Jméno Nela nebo Ella?
5. led 2017
Tak nám dnes byla na ultrazvuku podruhé jasně potvrzena holčička 🙂 když jsme ji viděli, vyřadili jsme jméno Melánie. A zbývají už jen dvě jména 🙂 takže buď to bude Nela nebo Ella 🙂 manžel je pro druhé, já pro první 🙂 co vy na to? Názory 🙂 už snad naposled 😀 děkuji
Předchozí
Strana
z2
Ani jedno, taky mi tam vadi moc L. Ale hodilo by se dvouslabicne jmeno, takze z vasich variant bych si vybrala Emu.
@martiniquest My třeba ve výběru máme Ellu, ne proto, aby byla IN, to už teď v tom množství ani není 😀 Jen se nám to tak u tohoto jména líbí víc 🤷♀️🙂
Předchozí
Strana
z2

@janina92 půjdu proti proudu, ale jsem ovlivněna🙂. My máme Ellu. Úplně to nebyl můj favorit, ale když jsme vybirali těsně před porodem, tak prostě ta dvě L do toho jména sedí- tím, že je to cizí jméno (jasne, skoro vsechna jsou cizí, ale chápeš🙂, tak mne prostě ta varianta s jedním přijde jako chyba (I když vím, že jde). Jako třeba u Emy/Emmy bych dvě nedala (I když kamarádka má a nic proti), ale tady mi to do toho jména nějak sedí. A ono počkej, vzhledem k těm trendům, i když dáš Nela, tak se jí pak budou ve škole ptát, jestli s jedním L 🙂. Tik chci říct, že bych vybrala, co se vám líbí a tohle zas tak neřešila...