icon

Je sex bez závazků morálně přijatelný?

29. zář 2024

Ahojte, neviem si pomoct ale velmi ma laka sa len tak s niekym stretavat na sex. Ja viem ze je to amoralne ale ta myslienka ze je to prave to “zakazane ovocie” tak ma to laka a neviem to pustit z hlavy von. Zazili ste nieco podobne?

petulkadodo
•
29. zář 2024

Tak to zkus, když tě to láká. Pokud jsi singl a netoužíš po vztahu, je to fajn. Friends with benefits mají něco do sebe. Já na dobu, kdy jsem měla tyhle "nevztahy" vzpomínám docela ráda 😊

barulina
•
29. zář 2024

Co je na tom amorálního. Ne celý svůj život jsem ve vztahu, ale celý svůj život( co můžu) mám sex

felis
•
29. zář 2024

Ve 21.stoleti bych asi neřešila, jestli je tohle morální nebo zakázané ovoce. Asi se dejou horší věci 😉 jestli Te to láká, tak jdi do toho.

cherie24
•
29. zář 2024

Ano, na vysoké se tohle dělo celkem normálně. Nic nemorálního to už dávno není. Nečekej ale žádné přehnané zážitky. Náhodný sex 2 lidí, kteří vzájemně neví, co se druhému líbí, není většinou až takové terno. Já se třeba takto tenkrát domluvila se svým ex na vzájemné výpomoci v posteli. U něj to byla jistota dobrého výkonu a ten adrenalin z tajného scházení tam byl taky fajn. Lepší to zkusit za mlada než nad tím přemýšlet, když už má člověk rodinu.

me_druhe_ja
•
30. zář 2024

Pokud se tím nikomu neubližuje dělej co se ti líbí. Sex jen tak, sex party, trojka, žena...fantazii se meze nekladou. 🙂