Je kloubní výživa Alavis vhodná pro starší psy?
Myslíte že je dobré staršímu psovi koupit kloubní výživu? A má někdo zkušenost přímo se značkou Alavis?
Máme psa po operaci kolene a na doporučení vet dáváme sirup Aptoflex. A zatím dobré
Já myslím že určitě, mám kříženou labradorku, který bude 13. Už od 10 let dostává sirup Chondromix. Super se dávkuje a jednoduše se přidává do žrádla. Navíc jí chutná, veterinář pochválil, že máme dávat dál ikdyž už teď pomalu budeme řešit artrózu. Rozhodně jí to ale hodně pomohlo, skoro nekulhala celý 3 roky, až teď občas. Mrkněte na net. 👍🏼
Moje holka má ruplý vaz v koleni, operaci už nedá a na doporučení dr dávám kloubní výživu s CBD a musím říct, že dobrý.. jen teď přesně nevím, jaká to je, musela bych doma podívat
Dávali jsme našemu staroušovi alavis pro koně, dále b-complex a ještě cosi, ale to si nevzpomenu, měli jsme labradora, kteří trpí dysplazii a celkově na klouby plus měl po dvou mrtvicích
Ahojky ,ano já měla křížence Stafford s labradorem a od 5 let diagnostikovama artróza u zadních nožiček ,takže jsme na doporučení pana lékaře dávali Alavis + když bylo nejhůř i nějaké prášky na bolest hodně mi na to trpěla, vydržela do 13 let pak už se nemohla chudinka postavit ,zvažovala jsem tenkrát i operaci ,výměna kloubů,ale pan doktor mi to rozmluvil, že by se akorát minimálně tři roky trápila ještě víc a výsledek taky nebyl zaručený.
My jedině Alavis. Nejlepší zkušenost 👍👍

ano máme maltejzáčky a dáváme už cca půl roku kloubní výživu ArtiVit