Jméno pro chlapečka, máte nějakou inspiraci? 🙂
Ahojky , jsem v sedmém měsíci těhotenství a zatím jsme se s přítelem neshodli na jménu pro chlapečka.Přítel pracuje v zahraničí , tak je tím dost ovlivněn.Nejsem proti zahraničním jménům , ale přece jen bych brala něco s čím nebudou mít děti problém to později vyslovit , nebo napsat 🙂 A chceme se vyhnout mnohočetným jménům , jako jsou Jakub , Jan , Tomáš... i když jsou krásné , je jich opravdu moc.Máte pro nás a další takové jako jsme my prosím nějakou inspiraci?? 😀 😀
David, Daniel, Filip, Alex, Max, Tomas, Nikolas....
Kdybych měla syna, jmenoval by se buď Jáchym, nebo Viktor 🙂
Leo, pokud chceš krátké a i znějící mezinárodně..
Robin
Jonatán (ale je to dlouhý)
Vincent
Alan
Jiří,Šimon,Štěpán,Aleš,David,Dan..... těch přece je,ale každý má jiný vkus,no. A je to dobře,aspoň se všichni nejmenujeme stejně 😀
René
Adam 🙂
@petrabaks my žijeme v zahraničí a taky jsme to řešili. Nakonec budeme mít Vincenta. Je to jméno používané v celém světě ale i u nás v dřívějších dobách (i když spíš ve variantě Vincenc). A jmenoval se tak můj pradědeček. Takže nedáváme žádnou exotiku, ale lidé si s tím budou umět poradit, ať už budeme žít kdekoliv 🙂
jeste me napadl Felix, Damien, Elias, Hugo, Leo, Teodor, Marek, Mario, Martin, Michael, Natan, Oskar, Ralf, Robert, Robin, Simon, Timon, Zacharias...a muj milovany Tobin
Mi se strašně líbí Timotej, Richard a William 🙂. To třetí bylo u nás pasé absolutně se to nehodilo k příjmení 😀. Ale až budu mít dalšího kluka, tak to bude buď Richard nebo Timotej! Chlapa prostě zpracuju 😅
Dominik ;) Elias je super.
My teda jeste miminko nemame ale snazime se o nej a manzel si stoji za Benediktem (Ben) nejdriv mi to prislo sileny ale cim dyl to tu posloucham tim vic se mi libi..🙂
Původne jsme chtěly Valtra ale jelikož bude mít přijmení po mě a to by se nehodilo tak jsme vybrali Tomáše 🙂 po tatínkovi ale ten Valtr se mi hrozně líbí 😉
Dominik, Patrik, Marek, Radek, Samuel..🙂
Za mě Vítek 🙂
My mame Samuelka, a libi se mi hooodne Timothy- Timotej 🙂
My měli pro kluka naplánované Oliver
Albert
Joel 🙂
My máme Nicolaska, pokud bude druhy kluk tak to bude Maxík 😉 ....jinak se mi líbí třeba - Eliáš, Theo, Oliver, Tobias, Viktor, Alex... 🙂
My mame cizi prijmeni a pribuzne v zahranici a vybrali jsme (teda ja) jmeno Dan.je to neutralni jmeno a bude se i jim dobre vyslovovat
Mne se libi kratka jmena. Syn se jmenuje Noe. Pak se mi libi jeste Axel, Theo, Leo, Elias, Tom... 😉
My máme doma Andrease, ale líbí se mi i krátká varianta André.

Napadá mě Tobias, Nikolas, Oliver, Patrik... To mě jen tak napadlo, aby to nebylo ryze české, ale taky žádná exotika... Je to takhle těžký, každý má jiný vkus a také záleží na příjmení..