svatá.
@zlataberta a co že jako nebyla svatá, co to je vždycky za dovětek.
@alice180 je to můj názor....prostě je jiný, než tvůj, to je celé😀
@patypresdevaty no i tak bych od dokumentů čekala, že to vysvětlí (zvlášť jestli to ve spise bylo). Přišlo mi to jako vcelku velké věci, které mohly ukázat,kde je pravda...a když se jen něco naznacilo, spíš to vneslo do toho rozsudku pochybnosti (aspoň na mě to tak pusobilo)
@zlataberta a co je to za názor ?
@zlataberta já jsem taky byla přesvědčena, že to udělal on. Když jsem shlédla tu sérii na voyo, tak mám taky pochyby. Neměli proti němu žádný pádný důkaz, jen domněnky. Stejný názor má i moje sestra. Je to celé zvláštní.
Asi to udělal on, ale jak.... To si asi navždy nechá pro sebe.
@palja no, právě, jak???
Já si myslím, že to určitě udělal on, myslím si, že je to měl celé hodně dobře naplánované, ale ty procesní chyby mi přijdou šílený!! Fakt mě děsí, že na základě vlastně nepřímých důkazů dostane člověk 28 let...Za mě to dokazují i ty lži bezprostředně po jejich smrti, které mu vyvrátili. Nejsem ovšem přesvědčená, že to udělal tak, jak tvrdila obžaloba. Po pitvě v Egyptě žádné zranění na krku, ale u nás zranění zjištěno, které klidně mohlo být od provázku, kterým byla těla zabalena - neřešeno. Absolutně nesouhlasil přepis toho jeho hovoru, kde měl údajně říci, že mu všechno vyšlo - neřešeno. Ty stejné fotky, které byly vydávány za dva odlišné snímky - neřešeno. Podle Slámové je kontext jasný, což si úplně nemyslím. Dost mě zarazilo jak říkala, že je vlastně úplně jedno, jak to udělal, protože stačí, že tam byl a nikdo jiný to udělat nemohl. A ač si o spolku Šalamoun myslím své, tak mi přijde drsný, že domluvili nezávislý tým z Anglie, kteří by přezkoumali vzorky tkání, aniž by byli ovlivnění tím médii, a vzorky se zničili...jediný kdo to rozporoval byli ti 2 znalci, kteří ale potom dostali podmínku a zákaz činnosti - šílený. Advokátka mu sehnala dalších 5 znalců a stejně to pro obnovu nestačilo....
Dost o něm vypovídá i jeho chování po návratu z Egypta ( možná i v Egyptě, kde ti novináři říkali, že brečel jen na kameru a jakmile se kamera vypnula, četl si komentáře pod články, aby věděl, jak působí na lidi), neustále mám v hlavě ten telefonát, když odjížděl z focení u hrobu/ů, kde se teda nechal vyfotit za peníze....
O jeho vině jsem přesvědčená, podle mě to je psychopat. A jestli někomu v tom dokumentu věřím méně jak Kramnému, tak je to jeho maminka....
Podle mě je největší psychopat tohoto dokumentu Etienne Bláha, bývalý redaktor Blesku 🤦🏻♀️😵💫
Za me je vinen a pravdu bude vědět on🤷.. Jen je zvláštní prostě jak ta jeho máma se ho furt zastávala, za celý díly si pořádně na ty holky nevzppmnela.. Na Klárku, na vnučku nepadlo ano slovo.. Furt jen brečela, ze Petr je ve vězení, ale že by plakala ue přišla o vnučku?
A keho sestra? Když byl tam tak mu pomahala, byli v kontaktu a na konci,že spolu nemluví? Proč?? Něco ji řekl? Vi něco a proto s nim už radši nechce byt spojována???
Nikdo nevíme jak by jsme se zachovali.. Ale nikdo mo netvrdte, že první co by jste udělali tak by jste volali na pojišťovnu, že je nejspíš manželka s dcerou mrtvá 🤔🙄
@hibou ano, hezky vystizeno, v čem ten dokument vlastně podle mě (možná nechtěně) spíš zpochybnil jeho vinu... jako pořád si říkám, že média můžou dost ovlivňovat a že člověk to musí brát s rezervou, ale vlastně tady mám pocit, že spíš tu jeho vinu zpochybnili.
@simkrk a víme, proč vlastně volal na pojišťovnu? Jakože tím něco sledoval?
@honatko092 jojo, o něm si to myslím od te doby, co řekl, že byl ve správný čas na správném místě
@simkrk
@fifinka2020 tento krok taky nechapu, tohle se mu moc nepovedlo...Jakože se probudím, zjistím, že moje manželka a dítě jsou mrtví a tak volám na pojišťovnu, co teda teď? 🙄🙄🙄

@irmamala https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ze-je-petr-k...
Tady píšou, že ho nikdy nezastupovala.