icon

Je tu maminka s miminkem, co je znovu těhotná?

klara0000
27. dub 2017

Dobrý den , mám otázku, je tu nějaká maminka co má doma miminko (ja mam doma osmimesicniho kluka) a zjistila ze je těhotná?

Strana
z3
almara2
Autor odpověď smazal
uzsezasenudim
28. dub 2017

Jo taky se mnozime jak kralici. Synovi tez bylo 8m, kdyz jsem zjistila, ze jsem v tom. Ted jsem v 6. Mesici. A teda bylo to zcela planovane. 🙂

klara0000
autor
28. dub 2017

@hypermouse tak to jsem zvědavá jsem po císaři

klara0000
autor
28. dub 2017

@almara2 taky si chci pořídit nějaké nositko abych mohla nosit uz novorozence a třeba svého prvniho syna v golfku anebo pak mimi v kocarku a to stoupatko

klara0000
autor
28. dub 2017

@natysnovec mě teď bude 24, a právě ze jsem vážila skoro 84kg a začala jsem.cvičit tak dva měsíce cvičim a vážím teď 80kg , chtěla bych ale ve cvičení pokračovat

klara0000
autor
28. dub 2017

@astyna ja teda doufám že nebudu muset ležet třeba n v nemocnici kvuli toho, je fakt že teď mě jizva poboliva ale to je asi normální

natysnovec
28. dub 2017

Ja mam se cvicenim dost problemy.Neumim poradne pit a doktori mi rekly ze dokavad se to nenaucim tak neschodim ani gram.A nejde to pac mi nefunguje limfatickej obeh.A hlvne zacnu schazovat az ukoncim druhe tehu.Manzelovi to nevafi a ani to neni opravdu viddet jen mam povadle bricho(a me to taky nekterak neomezuje)Ale mam strach ue nezvladnu to druhe zda ro bude tezke.To me zajima a ne moje vaha.

natysnovec
28. dub 2017

A hlavne mam pohybu dostatek.Mala,pes x jeste bydlime na vesnici.Takze tak.

letadlo13
28. dub 2017

@klara0000 otěhotněla jsem, když měl malý necelý rok, v tu dobu usínal v 11. večer i později (nespavost/hyperaktivita, dneska vím, že to byla reakce na hexa vakcínu). Kojila jsem ještě asi 3 měsíce, pak se naštěstí nějak odstavil sám. Těhotenství bylo náročné, ale neměla jsem potíže, pořád jsme chodili ven do lesa na hřiště a tak. Hlavně to horko celé léto.
Nejdřív jsem pořídila druhý šátek a vázala miminko na kojení do kolíbky, to nosítko moc nenasimuluje. A starší v kočáře, chodit uměl, ale nešel, kam bylo třeba, jinak bych ho neodtáhla odnikud a nikam bychom nedošli. Kojit za pochodu byla nutnost, jinak bychom nemohli ani z domu (listopad). Nakonec jsem koupila dvoukočár jané, není nic moc, je dost jetý, ale zlaté, je skladnější než ten můj jednoduchý a můžeme kamkoli vyrazit vč. všech krámů.
Žárlivost neproběhla, ještě byl moc malý a přišlo mi, že to pořádně ani nechápal, hned jsme se zžili, asi týden pak trvalo vychytat systém činností k dokonalosti. To roční dítě je fakt takové přerostlé mimino. Teď má starší přes dva a malý 7 měsíců, to je teprve čoro moro, to malé mimčo bylo luxusně nenáročné, a to to byla samá kolika.

ojo
28. dub 2017

Mému nejstaršímu synovi bylo 8 měsíců, co jsem zjistila, že jsem opět těhotná 🙂 takže rozdíl 16m a loni bylo malému 3 měsíce, když jsem zase otěhotněla...rozdíl 12,5měsíce (třeťák šel o 14dní dřív, jinak jsem měla stejný TP) 😀 😀 mě to třeba nijak nevadí, děti jsou hodné, budí se mě jen 1x za noc....a s odstupem času, na starších synem si ten malý rozdíl fakt chválím, od mladšího 2 let jsou to parťáci, co si spolu vyhrajou 🙂 pokaždé jsem teda měla dvojkočár, bydlíme na vsi...teď to bylo nutnost, páč třeťách začal chodit až tento týden 😀 ale jinak bych to řešila tím stupátkem, nosítko mám také, ale když jdu na procházku nebo do města, tak je pro mě pohodlnější kočár, dám do něj spoustu věcí, nemusím se trápit vázáním apod...nosítko jsme používali na výlety, kde to nebylo vhodné s kočárem...

natysnovec
28. dub 2017

Myslels sem ze mi nelkdo rekne co a jak.Tak nic dekuji a naschle

klara0000
autor
28. dub 2017

@natysnovec ja taky moc nevypiju vody.. Ale shodila jsem za dva měsíce necelá čtyři kila

natysnovec
28. dub 2017

Ale tady vvubec nejde o moji vahu ale o to zda otehotnet nwbo ne.Tady opravdu nerisi lidi to co maji.Psala jsem jednoduchou otazku ohledne miminka na to jsem chtela odpoved ne na moji vahu.Vaha neni vsechno kdyz clovek nevazi 150-200kg

natysnovec
28. dub 2017

klara0000:A jsi zravotne na tom dobre?Asi ano kdyz to jde.Ja bohuzel ne!!

belleelle
28. dub 2017

@klara0000 ja se hlásím jako další, dcera mela 8,5 a ja nasla //. Podotýkám, že obrovská náhoda. A kojila jsem též.

