Je tu maminka, co čeká nebo se snaží o čtvrté mimi?
je tu nejaka maminka co ceka nebo se snazi o ctvrte mimi?
@anansie40 koupim a dam vedet 🙂
@lenka56501 dekuji 🙂
Asi bych mela neco o sobe napsat 🙂 bude mi 32, mam 3 syny Alexandr 11, Matyas 8 a Pavel 2. Snazime se uz od vanoc a zatim se nedari. Jsem po 2 cyklech na clostiku. A nejmensiho stale kojim.
@anansie40 dekuji 🙂 no da se rict, ze ano. Prvni byl nasledujici mesic po dobrani antikoncepce. Kdyz jsem prvniho kojila a snazili jsme se, tak jsme tomu nechavali volny prubeh. Snazili jsme se rok a po odstaveni malyho jsem byla do mesice tehotna. A treti byl na prvni stouch 😀
@krtecek75 tak do ctvrtice by to chtelo holcicku 🙂
@lenka56501 tak aby to nakonec nebyl páreček 😀
@lenka56501 clovece vis, ze bych zase radsi kluka? 😀
@anansie40 tak jsem si delala test a je negativni.MS se dostavi,tak snad pristi cyklus.
@lenka56501 tak to jsme na tom stejně, akorát ms pořád nikde, ještě že se můžem těšit na další cyklus 🙂
@anansie40 procitala jsem diskuzi "test negativni,presto tehotna?"Spousta negativnich testu po ms a byly i presto tehotne.Ale muj pripad to urcite nebude 🙂 .Zkusim si dalsi cyklus koupit ovu testy,nikdy jsem je nedelala,tak bych to projednou zkusila.
@lenka56501 no já bych se při tom množství různých testů, co se dneska prodávají, ani nedivila, že se jim vždycky nedá věřit, od loňského září už jsem jich pár zkusila a pokaždé se mi dostal do ruky nějaký jiný, zatím z toho neplaším, spíš si taky myslím, že mi ms ještě dorazí. Ovu testy jsem taky nikdy nezkoušela, ale do nich se mi zrovna nechce, to už bych pak celý měsíc jenom testovala jak blázen 😀
@anansie40 dnes se mi ms dorazila,tak se uvidi jestli se to podari tento cyklus
@lenka56501 tak to jsem cekala, ze nakonec nedorazi... ale on se aspon clovek vic tesi a vic si vazi (mluvim ted aspon za sebe, je to pak mnohem vetsi radost a dar).
vycistis telo a jede se dal 🙂
@verusky jojo 🙂 .Nam se nikdy nepovedly deti hned v prvnim cyklu.Nejstarsiho syna nepocitam,ten byl neplanovany.
@lenka56501 tak jsem na tom úplně stejně, akorát mi ms dorazila už včera v noci, tělo a psychika si se mnou pěkně pohrává a musím říct, že nám to včera bylo i dost líto ☹ no nic no jedeme dál... 😒
@lenka56501
@anansie40
holky, ale ta radost pak 🙂 ja ty mesicky vzdycky tak nerada mela. dokonce jsem dvakrat spinila jakoby zahnizdeni... a pak nic, za par dni mesicky. a byla jsem hodne zaujata a az ten posledni mesic smireni, ze teda nic, no... a on se clovek fakt asi nejak otevrel nebo co. ja toto zazila poprve a je to svym zpusobem silene cekani a zklamani, ale pak krasne 🙂 🙂 az ted jsem poprve brecela u dvou carek (s miminem v naruci, protoze jsem zrovna testla a ona se vzbudila v posteli, tak jsme k ni utikala).
holt vsechno krasne se rodi z bolesti...
@anansie40 to se jeste nejaky drobek povede a na pateho asi radsi nic riskovat nebudeme 🙂
to je asi jeden z duvodu, proc jsem nikdy nekalkulovala s detma (za rok se to vic hodi, prve neco, pak deti atpod.), protoze bych se bala, ze bych pak byla blokla... (proc ja blbec to nezkousela hned!). pritel (jak jsme ted od sebe) mi napsal, ze to ctvrte chtel, az bude jeho nejstarsi na vysce, tzn. za rok, za dva. tak toto mi uplne nerekl, ale ja bych s tim nakonec take nesouhlasila, viz vyse. ale ted pozde bycha honiti 🙂 (ja jsem spokojena, jen ted jsem nejaka nervozni na mimino, spatne zaspava).
@anansie40 to se jeste nejaky drobek povede a na pateho asi radsi nic riskovat nebudeme 🙂
to je asi jeden z duvodu, proc jsem nikdy nekalkulovala s detma (za rok se to vic hodi, prve neco, pak deti atpod.), protoze bych se bala, ze bych pak byla blokla... (proc ja blbec to nezkousela hned!). pritel (jak jsme ted od sebe) mi napsal, ze to ctvrte chtel, az bude jeho nejstarsi na vysce, tzn. za rok, za dva. tak toto mi uplne nerekl, ale ja bych s tim nakonec take nesouhlasila, viz vyse. ale ted pozde bycha honiti 🙂
@verusky tak takové to rozhodování, zda dítě už teď nebo až rok za dva si může dovolit dvacetiletá zdravá holčina, co má biologického času habaděj (zhruba následujících 20let) 🙂 u mně je to přece jen už o něčem jiném nejen z toho biologického hlediska, jelikož šance otěhotnět jsou omezené, ale i jinak to vnímám tak, že dalším miminkem bych nic ze života neztratila, v ničem by mě neomezilo a určitě bych si ho užila. To, kdy děti přijdou, to je právě ta nevyzpytatelnost života, kdyby všechno bylo podle plánu, tak jak si to někdo vykalkuluje, bylo by to moc jednoduché. Život pro mě spočívá právě v tom umění přijmout věci, i když se to zrovna nehodí do krámu. Ten tvůj teď trochu pozdě hledá výmluvy, aby se vyvlíkl ze zodpovědnosti, pořád to ještě asi nepřijmul 😒 A klidné nervy přeji, nejen k tomu uspávání 🙂
My jsme se snažili o čtvrté přesně rok. Máme kluky 18,13, holčičku 5let a začátkem prosince čekáme další holčičku. Strašně moc se těšíme, vždy jsme chtěli velkou rodinu i když někdo z okolí třeba říká že jsme blázni. Myslím že je to každého věc. Přeju všem zdravá miminka a krásné těhotenství všem maminkám! 🙂
@lucikvr to budu rodit cca mesic po Tobe 🙂
ja jsem predloni potkala znamou s kocarem- jee, ty mas miminko! no ja chtela ctvrte, manzel ne, ale jednou si to nepohlidal a ted je stastny, ze miminko ma.
nedavno jsem se dozvedela, ze cekaji pate (one mamince je ted 40), tak pry uz tak nadsena neni, ale samozrejme (jak ji znam), naprosto to vitaji 🙂

@krtecek75 vitej mezi nami 🙂