Je mi 16 a jsem určitě v tom. Co teď?
Je mi 16 a asi urcite jsem v tom. Pritel s tim, tak trochu pocita, ale furt doufame v to, ze dojde menstruace. Moje myslenky furt smeruji na potrat a nebo co ? Sama nevim, co budi delat. Kdyz pujdu na potrat, tak se muze neco pokazit a bude celej zivot v pr*** a to bych nedala, chci mit rodinu. Pritel ma praci, zvlada vsechno je nejlepsi kluk pro me a udela pro me cokoliv. Nase rodiny nevim, jak by to vzaly. Co si myslite vy ? Furt je to zivy tvor :/
@sannnya A ted to vezmem obracene. Slecna si ted necha mimi vzit,pujde na skolu,najde si lukrativni praci,bude delat karieru a ve 30ti najednou zjisti (jako spousta jinych) ,ze jim detatko nejde. A pak ji bude rozjeta kariera a nasetrene penize leda na nic. Muj nazor je,ze kazdy dosahne toho na co se citi. Neni problem s odrostlejsim deckem dodelat skolu dalkove (ja to mam ted taky v planu) a najit si "podradnou" praci u pasu a vypracovat se vys i s ditetem. Ale nazor,ze s ditetem zivot konci neni z nejlepsich. Pokud se na mimi citi a ma to zazemi,at si ho necha.
@sunshine125 Přesně🙂
Ahoj, teď už asi není moc aktuální nereknunic nějak radit, nejspíš je už rozhodnutá, nebo to byl "planý poplach", což jí přeju, takováto situace je pro 16letou holčinu hodně těžká. Jen mě tak napadlo, jak se v některých komentářích zmiňuje, že je ještě dítě, a děti nemají mít děti - tohle podle mě argument není. Je mi jasné, že za to sklidím kritiku, ale pokud je člověk zralý na sex, měl by být i zralý na to mít děti, to znamená zralý být zodpovědný za to, co dělá. Mluvím všeobecně, přijde mi to zvláštní, že "děti", za které stále ještě mají zodpovědnost rodiče, můžou podle zákona sexuálně žít... neříkám, že to je špatné, ať si mají sex, ale co je na tom suprového, že holky mají sex od 15, cpou do sebe antikoncepci, a kdyby náhodou, tak co, můžu jít na potrat... 😒 samozřejmě někdo je v 16 rozumný dost, někdo zraje až do důchodu 😎 přeju všem -náctiletým maminkám, aby se svým rozhodnutím nebyly nikdy samy.

@nereknunic Jsi sice mladá, ale v dnešní době už se tak mladá maminka dokáže o miminko postarat, Já otěhotněla v 17ti letech. Neměli jsme nic, bydlení, přítel neměl práci, já studovala.. Mý rodiče šíleli a nutili mě do potratu. Já si rozhodla svoje, přítel našel byt, práci. V únoru jsem porodila a v květnu ukončila školu - úspěšně. Moje rodina Naty miluje a my s přítelem čekáme další. Rozhodni se, jak ty uznáš za vhodné. Věřím tomu, že se rozhodneš pro miminko 🙂 Hodně štěstí 🙂