icon

Jdeme do 2. IVF. Také budete tento měsíc bojovat? 🙂

verry
18. říj 2015

Jdeme do 2.IVF... je tu někdo kdo bude tento měsíc také bojovat 🙂
pojdme se podpořit navzájem 😉

fori
29. říj 2015

@verry jj odpoledne, rano jsem nemela test, ale dneska jsem si kupovala zasobu 😀 😀 tady je srovnavacka ....horni 8 den po ET (rano), a spodni 9 ET (odpoledne)
Me to teda prijde hodne slaby........no uvidime rano......

verry
autor
29. říj 2015

@fori hlavně že tam neco je! rano bude tmavší uvidíš. A jak ti je? Bolí tě ještě břuch?

fori
29. říj 2015

@verry ani ne....spis jsem takova nafoukla....a unavena...ale to jsem porad...takze to neberu....mam strach ze je to zacatek konce...

verry
autor
29. říj 2015

@fori nevzdávej to, a věř tomu že to vyjde!!

fori
29. říj 2015

Jestli zitra bude zase jen nejaky duch..tak si myslim ze je to jasne, 10 dni po ET, ma byt aspon pekny duch, a ne ze ho tam budu hledat lupou....

renca1978
29. říj 2015

@fori jak pise verry musis verit...ja testovala i odpo a zatim vubec nic... 😒

renca1978
29. říj 2015

@fori ten spodní je silnější než ten vrchní

fori
29. říj 2015

@renca1978
@verry holky koukejte, testovala jsem ted vecer na jinem testu....ty fialovy jsou gs mamatest, ty jsem pouzivala u Elly a byly super....ted vecer jsem testovala na testu Lady max, z lekarny dr.Max....carka jak blazen....ted jsem spokojena

renca1978
29. říj 2015

@fori co jsem ti rikala o tech fialovych???nadhera...tichoucka gratulace...snad se taky dockam

fori
29. říj 2015

@renca1978 ja vim ze jsi to psala...ale jsou to ty GS, a ty byly driv modry...proto jsem na ne sazela....spis jsem neverila tomu Maxovi...a podivej...tak je luxusni carka.......no ja mam takovou radost....takze ocekavam ducha zitra u tebe 😀 😀 mas taky ty modry?

renca1978
29. říj 2015

@fori ty se mas...ja chci taky.....ja mam ty modry...ale strasne se bojim ze to nevyslo...a uz s tim nedokazu bohuzel nic udelat

fori
29. říj 2015

@renca1978 a co blaznis?..jsi dneska 6 den? Zitra rano udelej....a jakou mas znacku testu?

renca1978
29. říj 2015

@fori ja jsem dneska 5 den...mam Pregnant 10.jsou super...mela jsem je i pri 1.ivf....to cekani je hrozne dlouhy...

fori
29. říj 2015

@renca1978 dneska jsi 5 den vid? Ted jsem koukala do tabulky..takze bud uplne v klidu...ja mela u Elly az 7 den ducha...ted sice uz 6den, ale jak jsem se pak stresovala...testuj zitra a pozitri a zatim bud uplne v klidu...

fori
29. říj 2015

@fori tak ty vubec neznam....a u prvniho jsi mela kdy prvniho ducha?

renca1978
29. říj 2015

@fori 8 den...driv jsrm netestovala...to az ted pri tomhle cyklu mi tak hrabe 😀

fori
29. říj 2015

@renca1978 no vidis..tak neblazni....mas jeste 3 dny cas....ale ja uz dneska zacala byt nervozni a nastvana ze to nevyslo...ty carky byly hodne slabe....a co udela zmena testu vid?ted jsem v klidu...tesim se na rano...

renca1978
29. říj 2015

@fori moc ti drzim palce😉....u Viky jsem si byla jista ze to klaplo fakt jsem mela nejaky vnitrni pocit...nebo nevim jak to popsat...ted necitim nic 😒

fori
29. říj 2015

@renca1978 no tak ja ten pocit nemela ani tenkrat ani tes...presvedcil me az test....ale jsem vyrizena...jdu chrapat, rano zase vstavam.....zotra rano sem hodim foto...

renca1978
29. říj 2015

@fori tak se tesime...dobrou noc🙂

renca1978
30. říj 2015

Ahoj holky...u mne bilo..takze asi to nevyslo...uz si to zacinam myslet

verry
autor
30. říj 2015

@renca1978 seš ještě brzy!!! nestresuj joo???!! zkus to za 2 dny,brouku 😉

@fori tak jak to dnes vypada?? hod nam foto 🙂

fori
30. říj 2015

@renca1978 ahoj, prosim tě nešiiiiil, je hrozně brzo.....

@verry no já ráno v 6 udělala test a pádila do práce, a ted mám už chvilku čas....takže tady je

10 den po ET

renca1978
30. říj 2015

Dobry rano holky...ted na to koukam a mozna nejaky naznak druhe / tam je...ale hooodne slabounka vyfotit to urcite nejde☹

fori
30. říj 2015

@renca1978 pošli.....já duchařila 3 dny....

renca1978
30. říj 2015

@fori ja se to snazila vyfotit ale nic tam neni videt☹ zkusim vecer a kdyz tak poslu jestli tam teda vubec bude neco k videni...

fori
30. říj 2015

@renca1978 jasný, hlavně klid, testuješ moc brzo.. jinak my jsme všichni nachcípaný...Ella má strašný kašel, já jsem nakřáplá a manžela bolí v krku...takže všichni chcípáci....hele co může jako těhotná za léky když jsem nachlazená?

verry
autor
30. říj 2015

@fori tak ten je už je super, jen at sílí! je to tam!!! 😵 v těhotenství na rymu můžeš Pinosol, na krk Bioparox... jinak prostě čaj s medem a citronem a ležet 🙂

verry
autor
30. říj 2015

@renca1978 ukááá

renca1978
30. říj 2015

@fori takhle na zacatku muzes urcite paralen nebo ibalgin..pokud je to nevyhnutelny...samozrejme je lepsi nebrat nic...ale kdyz musis tak si ho vem.miminku neublizis...ja sama jsem zastancem nebrat zadny leky v tehu...pokud to neni nutny

Strana