dora13
28. dub 2017

@natysnovec nevykladej si to zle, nemyslim to zle, ale v tehle diskuzi se resi neco uplne jineho, mozna proto na tebe nikdo nereaguje. Doporucuju zalozit vlastni diskuzi na toto tema, tak najdes odpoved spis.

natysnovec
28. dub 2017

Ja mam dite a snazime se o druhe ale chci vedet jaky s toho mam mit pocit zda se ro da zvladnout apod.a to si myslim ze je take twma teto stranky.

ldik
28. dub 2017

ja nasla // kdyz bylo synovi 9 mesicu. chvili jsem se s tim srovnavala a stresovala jak to zvladnu. hlavne taky co s kojenim. nakonec se ro vyresilo samo, pac jsem o mleko velmi rychle prisla. mam uzasnou tchyni, uz v duchodu, a ta si pak maleho brala klidne na cely den, abych mela trochu klidneji doma. kluci jsou od sebe skoro presne 18 mesicu. ted je jim 2,5 r a 1 r. oba neskutecny draci. jak pisou holky vyse, jsou dny na masli a dny v pohode. neboj, proste to das, nic jineho ani nezbyva 😉. dulezite je najit si nejaky rezim a pokud mozno davat deti spat zaroven, abys mela cas si taky odpocinout. pomoc rodiny a manzela je taky moc dulezita, najit si cas pro sebe a odpocivat.

klara0000
autor
28. dub 2017

@belleelle a he to zrovna v tuto.dobu? Nebo uz máš miminko na světě?Můj syn je prsomil tak jsem zvědavá jestli ho budu pořÁd kojit kdYž bude mimi na světě

klara0000
autor
28. dub 2017

@natysnovec tak pokud na tom nejsi zdravotně dobře, pobavila bych se o tom s lékařem zda mohu otěhotnět, ja jsem založila tuto diskuzi na téma kdYž maminka zjisti ze je těhotná a ma uz doma třeba osmimesicni miminko 🙂

klara0000
autor
28. dub 2017

@ojo tak nejlepší na tom.je ze si děti spolu vyhrají a budou i do budoucna tahat za jeden provaz to se mi líbí

ojo
28. dub 2017

@natysnovec a co čekáš za odpověď? všechno se dá zvládnout, když člověk musí 😀...tohle je totiž dost subjektivní, někdo ti napíše, že to byl mazec, ale třeba pro mě to docela pohoda, děti jsou hodné, v noci spí, nevím, co ti konkrétně napsat, jestli jak vypadá můj den nebo jak krmím, jak zvládáme chodit ven nebo co vlastně chceš vědět...

klara0000
autor
28. dub 2017

@ldik ja se právě stresuju jak to vše zvladnu a tak , ale budu muset , no ja doufám že o mléko nepřijdu.

venulka1
28. dub 2017

Ahoj mam deti od sebe 21mesicu zvladli jsme to bez sourozeneckeho kocaru syn jezdil na motorce vedle me doma se to taky dalo zvladnout jen je u problem je uspat nebo se v noci navzájem budi a pak ječí oba ted maji 4 a 2 a nekdy je to dobrej hukot 😁 ale super rada bych jeste jedno

klara0000
autor
28. dub 2017

Holky a jste některá po císaři?je to opravdu riziko tak brzo otěhotnět?

dora13
28. dub 2017

@natysnovec ano, ale ne primo tohoto vlakna, teto diskuze.

klara0000
autor
28. dub 2017

A hlavně budu.muset naučit syna uspavat jinak než kojenim a spaní v postýlce. Jak to máte vy holky ?

natysnovec
28. dub 2017

@ojo ahoj Dekuju!!!! Ano jak to vypada kdyz se to miminko narodi.Jen s toho mam strach.Moooc Dekuju zza tuhle odpoved

belleelle
28. dub 2017

@klara0000 už je mám obě 😉 rozdíl 16,5m, a mladší má 15m.
Jakmile jsem zjistila druhé těhu i z krve, ráno jsem nakojila a večer už nic. Takze m jsem kojila 8,5m straší a 10,5 m mladší. Přestala jsem, protože jsem nechtěla, aby si to pak vyčítali.
Strasne štěstí bylo, ze jsem mela 2 plenkove deti par mesicu. Starší jsem to rychle odnaucila.
Koupili jsme pro mladší na spani na zacatek pojizdnou kolébku-kosik. Pak ji mezi 3-4m dali do detske postýlky a starší uz do vetsi postýlky 140cm se zabranou.
Na vycházky to bylo horší no, uz si příště tolik kočárek neuzijes. Jinak jsme meli chvili stupatko a pak uz nic. Žádné šátky ani nosítka jsem nemela. Pořídili jsme polohovatelnou ohratku cca od 2-6m, aby si mohla mladší hrát, pak uz jsem je mela spolu na zemi.
Režim ok, mladší se strasne rychle přizpůsobili, a chodi spat spolu po obede i vecer.
Pri kojeni musis mit vse nachystane pro straší piti, hracky, něčím ji zabavit vedle sebe.

klara0000
autor
28. dub 2017

@belleelle to je super, u nás asi bude problém odbourat kojení-večer mi u toho usne..
No chci si pořídit nositko,určitě to stoupatko a ja.doufám že bude šikovný a rozchodi se.. jsem tak pocitala že tp by byl v prosinci eventuelně začátek ledna tak to by musel být starší asi v golfku kdyby nechtěl.chodit a mimi v nosicce..
Ale začínám se těšit na to až si budou spolu hrát 🙂

Strana
z3