Jaké rodinné auto? V čem jezdíte vy?
Holky, jake mate rodinne auto?
My mame Transita (manzelovo) a Renault Clio (moje). Dceru vozime v protismeru a sedacka v Cliu musi byt pouze za sedadlem spolujezdce, coz je zatim v pohode. Jenomze cekame dalsiho prcka a dokud bude jezdit ve vajicku, tak no problem. Ale s pokracovaci sedackou nastane problem, ze nenaskladame celou rodinu do tak maleho auta 😂 (ja odmitam Transita ridit, navic po meste to neni uplne idealni auto).
A tak uz pomalu posilhavam po vetsim. Koukala jsem zatim na VW Touran a nebo Skoda Roomster.
Cim prosim jezdite vy? Hlavne ty, co vozi vice deti v PROTISMERU. 😊
Diky.
Jinak my máme automat i všechny senzory a asistenty, co do toho auta šly nacpat a super❤🙂
Chtela bych transporter, ale mam citroen c4 picasso grand. 7 mistne, 2 sedacky jsou v podlaze kufru. Mame ho asi pul roku, kupovali jsme bazarove. A jsem spokojena. Chlap. Ma octavku.
Máme Tourana, dozadu 2 děti (menší v protisměrné sedačce, velkej v normální) a já mezi ně s prstem v nose (pravda, pro prostorově výraznější maminku by to už nebylo). Takhle jezdíme delší trasy. Jinak já se začla učit řídit až loni (kvůli covidu se s dětma stitim MHD) a v pohodě.. občas teda mám problém s parkováním, ale to je problém mezi sedačkou a volantem, nikoliv typu auta 😂. Máme hodně starého bazaroveho, budem muset brzy koupit nové auto, a nejspíš zase Touran.. obří kufr, vejde se tam kočár na stojáka bez skládání, věci na týdenní stanování, celotáborový nákup pro děti 😂 prostě všechno. Když se vyndají zadní sedačky, tak je to fakt náklaďáček, vozili jsme v něm i nábytek když bylo třeba..
@alena_ Je fakt, ze Touran je zatim muj favorit. 😊 Muzu se zeptat, kolik vas stal? Koukam, ze na bazarech se da sehnat i kolem 130 tisic.
@felixfelicis Mate nove nebo bazarove? My na nove asi mit nebudeme, to je mininalne pul mega 🙈
@vercy88 Transportera jsme meli taky a za zadnou cenu bych do nej coby ridic nesedla. 😂😂
když jsme ještě byli s manželem spolu, kupovali jsme c-maxe a taky parádní autíčko
My máme rok výroby 2006, kupováno 2016 nebo 2017? 🤔 Za 120 000,- + po koupi nutná oprava za asi 10 000,- o které jsme dopředu věděli od původního majitele.. za tu dobu jsme do toho určitě dalších pár desítek tisíc narvali (loni 15000,-, předchozí roky si nepamatuji, radši si to nepíšeme 😂) 🤷 my tehdy víc neměli, půjčku jsme si brát nechtěli a v neposlední řadě jsme chtěli auto u kterého nám bude fuk, když to někde odřem, když tam hodíme zabahněný kočár z lesa, když povezem dříví na zahrádku.. 🤷 teď manžel pokukuje po Touranech za čtvrt mega 🤦🏼♀️ nové jsou samozřejmě pasé, to jsou děsné ceny.

Mame peugota 307 v kombiku. A je to zlatý auto co se týká prostoru na zadních sedadlech tak i v kufru . Kdyz jezdíme delší trasy ,tak se dozadu sednu i ja mezi dve sedačky a to nejsem žádný trpaslík 😀 a mam ještě dost prostoru. Strejda ma o typ lepsi auto Peugeot 308 a s prostorem je to úplně stejný i s kufrem .