icon

Jméno pro chlapečka, máte nějakou inspiraci? 🙂

petrabaks
14. dub 2016

Ahojky , jsem v sedmém měsíci těhotenství a zatím jsme se s přítelem neshodli na jménu pro chlapečka.Přítel pracuje v zahraničí , tak je tím dost ovlivněn.Nejsem proti zahraničním jménům , ale přece jen bych brala něco s čím nebudou mít děti problém to později vyslovit , nebo napsat 🙂 A chceme se vyhnout mnohočetným jménům , jako jsou Jakub , Jan , Tomáš... i když jsou krásné , je jich opravdu moc.Máte pro nás a další takové jako jsme my prosím nějakou inspiraci?? 😀 😀

Strana
z3
veru11
14. dub 2016

Napadá mě Tobias, Nikolas, Oliver, Patrik... To mě jen tak napadlo, aby to nebylo ryze české, ale taky žádná exotika... Je to takhle těžký, každý má jiný vkus a také záleží na příjmení..

mr_falko
14. dub 2016

David, Daniel, Filip, Alex, Max, Tomas, Nikolas....

petrabaks
autor
14. dub 2016

Děkuji @veru11 @mr_falko 🙂 Patrik se mi taky líbí,ale ten neprošel a Maxik je taky super🙂 máme dlouhé příjmení,takže by se krátké jméno hodilo 🙂

zlatkavlk
14. dub 2016

Kdybych měla syna, jmenoval by se buď Jáchym, nebo Viktor 🙂

lv
14. dub 2016

Leo, pokud chceš krátké a i znějící mezinárodně..
Robin
Jonatán (ale je to dlouhý)
Vincent
Alan

nunacek
14. dub 2016

@petrabaks Kromě již zde zmíněných mě napadá třeba Erik, Tom, Michael, Samuel, Richard, Robert, Marek, Oto, Hugo, Bruno, Oskar, Boris, Teodor, Felix, Artur, Gabriel,...

verka4d
14. dub 2016

Jiří,Šimon,Štěpán,Aleš,David,Dan..... těch přece je,ale každý má jiný vkus,no. A je to dobře,aspoň se všichni nejmenujeme stejně 😀

victress
14. dub 2016

René

annette27
14. dub 2016

@petrabaks Tobias, Tobiáš nebo Sebastyan 😉

petradova
14. dub 2016

Adam 🙂

ma_jo
14. dub 2016

@petrabaks my žijeme v zahraničí a taky jsme to řešili. Nakonec budeme mít Vincenta. Je to jméno používané v celém světě ale i u nás v dřívějších dobách (i když spíš ve variantě Vincenc). A jmenoval se tak můj pradědeček. Takže nedáváme žádnou exotiku, ale lidé si s tím budou umět poradit, ať už budeme žít kdekoliv 🙂

mr_falko
14. dub 2016

jeste me napadl Felix, Damien, Elias, Hugo, Leo, Teodor, Marek, Mario, Martin, Michael, Natan, Oskar, Ralf, Robert, Robin, Simon, Timon, Zacharias...a muj milovany Tobin

nikolkaamarianek
14. dub 2016

Mi se strašně líbí Timotej, Richard a William 🙂. To třetí bylo u nás pasé absolutně se to nehodilo k příjmení 😀. Ale až budu mít dalšího kluka, tak to bude buď Richard nebo Timotej! Chlapa prostě zpracuju 😅

odula
14. dub 2016

Dominik ;) Elias je super.

1nelinka
14. dub 2016

My teda jeste miminko nemame ale snazime se o nej a manzel si stoji za Benediktem (Ben) nejdriv mi to prislo sileny ale cim dyl to tu posloucham tim vic se mi libi..🙂

pomi22
14. dub 2016

Původne jsme chtěly Valtra ale jelikož bude mít přijmení po mě a to by se nehodilo tak jsme vybrali Tomáše 🙂 po tatínkovi ale ten Valtr se mi hrozně líbí 😉

alikam
14. dub 2016

Dominik, Patrik, Marek, Radek, Samuel..🙂

luciferkaklaris
14. dub 2016

Za mě Vítek 🙂

sara84
14. dub 2016

My mame Samuelka, a libi se mi hooodne Timothy- Timotej 🙂

sofinkaaisabelka
14. dub 2016

My měli pro kluka naplánované Oliver

panickatlamicka
14. dub 2016

Albert

asa2
15. dub 2016

Joel 🙂

odula
15. dub 2016

@asa2 to je krásný jméno 🙂 mame Josefa, bráchove Josef a Joel... 😉

verry
15. dub 2016

My máme Nicolaska, pokud bude druhy kluk tak to bude Maxík 😉 ....jinak se mi líbí třeba - Eliáš, Theo, Oliver, Tobias, Viktor, Alex... 🙂

asa2
15. dub 2016

@odula mě se taky moc líbí, ale ještě musím přesvědčit manžela 😀 Teda jestli to bude kluk, ještě nevíme 🙂 Líbí se mi i Tobias, ale příjmení máme na "S" tak to by se nehodilo.

mejan
15. dub 2016

My mame cizi prijmeni a pribuzne v zahranici a vybrali jsme (teda ja) jmeno Dan.je to neutralni jmeno a bude se i jim dobre vyslovovat

lucija76
15. dub 2016

Mne se libi kratka jmena. Syn se jmenuje Noe. Pak se mi libi jeste Axel, Theo, Leo, Elias, Tom... 😉

nunacek
15. dub 2016

@asa2 Synovi končí jméno na S a příjmení začíná na S a v pohodě. Dřív jsem si taky myslela, že by se to nehodilo, ale pak jsem narazila na kombinaci, která se mi zalíbila a zjistila jsem, že se to k sobě hodí 🙂

katkasn
15. dub 2016

My máme doma Andrease, ale líbí se mi i krátká varianta André.

alik25
15. dub 2016

@asa2 ...máme Štěpána a příjmení začíná na N a problém to nikdy nebyl!!!

Strana
z3