icon

Je pravda, že se mužům nelíbí vyšší ženy?

Včera v 06:32

Spolužák se vyjádřil dost necitlivě, že mě lituje, protože budu mít problém si najít muže kvůli výšce. Měřím 176 cm, ano, jsem vyšší, ale doteď jsem s tím byla v pohodě.
Prý můži preferuji nízké ženy, a ne vysoké mužatky. Hodně mi to ublížilo a pořád přemýšlím, co je se mnou špatně.

Strana
z2
prvomamka
Dnes v 07:49
@eviicka

@prvomamka co je špatného na tom, co napsala
@korin? Však je to pravda, pokud někdo kohokoliv pošle do háje kvůli vzhledu, tak nestojí za to, aby se tím ten dotyčný trápil.

@eviicka Nikdo nikoho neposlal do háje. Tvoří se jen myšlenka, že by mohla. Tvoří se bezdůvodný strach z vysokých žen, protože by mohly ublížit. Budujte radši sebedůvěru dotyčného, místo strachu.
Je dost pravděpodobné, že zažije odmítnutí, ať už je jakýkoliv.
Specifikovat, která žena ho může odmítnout, už od matky je dost bolestivý.. jakoby nebyl už pro matku dost dobrý.
Je to téma co se tu řeší, každému se líbí něco jiného. Může ho odmítnout stejně tak vysoká jako malá dívka.

mrkvovydort
Dnes v 08:21
@prvomamka

@korin takže už v něm budujete odpor k vysokým ženám, protoze je tam šance, že ho odmítnou.. skvělý👍 zasloužíte metál.. takhle asi vznikl ten názor chlapce, který se tady právě řeší 🤔

@prvomamka tím, že klukovi vysvětlí, že někdo má s výškou problém a že to nemá nic společného s ním (takto jsem to pochopila), v něm imo naopak buduje zdravé sebevědomí a ne odpor nebo mindrák.

Vždyť tvl úplně to stejné děláme tady s autorkou - vysvětlujeme jí, že ano, někdo s tím může mít problém, ale že ten problém je na jejich straně a ne s ní.

korin
Dnes ve 12:54
@mrkvovydort

@prvomamka tím, že klukovi vysvětlí, že někdo má s výškou problém a že to nemá nic společného s ním (takto jsem to pochopila), v něm imo naopak buduje zdravé sebevědomí a ne odpor nebo mindrák.

Vždyť tvl úplně to stejné děláme tady s autorkou - vysvětlujeme jí, že ano, někdo s tím může mít problém, ale že ten problém je na jejich straně a ne s ní.

@mrkvovydort Ano, přesně tak. Děkuji.

Strana
z2