Jakou rasu má můj křížený pes?
Ahojte, nevíte nekdo co by to mohlo byt za psa? Ze je krizeny vim.
A pokud by ste nekdo vedel.. do jake velikosti asi tak vyroste?
Nez me zacnete odsuzovat proc sem si porizovala psa o kterym nic nevim a bla bla.. byl to darek

To je fakt na věšteckou kouli. Ani rodiče nemuseli být už “čistí”. Také se přikláním k alespoň části labradora.
To ti nikdo neřekne, ten labradoří kukuč tam je, ale přijde mi na to malý, takovýhle oči navíc umi dělat i jezevčíci 😀. A víte o něm něco? Kdy se narodil, jaká byla matka?
Jinak pouliční směsky jsou většinou středního vzrůstu.
U pouliční směsky to dopředu nikdo neví. Můžou převládnout jakékoliv geny, ale nic maxi to nebude. Velká plemena jsou v těch 6 týdnech 2x takový, tohle je malé. Tipují taky střední velikost. Leda že by bylo hodně mladé, což doufám, že není... Že nevíte původ asi nikoho až tak nepohorší, ale hlavně aby dárek neskočil někde vyhozený.
@cherie24 jsou mu 2 mesice. Nene to uz je nas clen rodiny ❤️
Myslím že bude cca ke kolenům. Před deseti lety jsme si brali cca půlroční dlouho nohou krizenku (má v sobě určitě kus labradora i flata a kdoví co ještě) bylo nám receno zé bude většinou vzrůstu.... No a vyrostla jen je kolenům 😁
Neodsuzuju, taky mame kinder surprise z utulku a je to ten nejlepsi pes! Ma rok a my jeste porad nevime, co to doma vlastne mame 😅
U tveho bych ale podle tlapek tipla na stredni vzrust, prijdou mi spis mensi. (Stejnou vahu by ale muj nazor mel, kdybych to odecetla z listku caje. 🙂 Budete muset proste pockat, co z nej vyroste.🙂)
A co že není cistej. Je zivej a chudinka potřebuje lásku stejně, jako každej znackovej 🤗a taky bych myslela něco plus labrador... A velikost střední, takže ideál 😊 nebo z toho bude doga 😄 kdo ví
Nejaky plemeno retrivra tam je urcite. Jestli se vrtne touhle cestou tak to neni stredni velikost psa, ale velky pes. Podle velikosti ted ve dvou mesicich bych to na velkého psa videla. Je moznost v dospělosti zjistit rasu(rasy) dle DNA.
@malycanco Asi bych si davala pozor na ty screenshoty obrazu, pac jiné fotky nez tu kterou postujes, asi nechces dat videt.....😉
To bude něco s labradorem, ono dost vyčteš i z toho jak je velký ted třeba 😅 my mame jezevčíka s labradorem a ma v dospělosti 10 kilo 😂 taky to byla taková sázka do loterie po kom bude 🤣🤣
To bude něco s labradorem, máme taky křížence s labradorem 🙂
Kolik vazi?
To je dobře. 🙂 Spousta těchto vánočních dárků totiž končí po pár měsících přivázaných u stromu nebo vyhozených do pole.
Možná labrador křížený s něčím menším. Takže velikost v dospělosti bude asi střední.
@malycanco a jak vypada ted kdyz je dospely ? 🙂
@klokanka31 a jak vypada dnes? 😍
Lepší fotku nemám 😃
@klokanka31 to foto me totalne odzbrojilo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ma.uzasnej vyraz😂😂😂😂😂😂

Hlavu a ocas má jak labrador.Tlapy má docela velký,tak to nic malýho podle mě nebude