Jdeme do 2. IVF. Také budete tento měsíc bojovat? 🙂
Jdeme do 2.IVF... je tu někdo kdo bude tento měsíc také bojovat 🙂
pojdme se podpořit navzájem 😉
@renca1978 ja si zatim nic nevzala....uvarila jsem si zazvorovy caj, a dostala jsem strasnou chut na cesnekovou pomazanku, tak jsem ji udelala, ted varim kruti a kureci na polivku....takze bojuji prirodne...jen vincentku...tu inhaluji....to muzu ne? Davam to i Elle, ma hrozny zachvaty kasle...mam pro ji jen Spiropent a Fenistil...co vam zabira na kasel?
@fori bioparox je hnus ale mě vždy při bolesti krku zabere, brala jsem v těhu několikrát- trpím na to. Dychaš to do sebe, ale do krevního oběhu se to nedostane... Vincentku taky můžeš popíjet. Vyvar by tě mohl postavit na nohy nebo česnačka je taky gut 🙂 jo a ja vždy nakrajim do talířků cibuli a v každé mistnosti mám - pěkně se při tom dychá.
jo a na kašel- se mi vždycky osvědčil zabal ze sádla na hrudník... teplý sádlo, pytlík nato ručník... malymu už to kolikrát zabralo-nejlepe na noc - zkus to.
pícham gonal a cetrotide...jestli bude ve středu odsatí tak et asi v pondělí říkala dr. ,minule nechali embrijka taky 5 dní do blastocysty, tak ted to bude asi stejny, uvidím co řeknou v pondělí
Holky foto nebude.jsem negativni ☹
Holky jsem negativní...... ☹
Uplne bilo....
@verry Ahoj, tak jsem nevydržela a dnes jsem testovala a světe dive se, mám dvě čárky 🙂 pořád na ně koukám jak na svatý obrázek. Po tolika letech snažení , už jsem nevěřila, že by jsem někdy na testu dvě čárky našla 😉 v pátek 6.11. jdu na krev, tak doufám, že se to potvrdí 🙂

@verry zkusim vecer a kdyz bude co tak poslu😉