icon

Je o měsíc napřed těhotná kamarádka výhodou?

ustaranaholka
22. dub 2017

Rano se mi pochlubila kamaradka,co bydli o barak vedle, ze je tehotna, je o mesic napred.Mam ji rada, vsechno, ale uplne se desim toho co bude az ji reknu, ze jsem taky tehotna.ona ma totiz tendenci vse resit, zvelicovat, vzdycky kdyz nema s kym jit vola me, jestli mam cas, se svym pritelem moc casu netravi.Mam takovej pocit ze ji budu mit stale za prdeli, sama nic moc neumi, jako varit a atd, domacnoct jakz takz,spis to udelala jeji pritel, protoze mu to jednoduse prikaze a on aby mel klid, to udela.Je urcite mit fajn nekoho k sobe, ale taky je urcite fajn mit svuj klid, rada se podelim o zkusenosti, starosti,ci podobne,ale nechci hysterceni a straseni a hlavne rozumy ze ona ma to a to zasebou..rada pak zajdu jezdit s kocarkem,ale zase naopak budu rada sama, proste to chci v klidu a po svem, vsechno co nevim, si prectu na netu, zbytek se doptatm u doktora, nechci se stranit,ale chci si to zit po svem..jsem proto divna?????

lv
•
22. dub 2017

Vše je na tobě - co jí dovolíš. Pokud tě její výlevy nebudou bavit, budou ti nepříjemné apod., zaraž je, omez čas s ní atp. A na druhou stanu také - pokud je to dobrá kamarádka, je ti blízká, její povahu znáš je na místě tolerance 🙂

koordinatorka_odboje
•
22. dub 2017

Moc nechapu, proc se s ni bratrickujes, kdyz ti leze na nervy.

ustaranaholka
autor
•
22. dub 2017

@koordinatorka_odboje tak uplne nevadi..ale v mezich..chvile,pokecat..a pak az za dlouho zas

odula
•
22. dub 2017

Jo jses divná.

odula
•
22. dub 2017

Sorry hele musela jsem. Mas rozum, ne : chceš - dělej,bav se, nechceš - nedělej, nebav se. Není to přeci žádnej obrovskej problém, tak proč ho tak dalece řešit - malinko zvelicovani, ne?, 😉

nafuka
•
22. dub 2017

já ti rozumím, stačí ti ji vidět občas a nechceš aby ti kecala do těhu a péče o dítě.kámošku lehko odpálkuješ, horší je rodina.

kacireksro
•
22. dub 2017

my jsme dokonce z kamoskou byly tehotne na den stejne i termin byl stejy,byly jsme jak pres kopirak a jsem rada,ze mam kam s malou zajit a pokecat.to ze jsme byly tehotne stejne,jen jsme se tomu zasmaly.delaly jsme si z toho srandu ze budeme jak v tom filmu jak porodit a nezblaznit se 😀 sice nebydlime vedle sebe.myslim ze jak se tve kamaradce narodi male,bude mit tolik starosti,ze treba nejake prkotiny nebude resit.čas ukaze

laurinka2016
•
23. dub 2017

Jak už to tady některá maminka psala je to čistě o tobě ty si nastavis hranice kdy ji chceš vidět, mluvit sní jít na procházky a kdy prostě nechceš, já jsem byla ráda za to že jsme byli 4 co byli těhotné ve stejný čas, nejlepší kamarádce se narodil syn o necelých 5 měsíců později a je to super, dáváme si rady naslouchame, chodíme s dětmi ven do hernicky.... Já v tom vidím jen plus když chceme být spolu tak jsme když ne tak se nevidíme jak dlouho je libo. Po porodu teprve poznáš že je fajn že s tebou někdo,, cvokati " z mateřské 🙂

puresin
•
24. dub 2017

@ustaranaholka A mne prijde, ze se malicko nudis, ze resis takove prkotiny jako "co by, kdyby".
Na drbarnu si zkus koupit treba Blesk, tam taky nenechaji na nikom nit suchou.

marie100
•
24. dub 2017

@ustaranaholka,

divný to není. Asi ti ta dotyčná nesedne už teď, páč normální bys asi neřešila. A každý si k Tobě troufne jen to, co mu dovolíš, jen se to naučit říct 🙂.