icon

Je vykopání urny z hrobu trestné? Zjistěte více!

annoonniimm
29. kvě 2023

Dobrý den, chci se zeptat zda je to někdo kdo se v tom vyzná. Máme rodinnou hrobku nedávno jsme tam pohřbily dědu a jeho sestry který jsou na něho naštvání ho prý vykopaly nevíme okolnosti zda oni samy nebo hrobník a co je teď s urnou.. my se snimi neznáme. Je trestné ho vykopat? A nejvíc nám jde o tu urnu bojíme se aby jí nevyhodily 😔 nebo daly buch ví kam..

Strana
z3
hanyzka11
31. kvě 2023

@betelgeuzz jj😁 Taky pořád vyhlížím odpověď autorky. Každopádně chodím sem číst každý nový komentář. Přijde mi to zajímavé a hlavně jiné než dotazy, které jsou tu běžně ☺️

betelgeuzz
31. kvě 2023

@apokalismus nám během 20 let zemřelo 5 členů jedné rodiny, urny jsou v jednom hrobě, s rakvemi bychom potřebovali minimálně dvě další místa.

hanka_12345
7. čer 2023

@klokanka31 jej ja si nevsimla tve reakce...proc v noci? :D

klokanka31
7. čer 2023

@hanka_12345 Já nevím, asi koukám moc na horory? 😃 Mně se prostě okamžitě vybavila scéna jak z hororu - temná noc, někdo jde za svitu lucerny na hřbitov s lopatou nebo krumpáčem aby teda někoho vykopal/zakopal...Fuj 😨

hanka_12345
12. čer 2023

@klokanka31 tak tam asi pujdes nejspis pres den ne? 😂😂

pju
4. lis 2024

@janule0123 my máme v rohu pod hlínou betonovou schránku na 4 urny což je vlastně zakopána.

pju
4. lis 2024

@klokanka31 protože třeba přání pozůstalého a nebo otázka peněz do země je o dost dražší a nebo taky dříve se pohřbívali většinou jen do země a lidi mají některé hroby i 60 let v pronájmu

Strana
z3